Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aoc je super hlavne pvp a Fatality ale jek prisli rusaci tak to slo celi do Sracek
  • například Lotro(lord of the rings online) má logicky "evropskou" tématiku-meče mají normální velikost,nekreslená grafika,hlava není čtverec(viz.wow),brnění vypadají realisticky
  • například Lotro(lord of the rings online) má logicky "evropskou" tématiku-meče mají normální velikost,nekreslená grafika,hlava není čtverec(viz.wow),brnění vypadají realisticky
  • Ano a takto hra je i vedena. Nenutí hráče sedět několik hodin u hry. To se mi líbí, já prostě nemm čas ani chuť hrát povětšinu dne. Ale chápu že když mají některé hry měsíční poplatky tak hrát musí. Dále konečný level 80 je dle mého prozatimní. Něco nastavit museli, každá hra měla z počátku daný max level a pak se později zvyšoval. Tak že ten kdo ho už má, je to jejich problém :)
    v eventech a Dungeonech se taktika hodí vždy, ale nutná není, ovšem pak to dopadne jak to dopadne - víc se umírá. Už párkrát sem zahlédla prolétnout draka, ale chápu to dobře že s nimi se setkáme j en ve wvsw ?
  • walltar
    No veskutečnosti ta společnost co ti to prodává chce abys jim dlouho platil poplatky .... MMO kde platíš každý měsíc musí vydržet dlouho, ale proč by MMO, které stojí stejně jak SP hra mělo vydržet stejně dlouho, jak MMO u kterého platíš měsíčně a tím pádem jeho celková cena je vyšší?
  • To je asi jako rict, jestli mas vsechny achievmenty ve Wowku... *7*
  • tak transfer se napodruhe podaril. skoncil sem tedy na serveru aurora glade. podle jakehosi pruzkumu (berte s velkou rezervou) tam muze byt asi 70% anglicky mluvicich hracu. 15% rusky a pak zbytek. ten bude z nemale casti tvoren asi cechy a slovaky jelikoz by tam melo byt podle guildwars2.cz s prehledem nejvic ceskych guild ze vsech serveru. tak tedy hura do online sveta.
  • asi jsem to špatne napsal, treba ty budeš hrat po praci jednu hru a pak si zahraješ druhou no a mmo je žánr kde čekáš že ti to vydrží na delší dobu
  • Erien
    Promiň chlapečku ale když kupuju hru, já se chci bavit a odreágovat po práci. Neinvestuju asi jako ty do hry čas pro vyšší účel.
  • oni už dopredu rikali že chteji aby to lide hrali primarne pro zabavu, tak když mluvíme o pve maš tam asi 9 dungeonu a každej ma 3 ruzne cesty, to je celkem slušný a to je jen start.
    End game maji dale tvorit svetovi bossove (heroic eventy), ty bitvy maji byt podle zameru tvurcu neco jako bitvy s bossy v raidech. Druha vec je jestli je jim to povedlo a jestli na ty bosse plati nejaka propracovana taktika, zatim nevim.
    Ale kdyby to udelali tak ze v techhle heroic eventech je nutna kooperace, taktika, jinak všichni zemrou a za odmenu dostaneš neco co je zajimave i pro lvl 80, tak by to bylo fajn.
    Ja se na gw2 divam jako na zajimavy koncept ktery ma budoucnost.
  • czechtek
    Zajímalo by mě jestli všichni co tady naříkaj, že to nemá end-game měli všechny odznáčky svět na 100 a max rank v pvp :-P
  • velice uzitecny prehled ceskych guild pro ty co neznaji: http://guildwars2.cz/seznam-guild-a-jejich-rozmisteni/
  • s timhle bych nesouhlasil, když kupuju mmo tak chci aby mi to vydrželo nadlouho a taky do toho neinvestuju čas abych nakonec zjistil že není co delat.
  • Erien
    Wowko je hra za poplatky, tam se prostě musí tlačit na End game co nejvíce, aby lidi neskončili. Tady ale poplatky nejsou a nejdůležitější, je pro ně prodej hry, jestli to za měsíc bude hrát milion, nebo sto tisíc lidí je jim fuk. Pak ale příjdou na games děti, kterým to koupila maminka, jsou důležití jak hovna! (pardon za vykřičník jinak je tam cenzura) v igelitovým pytlíku a píšou, že těch 50 hodin co expili jsou super, ale není tam žádný end game, takže ta hra je vlastně k ničemu a vrátí se k wowku. Tohle není MMO na rok ani na tři. Tohle MMO je otázkou desítek u někoho stovek hodin zábavy, za tisíc korun a takových her je velice málo.
  • walltar
    Teď max level? ... první týden po vydání byli města plné lvl80 hráčů .... někteří lidi nahráli klidně 16hodin denně každý den prvních 14dní. Bohužel dost lidí hraje stylem kdy se co nejrychlej dostanou nakonec a tam zjistí, že už nemají co dělat.

jinak mě na grafice wowka vadila asi nejvíc ta fixace na obrovské nárameníky ... sem se teď celkem nasmál když sem si prohlížel MoP brnění. To je jak kdyby si někdo z hráčů dělal pr*el. Brnění jako takové celkem jde, ale potom na tro někdo nasadí nárameníky pomalu větší než hlava.
  • tento server vypada jeste lepe nez aurora pac ma skoro polovicni pocet guild...uvazuju tak ze: moc guild moc lidi moc zkusenejch hracu malo fragu...ted jeste aby fungoval transfer
  • Ano Wowko je tu už pár let. Je hloupost GW2 s WoWkem srovnávat, leda že by se srovnávalo s tím WoWkem hned po vydání. GW2 je tu teprve měsíc. Jelikož vývojáři stále a pravidelně dolaďují hru, jsem si jistá, že pro nás připraví další rozšíření.
    Ano věřím že se po 80lvl nedá už moc co dělat, ale pro to je tu pvp a wvsw, Myslím že autoři nečekali, že tolik lidí vvysedává jen u pc a paří, jinak totiž nechápu, že by někdo získal už max level. Jenže to bude tím, že jen expí, nevěnuje se eventům, příběhu a pod.
    Zbroje se mi zdají v pohodě, moc se mi líbí možnost si je obarvovat jak chci. Co jsem hrála WoWko tam mě hrozně štval ten jednoduchej hranatej vzhled, barvy křiklavý a ty mohutný zbroje vypadaly na těch mrňavých postavách děsně, navíc člověk tam splynul s davem.
    Osobně jsem s touto hrou velice spokojená, ale přiznávám se, že nejsem ostřílený hráč, ovšem mám za sebou hraní WoWka, Aionu a 4Story, nic mě nechytlo.
  • walltar
    No tak orka v růžové zbroji asi v GW2 nepotkáš.
  • walltar
    Nejenom nejzabugovanější, ale s nejhorším rozdělením obsahu v historii.
  • walltar
    Hra je F2P takže není nějaký důvod lidi u ní držet ... důležité je spíš kolik se jich vrátí při datadisku a jaký to vygeneruje zisk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit