-
Já myslím, že vývojáři chtěli přesně tohohle dosáhnout .... MMO do kterého se jen tak připojíš zahraješ si a nemusíš pracovat na půl úvazku, abys měl čas na plný úvazek v MMO.
Jinak každé MMO má konec .... content není nekonečný a dřív nebo pozděj má člověk i všechny itemy. U většiny MMO člověk dojde k tomu, že opakuje content pořád dokola jenom kvůli lepšímu eqipu. V EVE zase člověk vydělával na nové lodě a fitt ale stejně by mohl mít všechny skilly i když by to trvalo asi 70let.
Styl GW2 není pro každého a taky to imho není hlavní MMO na hraní, ale kdyby bylo GW2 dělané jako klasické MMO tak kde by byl nějaký důvod ho hrát? By to byl jenom další MMO inspirované everquestem v dlouhé řadě dnešních MMO. K čemu je takové MMO? Lidi, kteří mají tenhle typ MMO rádi tak už většinou hrajou nějaké MMO. -
podle teto sajty: http://www.gamefaqs.com/boards/938738-guild-wars-2/63819218 to vidim spis na aurora glade pac na ring of fire je podstatne vic rusaku
-
Seafarer's Rest - je nás v guildě okolo stovky.
-
Právě sbírám brouky pro krávy:-D:)
-
zkusil sem zmenit server ale po zapnuti vidim ze sem stale na to starem..pri zmene to po me zadny gemy nechtelo takze to asi jde bezplatne jen to ted nak blbne? nebo to chvili trva?
-
dost velka sk/cz komunita je na serveri Aurora Glade
-
Age of Conan? Nejzabugovanější MMO historie?
-
Ring of Fire:)
-
Také bych rád vyděl MMORPG s evropskou tématikou.Špatně si pak vyberu postavu,když má každá nagelovaný účes a vypadají jak děti.Ty komické velké zbraně to je asi nějaká úchylka.
Strašné. -
nekteri hry patri do všech ctyr kategorii, treba gw2
-
kterej ... mi dava minuska *10*
-
na jakem serveru kdo hrajete? jaky byste doporucili? ja sem nahodne zvolil Vabbi a je to tam samej rusak.
-
Nejlepší je AoC online, všechno ostatní jsou buď
1. asijský hovna! s 200metrů velkejma mečama pro nateplený fandy anime
2. WoW blitky pro americký blbečky! kterým připadá drsný ork v růžová gay zbroji
3. F2P kokotiny! který patří do odpadkovího koše a nedaj se hrát
4. Hry co měli dobrej potenciál, ale vývojáři to totálně zasraly! -
ja čekal v recenzi nejake podobne zamyšleni jestli tam nechybi end game, jestli tenhle koncept bude fungovat a pod. škoda že nic takoveho v recenzi není ale ani se neni čemu divit autor to asi moc nehrál (podle screenu lvl 34)
-
nevim proč každy rika mesicnim poplatku zdimacka prachu, kdyz ma hra potencial bavit dlouhou dobu a oni musi spravovat servery, pridavaji obsah, tak proč neplatit
-
Zdravím, taky bych to tu potrollil, ale už jsem se vyřádil na spolužákovi co to hraje tak nemám důvod trollovat tady
-
da se menit server? ja nekde cetl ze to nejde nebo se to musi zaplatit
-
Vyskusal som to, kym som cakal na Mists of Pandaria, velmi ma to nebavilo, ale dohral som to do konca. A to je ten problem pre mna, ze do konca. MMO by nemala mat koniec. V GW2 je problem ten, ze pre hraca, ktory hra viac ako bezny casual, po dosiahnuti max lvl nie je co robit. Chyba end game, zufalo. Ale beriem, ze hra je bez poplatkov a preto ponuka iba levelovanie, ked sa dojde na posledny level, je koniec.
9/10 je sakra prestrelene, takych 7/10 podla mna. Okrem world eventov tam nevidim nic revolucne, a tie eventy ma viac otravuju ako bavia. Aby na nejakeho bosa vybehla skupina hracov, bili ho hlava nehlava, bez nejakej taktiky, kazdy si robil co chce a na konci vsetci dostaneme odmenu. Tento styl nie je pre mna.
GW2 by som prirovnal ku CoD, zaplatim iba raz a pripajam sa ked chcem, odpojim sa tiez kedy chcem, ale to je podla mna arkada, nie naozajstne MMO, pre mna tam chyba motivacia hrat a zlepsovat sa. -
Pro mě jako už skoro casual hráče se mi podle recenze hra celkem libi a určitě si ji koupim. Ždímačky prachů jako wow,sw:tor pro mě nemají moc význam když si nezahraju moc dlouho za ty prachy.
-
Bitvy guild o hrady vývojáři plánují přidat - alespoň se máme na co těšit.
Edit: pokud již nemáš co dělat, tak zkus hledat tzv, jumping puzzle. Ty s příběhem jsou vážně sranda :)