Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nj, asi to tak bude, tiez mam kamosa co nema rad pvp, jedneho. a potom kamosky, tam zas iba jedna ma rada pvp. kamosky chapem, kamosa nie. My pvpckari sme uz raz taki. Neviem preco

a eve je imo ina kategoria.

A ty nespadas do tej kategorie ludi co som pisal nie? Teba EvE bavi, nepotrebujes aby ti kazdym patchom pridavali nove, lepsie ponozky, nie?
  • Pak bych ti chcal za krk
  • Hele mě prostě štve jak jsem furt wowkaři budou psát do každý diskuze jak tam je tohle a tohle jinak...smiřte se s tím, že to není wow a bežte na pandarii.

jestli ti tak raidy chyběj raidy hraj jinou hru
  • LOL *8*
  • walltar
    Někoho PVP nebaví ... stejně jako někomu nechutná maso nebo nemá rád motorky ... není na tom nic nepochopitelného. Já sem za svoje dva roky v EvE byl v pvp boji snad jenom 10x ... a to sem 8x utekl a jinak mě sundali. Celou dobu sem budouval, těžil stavěl lodě. A nikdy sem neměl potřebu bojovat proti lidem ... na to sme měli jiné lidi v alianci.

Wowko sem nikdy nehrál takže jím asi odkojený nebudu ... je pravda, že sem za mlada hrával ultimu online a tam sem taky moc do PVP nechodil.

To je podle mě nejlepší na MMO, není to hra jako SP, kde máš udělat tohle a celou dobu to děláš dokola a nic jiného dělat nemůžeš MMO je o tom, že ho hrajou rozdílní lidi, kteří každý mají rozdílné chutě a každého z nich baví něco jiného. Ale zajímavé, že i v eve hlavě většina PVP lidí ohrnovala nos nad lidma co sou radši do PVE ... to bude asi nějaká mentalita.
  • tak to som zvedavy ci niekto da life time survivor nieco na sposob Iron man vo WoW
  • LOTRO hraju léta. *3* 3 Poistavy na max a další 3 postavy rozjeté. Dobrý odhad. *1*

Mé vysněné MMO to není. Ale kdyby se dalo něco z LOTRO, něco z GW2, něco z SP RPG her dohromady, nemělo by to chybu. Takový Morrowind, GW, LOTRO a klidně i trochu toho Gothica a Age of Conan v jedné hře. No, to by nemuselo být zlé. *4*
  • http://guildwars2hub.com/features/editorials/80-things-do-level-80
  • "ve wowku neni az takovy problem ziskat gear na raidy"

ziskas gear na raidy, aby si robil dalsie raidy a z nich ziskal gear na dalsie raidy. AKY TO MA DO P*CE ZMYSEL??? CO VAS NA TOM AKOZE BAVI????
  • IMO je cela terajsia MMO generacia hracov doj*bana z WoWka. Riesia uplne tupoty. Ja to neviem pochopit, ked sa ludia pytaju "Naco mam pvpckovat ked za to nemam zaidnu odmenu? (ked uz vsetko mam?)"

IMO to tu predtym nebolo, predtym normalny clovek pvpckoval leho bo bavilo pvpckovat. Ja uprimne nechapem ludi co hraju MMO kvoli pribehu alebo kvoli Raidom. Na pribeh mam SP hry, kde je podstatne lepsi a RAIDY??? Hras online s ludmi aby si zabijal moby??? Ale ok, chapem, resp nechapem, ale akceptujem, vela ludi to bavi.
    Ale tak ked to robim, tak preto ze ma to bavi, nie preto aby som stale nove veci dostaval.

Ja som odchovany L2 hrac, grindil som len preto aby som mal lvl a aspon nejaky obstojny equip a potom mohol pvpckovat. Ked sme sa vygrindili na normalny level, tak sme sa zisli kamosi, nabuffovali sme sa, kazdy sme sa portli do inej high lvl oblasti a hladali sme nepriatelske klany. Ak sme nasli jedneho dvoch, rozbehli sme sa po nich a bili sme sa. Ak sme nasli celu partu, spojili sme sa do party a isli sme na nich. Takto sme travili cas kym nas nepovolal klan alebo aliancia a neisli sme mass pvp. Mali sme boje o raid bossa (lebo tam nie su instancie, boss sa spawne v urcity den, ale cas je v rozmedzi niekolkych hodin, ak chces epic jewelery z neho tak tam prides s alianciou hned na zaciatku toho daneho rozmedzia a cakas), niektore trvali vela hodin a mali sme v nich 11 mass pvp, sam som dal cez 100 pvp bodov a to nas bolo 100+ vs 100+.

Preto je pre mna nepochopitelne ked ludia raiduju alebo questuju, alebo sa pytaju aka je zabava v pvp ked za to nedostavaju expy. A poznam vela ludi z MMO ... "sceny", sam som hraval celu strednu a vacsinu vysky a vidim na nich ako sa menia. A WoW robi s ludmi velice cudne veci. WoW je pre masy, ak ma byt nieco pre co najvacsie publikum tak to musi byt co najviac pristupne aj d*bilkom. A kedze to je najhranejsie MMO tak ludia si zvykli na taku uroven. A kedze ostatne firmy po nich museli opakovat tak dalsie MMOcka robili to iste. A teraz tu mame miliony hracov co ich kazde MMO za chvilu prestane bavit lebo nedostavaju konstatne lepsi equip z raidov, ktory im je aj tak na nic lebo s nim nic zmysluplne nerobia (nepvpckuju).

Ale tak co sa da robit, ked to tak deti chcu tak to tak deti budu mat. Aj tak nikdy nepochopim, preco niekto hra MMORPG z ineho dovodu nez preto aby pvpckoval. A sorry ale levelit si vsetky craftingy? To akoze naco?:D
  • prosimte nestras, jeste aby byly dve *3*

ale jinak pro tvou informaci, tady jsi s nim mimo misu.
  • CLOVECE tleskam *4* moc pekne jsi to shrnul a se vsim souhlasim do posledniho puntiku.

kdyz vzpominas tuto formu "raidu" tak jsi mi pripomnel Vanguard s jejich otevrenymi dungy pro kazdeho
  • poplatky... no dobre dejme tomu, ale zrovna WOW mam za zle, ze jsou jako CEZ. A za ty prachy mohlo wow mit datadisky zadarmo a co pul roku. dynamicky questy, promakany krajiny( od 30-60 je to vetsinou hnus v porovnani napr nagrandem, ktery ukazuje ne ze to neslo, ale ze se jim nechtelo)
    NE oni udelali jen to minimum aby zisky neustale stoupaly. ne ze by to nebylo podnikatelsky logicke, ale jako hrac jsem je vzdy odsuzoval.
    a raidy byly pro mne neskutecna nuda, to uz dungy byly lepsi.
  • clovece, ale chyba je v tobe ne ve hre *3*
    predstav si sebe jako prvnacka ktery, uz od 3let cte kvantovou fyziku a breci ze se v 1. tride nudi.
    pokud ses v GW2 bavil a zbylo ti spousta cinnosti ktere uz ti moc "nejedou", tak proste si pockej na datadisk, my obycejni hraci si zatim budeme hrat pekne v klidu.
  • evoluce je myslim opravdu primerene slovo.
    vzpomenme jak bylo nemyslitelne aby velke mmorpg byly na F2P( i kdyz se vydaly spatnym smerem)
    GW2 osobne vnimam castecne jako umelecke dilo(graficky) s propracovanym PVE a silnym PVP/WvW. vubec bych nehledel jestli je nekdo ciste PVE nebo PVP hrac, protoze GW2 ma dost pro vsechny co chteji hrat.
  • d3 mi pripada vic jako prace.
    nafarmit itemy protoze mikroplatby odmitam a bez koupeni desitek milionu G nebo x-set hodin prace na drop jsi outsider!
    PVP vubec nehraji takze ho v GW2 nemohu posoudit, ale v GW1 ho meli vymakane. zaslechl jsem o nejake blbine balancovani v PVP, ktera ho muze zneprijemnovat, ale bral bych to jako docasnou kosmetickou vadu.
    zato WvW je uzasne. s schopnou gildou( +-100lidi v WvW) je to uzasny zazitek i pro takove PVP nemehlo jako jsem ja. *14*
  • Raidy v tej hre chybaju to je pravda, poriadne tazke dungy pre 20+ hracov :) nieje nad to kricat na ts po sundati bossa po nikelkych hodinach :P
    Hra len vysla, len si pockajme, v tyrii je tolko neobjavenych lokalit... S oficialneho fora maju napady na endgame od plno hracov, takze ja anetu verim, ze na dalsi patch, pridaju s kazdeho rozku trosku :) Citim niekde hlboko ze nam fakt pridaju poriadny hard dungeon nikde na ring of fire kde bude padat lepsi eq ako eq za ine aktivity a s unikatnym skinom a dropom.
    Ostava len dufat :P snad ma/vas nesklamu :)
  • Ano WoW like Raidy tam chybaju to je fakt okrem ine WoW like raidy ma v podstate iba WoW.. Ako som ale uz pisal su v jednotlivych lokaciach Legendary NPC kde treba okrem nejakeho toho dmg aj znacnu kooperaciu kedze okolo main NPC sa toho este deje spusta veci ktore maju vplyv na success/fail toho ktoreho npc.
  • Jak se to rika? -''Podle sebe soudim tebe?"

Dej si pauzu
  • to je pekne, ale kdyz ti pak nekdo ve wow rekne, ze na dung nemas dost GS tak to nastve(protoze ho tam chces ziskat).
    v GW2 lepsi vybava pomuze, ale kdyz neumis s ni hrat tak je mnohem lepsi mit nekoho zkusenejsiho s slabou vybavou.
    v d3 mne kamos dostal vetou"nepripojuj se ke mne do hry, protoze se mi hur hraje" CO TO MA BYT?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit