Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano minulost jasně ukazuje, že datadisky budou zdarma...a že budou vycházet málo...jojo...no sami uvidíte, copak si myslíte, že pokud nebudou přibývat hráči a ani peníze, tak budou stále vyvíjet spoustu nového obsahu? ale no tak...tak naivní snad nejste
  • Ono to kolega možná neštěstně formuloval, ale je samozřejmé (a snad i potvrzené), že za datadisky, kde by se, co do rozsahu, dalo mluvit o nových kontinentech, bude nutno vysolit love.

Nicméně chlapci a děvčata z Anetu by rádi vypouštěli drobná rozšíření obsahu zdarma (domnívám se, že i tohle je potvrzené) - nová bojiště, nové možnosti v PvP atd atd
  • V dungeonech v GW 2 je fajn, že se hned ukáže, kteří hráči stojí za ho*no a kteří jsou dobří. Nejsou tu v dungeonech bossové jako v L2 nebo jiných hrách, kde se slabý článek může schovávat za ostatní.

Je tu krásně vidět, kdo svoji postavu ovládá a kdo ne.
  • Jesus christ co mas za mentalitu ? vravim o rozsireniach(patch) nie datadiskoch... ano, rozsirenia zadarmo budu, tak ako v gw1, datadisky budu samozrejme platene....
  • V GW 2 už mám projité téměř všechny cesty všech dungů a bez taktiky by jsme udělali tak leda prd. Každý WoWkař tam naběhne s random partou, stojí na místě a brečí, že je to chaos a že chcípá.
    Jsou party, které ty dungy dají bez chcípnutí, či chcípnou třeba jen 2x. A nemluvím o Ascalonu, to je nejlehčí dungeon.

V dungeonu, kde boss pokryje AOEčkem celou místnost a ještě k tomu se to AoE odráží od země, takže musíš dát dodge 2x už to taková sranda není. A už vůbec né, když se k tobe ještě portuje a AoEčkem tě dá na jednu ránu, opět tak 2 sekundy na dodge. Chcípneš a jede celá parta od znova, protože waypoint je 5 minut cesty pryč.

Proč si stěžují jen lidi, kteří zašli jeden dung, hádejte.. Nedokázali v tom najít taktiku a myslí si, že tam mají jen stát a chcípat a takových jsou hromady. Možná, až uděláš všechny dungeony a ne jen na story mode, tak ti dojde, že to není až taková bezhlavá řezba, protože některé dungy by jsi takovým stylem fakt nedodělal.

Dungeony jsou zaměřené jak na spolupráci, tak na schopnosti jednotlivců. Pokud někdo stojí na místě jak blb a pořád chcípá, je k ničemu, 90% skillů se tu dá castit i při tom, když se postava hýbe, proč je to tak asi?
  • Fakt věříš, že budou datadisky zdarma? *8* *4* *15* *1* *1* *1* *15* *4* *3*

Napovím: Nebudou. Nějaká menší rozšíření možná, datadisky ne.

Mimochodem, GW2 už bez poplatků je, ale to ještě neznamená, že by měly být zdarma i veškerá rozšíření. To přeci nejde. Datadisky byly vždy v drtivé většině her placené.
  • Prosimte proc jsem furt strkas to wowko? Ja to dal pouze jako PRIROVNANI VYZNAMU tveho prispevku nic tady s nicim neporovnavam a ani nikdo netvrdi, ze to mu ma konkurovat. Ty ses proste akorat zavtrzelej hater wowka, protoze si ho s prominutim beres do huby s kazdou odpovedi...
  • tady každy uvažuje že když je dps tak jeho ukolem je jen delat dmg a čeka že nekdo bude tankovat a že odnekud prijde heal. V gw 2 je každy tak trochu tank a healer a musíš se postarat sam o sebe. každa clasa ma defenzivní cooldowny, lečení a utokum od mpbu se da vyhnout pomoci dodge.
  • Nejsem hejtr GW2, hraju ho a baví mě, ale tyhle kecy o WoWku maj fakt jenom lidi, co se snažej argumentovat v prospěch GW2. Asi nikdo, koho GW2 nechytlo, ho tady k WoWku nepřirovnává, tak to příště vypusť prosimtě.
  • Tak si trosku precitaj oficialne forum a uvidis... Bola este tema o tom ci budu platene rozsirenia a sam dev napisal ze je rad ze by si ich ludia kupili, ale oni ich nam daju zadarmo, chcu dokazat ze sa da urobit skvela mmorpg aj bez poplatkov... :)
  • Co to pořad meleš? Boss ti pokaždé děla to stejné, to jakou máš partu na tom vůbec nic nezmění, akorát přizpůsobíš taktiku tvému složení. To jako že když půjdu v GW stejnej dung po 5 tak pořád zažiju něco nového nebo co? Pravda je taková že u world bosse nemáš taktiku vůbec, a u těch dungu to taky nestojí za nic.
  • ehm GW nepřidává pořádné patche...ale pořádné datadisky a to velmi rychle...to bude dalších 1000Kč...jako u minulého dílu
  • Mě to zas připadá že se po posledních patchi objevila spousta bugů s eventama i na nižším levelu. Hraju za humana takže tam: seknutý wave který se prostě nespawnují. Nebo agent nechce odejít z jeskyně i když by měl. A další který prostě nejdou udělat protože boss se sekne ve stromě?
  • No ony ty dungy nejsou ani tak těžký z pozice přemýšlení. Ale v momentě kdy tě obyč(stříbrný,ne zlatý nebo boss) dá na 2 rány, přičemž první ti dá immobilize. Tak to je něco špatně. Ty do něj musíš nasypat aspoň 10 ran aby padnul,on tě dá na 2 rány.
    Viz. Ascalon Dungeon explore mode cesta 1 v místnosti kde se mají ničit ty burrows. Z třetí kupky vylezou tito mobové 2, naproti přes místnost vyleze boss. Tady už končí obtížnost když se hraje jen na to aby se zničily kupky, mobů si nevšímat protože pak naskočí video a mobové zmizí. To je prostě špatný design.
    Nebo hrát toho liutenanta stylem: zabijeme třetího moba, všichni umřem tak ress, už tam budou jen 2. Zabijeme malýho, zůstane jen boss a ten je jednoduchej,stačí evadovat přitahovákům a asi po 10 minutách ho udoláme. FTW? To má být obtížnost? To je prostě chyba designu.
  • Neviem kedy si sa nalogoval naposledy ale dooost bugov bolo opravenych, expim s kamaratom znovu vsetky zony a ziadny stary bug som nepostrehol...
    Dungeony su tazke pre zohranych hracov a nie tazke o tom ze ta dungeon finder najde so 4. lamami s hry... whatever LFG bude.

Mam pocit ze vsetci co na tu hru kydaju si o nej neprecitali, kupili ju a cakali wow, lenze gw2 je odlisne od wowka... vidim ze len nespokojny ludia tu pisu o hre, najprv si o hre prrecitam, nez aby som si ju kupoval bez toho... ja som na hru cakal 3 mesiace, vedel som o nej vsetko, bol som v betach a vobech ale vobec kupu nelutujem....
  • Anetu je uplne jedno ci sa o hre bude hovorit o 3 roky... svoju fanbase ma, nema ziadne poplatky, ludia sa k hre budu vraciat stale... Nehovorte ze ked sa vam teraz nepaci, ze ked o par mesiacov pridaju poriadny patch tak sa nevratite... ano vratite a vsetko si to zajdete este raz, v tom ma gw2 kuzlo, nema mesacne poplatky.
    Kto lutuje tych 1000 korun za takuto hru tak gl hf, ja ich vobec nelutujem, hra mi priniesla 250+ hodin gameplayu, urobil som v nej vela veci, a este ma caka pvp a dungeony a minihry, takze som sa mimo expenia nebavil ako v multiplayer hre, takze aj keby to bola singleplayer hra, nelutoval by som nic... Ne
  • no to jsem teda nepochopil...přiznej si, že jediné co v té hře není jsou raidy konec hlášení. Tahle hra nemá konkurovat Wowku bože tak už to pochopte všichni
  • A ako by si dopadol v WoW raide (nebo jine MMO Raide) keby tam sli lidi uplne random po uplne prvy krat? My sme boli dungy v Guild only parte za pouziti teamspeaku a presli sme na 1 krat i kdyz sa par krat wiplo na nejakom useku/bossovi. Druhy krat to uz bolo podstatne lahsie a plynulejsie. Ano ty dungy su tazke a je to hodne o organizaci.
  • Tak pokud ti padá server, to už ale taky nemusí být chyba hry, ale chyba u tebe. Mě třeba padla hra jen jednou a to nekecám, při prohlížení emailu. Maximálně co můžeš prožít jsou lagy.
    V GW se taktika neopakuje. Pokud máš pořád jinou partu, každý se chová jinak. Víš, je mi proti srsti u her typu WoW, že je ten velký raid zábava jen poprvé, protože další takový podobný a bohužel když taktika funguje, stejný postup jako minule už není tak zábavný. Přiznej se, že raid po 3-4x pokusu už je pomalu jistota ze setrvačnosti. Když ale chceš ten kompromis, měl bys upustit od svých pocitů. Třeba tě baví s kamarádama 10-25 lidí chodit tyhle instance, bavit se taktikou, která funguje už půl roku, že víš, kam máš jít a stále sklízet úspěch. OK. Mám to tak podobně z mého úhlu pohledu? Co myslíš? Nesnáším věci, který se opakují. Nehledě na to, že v takovém případě musíš mít i stejný gear, ale to je jiná kapitola. Ano, mám radši chaos než pořádek, ukáže se ten pravý um hráče nebo party, kdy můžou jednotlivci zařídit úspěch a nebo to celé poslat k šípku. Jelikož je GW stavěna na těchto základech a že si nemusíš několik dní připravovat taktiky a vybavení na konkrétní nepřátele, tak bude bavit takové lidi, jako jsem já. Tedy kompromis neuděláme, protože jsme oba zaujatí. *3*
  • asi jo máš pravdu možná silnej výrok..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší