Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porad je to nejlepší mmo na svete protože jine mmo by ode me dostaly 3/10
  • Veskoslav
    No já jsem běžel se svým "zvěřincem" (Nekromacer) a najednou vedle sebe vytáhl plamenomet, no chvíli jsem se akorát díval a nechal se zabíjet než jsem se vynadíval a začal sám kouzlit:-D
  • Ježiš, vy dva ste se taky hledali až ste na sebe zbyli *7* Tak se poplácejte po zádech a namastěte ego trollovi, to vám jde. *7*
  • walltar
    Jo je to pr*el ... já zatím nemám problém .... jenom se hold člověk naučí zdrhat a uskakovat. *1* Většinou ale de všechno po těch věžích. A když tam máš net věžku a na pušce síť, která dává dává ješte cripple navíc tak se dá cokoliv celkem dobře držet přikované na místě. PVP sem s ním ještě nezkoušel to hraju spíš s warrem.

Ale nic není taková zábava, jako ne eventu kde chodí skupinky nepřátel pohromadě vytáhnout PLAMENOMET! *14*
  • Veskoslav
    Vydrží něco Engineer? Když jedeme grupa, tak je povětšinou první mrtví, protože nahází věže a boss jde pak většinou po něm.
  • Veskoslav
    To by bylo fajn. Dnešní děcka už pomalu ani neví, co je to výprask.
  • Veskoslav
    Akorát, že postava se občas zasekne, nastavení rozlišení musel udělat úplně někdo jiný, jinak mělo archaické rozlišení, 30 fps přes které se nedostanu ani kdybych prosil všechny svaté a občas tak debilní kamera, že ji nastavoval zdrogovaný králík, závislý na mrkvi.
  • walltar
    Nech ho on se teď vzbudil a čeká než mu maminka připraví snídani a tatínek ho hned potom pořádně seřeže.
  • Veskoslav
    Ach jo. Když tu neotravuje trol, píše tu GGG či něco podobného. Když tu není nikdo další, tak se vždy objeví hlupák, co bude chtít zničit normální diskuzi, kde si všichni prozatím píšou své zkušenosti, popřípadě rady (v mém případě pro mě rady)
  • Kristovanoho.. *1*
  • Paladin, lvl 85 full legendary gear, dobra hra ale mohla byt delší 4/10 *11*
  • walltar
    Engineera ... Sak já nepotřebuju motivovat, ale nějak hrát ten samý content pořád dokola mě nebaví. A sedět ve frontě na WvW 2h taky není to co bych nazval zábavou. SPVP taky nevydrží člověku věčně. Určitě udělám svět na 100% a časem bude datadisk a to se do PVE určitě vrátím.
  • walltar
    Šak říkám, že díky PVP zůstanu, ale jenom sPVP je celkem málo a pokud budou pořád fronty tak si asi WvW nezahraju.....

Každopádně pokud bych to měl měsíně platit tak po dosažení max levelu končím, ještě že to je F2P *1*
  • Dark Souls na PC aktuálně hraju a je to výborná hra. Další recenze není potřeba, devítky a desítky padají všude kolem. Pro všechny, které otravuje průběžné zjednodušování a zdebilňování her (viz "casual"), je Dark Souls balzám na duši. Tam není zjednodušené vůbec nic, herní principy jak z roku 1990, nic se automaticky nedoplňuje, respawn nestvůr po každé smrti, ztráta zkušenosti, příběh prakticky neexistuje, rozhovory taky moc ne atd. Ovládání na klávesnici jsem nezkoušel, na gamepadu je OK. S patchem na textury i hezká grafika. Doporučuji.
  • nepsal jsi tady nedavno že není treba hrace motivovat a hrát se ma jen pro zábavu? :) jinak za jake povolani hraješ? ja hraju thiefa a exoticke brneni se mi taky nelibi ale je tam jedno brneni pro level 80 ktere se da koupit za goldy a vypada paradne. Nejake brneni se daji koupit i za karmu na lvlu 80, nejak tušim je jako odmena za story, pochybuju že jsi videl všechno.
    taky legendarni zbrane vypadaji celkem dobre
  • Lel a PvP ti nestačí?!
  • ja sem teda se svim vzhledem spokojenej ale uz trochu omrzel a mnenim ho :) http://imageshack.us/f/717/gw095t.jpg/
  • walltar
    Já osobně mám jeden problém s GW2 ... hra jako taková je parádní, ale jak se dostanu nakonec tak kromě PVP už pro mě není co dělat. Ty drahé zbroje které se musí grindit sou imho vyloženě hnusné a zbraň která se mi líbí nejvíc ze hry mám už taky asi od lvl 10. Takže už mě zbude jenom najít brnění s nejlepšíma statama a transmutnout si ho na to brnění co mám teď a potom už se do PVE nepodívám. tím pádem pokud zůstanou fronty ve WvW tak je hra pro mě nehratelná protože pochybuju, že mě udrží sPvP. každopádně než se dostanu na lvl 80 tak to bude trvat protože hraju celkem dost krátce každý den.
  • jedničku jsem nehrál, fakt že v dungeonech moc taktiky není ale jinak je to výzva. to že není rozdeleni na tank healer je podle me dobre a taky že není treba nejake specificke složení party. Uz jsem potkal pár idiotu elitistu, kteri dukladne skladali partu a nechteli do party nektere profese.
  • walltar
    Právě tohje je hodně subjektivně "pěkný" equip .... já tohle oblíct na svůj charakter tak zvracím ještě za týden. Já nosím skoro všechno z noble setu (lvl 30-40 craftable) a k tomu kabát co sem koupil asi za 100 karmy protože je to jedna z mála příšerně nepřeplácaných zbrojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit