Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen jsem chtel udelat prirovnani...protoze pro me jsou treba achievmenty ukradeny a nezabavny. Takze na co mi bude objevit 100% mapy? Na co mi bude vysokej rank v sPvp? Jenom abych vypadal super "cool"? Nic jinyho tim totiz neziskam...
  • proč by človek ve wowku musel delat endgame. ve wowku neni az takovy problem ziskat gear na raidy, protože ten gear ziskas z dungeonu a s tim uz muzes jit na prvni bosse v raidu a tam ti už neco padne.
    Tohle je v rpg-čkach uplne bežne, že proste na to abys mohl porazit nejake zaverecne bossaky musíš nejdriv postavu vybavit a vložit do toho čas. Vem si treba Gothic nebo Fallout.
    A fakt je že pve (souboje s bossy) jsou v gw 2 hodne ubohe, kam se to hrabe treba na TSW nebo wow.
  • Plne souhlasim. Mam lvl 80 uz delsi dobu a stale me hra bavi :) a WvWvW je proste perfektni... Sveta mam objeveno teprve 50% (chodim lokace pomalu, snazim se to uzivat atd. je zde hodne eventu, ktere si muzete sami spustit jen tim, ze s nekym promluvite a dane NPC nema nic nad hlavou jak v jinych mmo, to se proste musi hledat a zkoumat a uzivat - a taky hodne navazujicich eventu - spousta lidi udela event a hned bezi pryc jak banda idiotu - nectou si rozhovory NPC atd. - tohle v jinych MMO proste nenajdete, tak zivy svet). Equip skoro vse exotic, ale nejak se nehonim za tim mit vse co nejlepsi, protoze jsou zde jine veci, ktere maji vetsi vahu :D Podle me hru odsuzuji ti co neumi anglicky anebo proste nehrajou tak, ze si to chcou uzit, ale stylem "pojdme rychle na max level", ale nedomysleji dusledky co pak vlastne po te 80ce a behem expeni nepotkali ani jeden meta-event - nebo nejaky jiny spustitelny event - nemluve o tech puzzlech atd. :D
  • To je presne taky argument. Aj taky ako ked pitomci na wow forach odkazovali ci mame achievement heroic Deathwing ked sa ludia stazovali, ze ich Dragon Soul omrzel a ze nemaju co robit.
    Kazdeho bavia ine veci a ked tam nie je co robit, nebudem preskumavat mapu, eventualne ak ju preskumam co potom? Zazracne tam pribudne end game content? nie.
  • hh, nechapem ludi, co pisu, ze v tejto hre nie je co robit po dosiahnuti 80lvl. to je jedinou motivaciou max lvl a raid a equip, aby clovek mohol robit machra pred inymi, ze ja mam endgame equip, ja som nieco a ty nic? je x moznosti, co robit cely cas.
    bol by som zvedavy, kolko z nich urobilo vsetky dungy story mod + explo mod (7dungov*4mozne cesty, arah ma story+4).
    som zvedavy, kto ma vsetky craftingy na 400lvl (ano, stoji to par medenakov, zmenit crafting, strasna suma - a v ktorom mmo nebolo kraftovanie grind surovin).
    som z vedavy, kto urobil vsetky puzzle (ono tam su vsetky puzzle? za 2 tyzdne hrania, co som dal 80lvl, som ziadne nenasiel!).
    som zvedavy, kto ma mapu na 100% (ono ma to nebavi, dolezity je endgame, ktory by mal byt na max lvl, ktory dosiahnem za 2 tyzdne a? on tam ziadny nie je!).
    draci, kto dal dole vsetkych drakov (ziadnych som si za tie dva tyzdne nevsimol. su tam iba hlupe eventy, ktore su furt o tom istom a aj tie veteran mobky davam solo. ziadna vyzva).
    pvp ranky a turnaje (to ma nebavi, je to nezazivne a stale umieram. stracam potom motivaciu).
    wvwvw (prilis velke, neviem, co robit, takze ma to nebavi).
    samo, hra ma svoje chyby, ako kazda ina, ci uz ide o single, ci multi, ci mmo . ale tvrdit po dvoch tyzdnoch, ze ma hra nebavi, bo nema endgame, je dost blby vyrok.
  • Ze na 80 clovek skoncil... :DD mate tam tolko veci, bohuzial si vas ale wow namotalo a ste zvyknuty sediet pred hrou storvky hodin aby ste mali lepsi a lepsi gear a potom o polrok zase a zase a zase o 3 roky a popri tom vyhodili za hru stovky eur, a to si clovek ani neuvedomuje...
    V gw2 je hranie endgamu o tom ze clovek CHCE, vo wowku bohuzial musi, pretoze to daleko nedotiahne, bohuzial, vidim ze tu ma komunita pod 18 rokov, ktorych zivot je asi len pc svet... keby ste mali zenu,deti,pracu tak by ste boli velmi radi systemom gw2...
  • Seafarers rest prehrava wvw o tretinu bodov... plno rusov a madarov... rychlo som utiekol na auroriu
  • jj je pravda, že se to dá přirovnat spíš k diablu za to se taky neplatí poplatky, ale v diablu do teď není pvp což je neuvěřitelnej fail podle mě, ale i tak 300h zábavy v D3 *3* GW2 zatím tak 120 h a zapínám to místo unreala na pvp pač jsem teď propadl Path of exile těch her je teďka nějak moc ještě novej PES za Beta Archeage no nevím co dřív.
  • A navic ty hopsací questy viz. http://www.youtube.com/watch?v=rC_Jry_NS7E&feature=relmfu ty jsou naprosto boží
  • czechtek
    to není to samé i když je to podobné(achievmenty budou taky) tak nekruť vočima ty jantare *3* a vysvětli mě radši proč si tohle vůbec psal?? zmiňoval jsem tady snad wowko??
  • PVP vubec nehraju,behani po mape a objevovani me teda taky moc nebere..vpodstate me na takovych hrach bavi pouze PvE at uz sam nebo ve skupinach.Takze jak to tady ctu tak hru zatim urcite nekoupim..takove uz bylo Diablo zabavilo me to na peknych 100+h ale uz jsem to 2 mesice nepustil-dalsi takovou hru nepotrebuju:)
  • Malleth
    9/10 je podle mě ok. Nejde o žádnou revoluci, jako spíš evoluci. Vývojáři udělali v mnoha směrech několik kroků vpřed, díky kterým bude dost těžký vrátit se zpět k wowklonům a díky kterým budou příchozí MMORPG s GW2 srovnávaný.
    Hra respektuje váš čas. Umožní vám dostat se téměř okamžitě k tomu, co je zábavný bez zdlouhavých přesunů. Navíc je v podstatě v každým ohledu vidět péče. Ať jde o zpracování akčně laděných soubojů, navržení uživatelskýho rozhraní, systém skillů, nebo questy, který jsou nápaditý a rozmanitý a navíc doplněný o eventy, díky kterým svět žije.
    To hlavní je ale samotnej svět, kterej výtvarným zpracováním podle mě nemá v žánru obdoby. Kecy o tom že se absence poplatků nějak odrazila na kvalitě obsahu jsou úplně mimo.
  • jenže v GW2 platíš jen za nákup hry - to je jednorázový poplatek
    mikrotransakce tam být nemusí - transfery jsou zatím zdarma, gemy si můžeš vyměnit za herní peníze co utržíš za questy a pod. Ale je to na dýl.
  • Pro ty co nadávají že nemají na max levelu co dělat, je tam toho spoustu co dělat na hru co teprve začala. Craft legendárních zbraní není záležitosti par dní, v Lions arch sou vendoři na dungeon sety za marky, a vzhledem k jejich objemu za set to taky nepůjde hned, pak minihry, craft to taky někoho baví byt nejúspěšnějším výrobcem na serveru, zbirani karmy na karma sety a goldů na rasové sety. Plnění světa na 100 %, WvWvW, spvp, brzo přibude leaderboards v pvp, achievmenty. Pokud se nelíbí sety, poskládat si vlastní brnčo, transmutate kameny nejsou zas tak drahé za in game měnu. Na něco jsem určitě ještě ani nenarazil. S tohohle toho by si už měl dokázat vybrat každý. Navíc Arenanet už několik krát řekl že bude vydávat free content, takže tak do dvou měsíců by jsme mohli mít zas něco nového. Wow jsem od začátku nehrál, ale pochybuji že měli víc než má teď GW2. Nedá se srovnávat úspěšná hra, ktera má za sebou x let vývoje a jak to tak vypadá úspěšná hra která je měsíc stará. Žádná nová hra nebude mít tolik obsahu, jako hra která je už starší. Nebylo by to ekonomicky splnitelné pro tu společnost. Obsah vždy přichází časem.
  • Já GW2 shledávám jako příjemné spestření konce dne, když se vrátím z práce. Hra vás nikam nežene a přitom i s vyšším levelem se pobavíte v těch nižších lokacích s přáteli nebo náhodně rozmístěnými hráči. Před chvilkou jsme bránili osadu před kentaury, z počátku na opuštěné mapě, ale přesto se lidi sešli a postupně odrazili útok. Určitá část si šla po svých, ale našlo se pár dobrodruhů, kteří se vydali zatlačit nepřátelská vojska dále na jejich území. Tím chci říct, pokud ten "quest nebo event nechcete dělat, tak na vás hra nepočká dokud si to nerozmyslíte. Jde to pak docela do důsledků a to se mi na PVE stránce nejvíc líbí. Mít tohle WoW, tak konkurence nemá šanci.
  • Ždímačky prachu?

To je dost blby pohlad na vec. Niekto hra wowko 7 rokov, iny za ten cas vystrieda 20 hier. Tie hry stoja asi tolko ako hranie 7 rokov wowko. Hral som wowko, nemal som pocit, ze ma zdieraju, za 11 € som raidoval 3x v tyzdni a uzival si to.
  • Takze podla teba to nema zmysel kupovat 3 mesiace po vydani, lebo vsetci to dohraju a odidu, kedze tam nie je co robit dalej, cize budu prazdne serveri.
  • to nevim myslim že drak by nemel byt wvwvw
  • 2walltar
    protože si myslím že microtransakce jsou jen jiny model financovani, neznamena to že hra je zadarmo
  • Aurora Glade - dost cz,sk hráčů. Server zas tak plný není, myslím že rusáci migrovali jinam a tím se uvolnil 8D

V Seafarer's Rest sem byla, ale jelikož tam bylo moc málo hráčů, přešla jsem na Auroru ( pro dungy se víc lidí hodí ).
    Transfer je zatím zdarma až do odvolání, při spuštění hry, jak je výběr vytvořené postavy, klikneš v liště s výběrem serveru - vlevodole tuším - na server kam chceš migrovat, dáš transfer, odhlásíš se a za pár mminut je hotovo. Hra by tě po čas transferu ani neměla jít pustit, resp. ti vypíše hlášku, že probíhá transfer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit