Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V GW se ta taktika snad neopakuje? Zrobíme kompromis, kdo má rád progress a má dobrý pocit když se perfektně zorganizuje jeho 25 kamarádu s tím že po několika dnech konečně porazí bosse ze kterého vypadne zasloužená odměna, zahraje si wow. Pokud tě baví zmateně pobíhat s tím, že si vůbec žádné taktiky ani nevšimneš, zahraj si GW. Ale chtěl jsem jen zrobit ten kompromis. *3*
    On i kdyby mi v GW každých pět minut padal server tak s toho někteří udělají obrovské plus.
  • Jakého levelu autor dosáhnul? Pokud je to 30-40, jak se zdá se screenshotů, tak to opravdu nechápu, jak je možné psát recenzi. Fakt mi nepřijde vhodné hodnotit MMO, když jsem ještě nedosáhl ani poloviny max levelu. :) Osobně mám level 60 a začal jsem si uvědomovat věci, které v recenzi naprosto chybí. Nerozumím, proč v recenzi není ani zmínka o obrovském množství bugů převážně v eventech. O dungeonech, jejich designu, obtížnosti, možnosti nalezení party (což se, na rozdíl od zbytku hry, děje dost staromódně přes chat a postávání před instancí). O PvP. Atd. To jsou všechno tak důležité věci, že opravdu nechápu, jak je možné hru hodnotit a v recenzi je ani nezmínit.
  • Byla určitá možnost se dostat do bety, ale na to už je samozřejmě pozdě. Trial pokud vím není, jestli ho udělají...možná za pár měsíců. Každopádně momentální stav je, kup si to, nebude bavit, prodej. A že zájemců je dost.
  • Asi proto, že jde o těžší část hry a musí se u toho trochu přemýšlet, jinak by to prošel každý hned. Mě se zase lidí fakt, že v této hře je konec průtahů vyšším levelem, kdy jsme jako blbci byli jen observeři a vyšší level se tam bavil sám.
  • Zrobíme kompromis. Kdo má rád nalajnovanou taktiku a po určitém čase dosti opakovanou sešlost na jakéhokoli dungeon- nebo raid- bosse, kde časem udělá někdo kiks a neohrozí to celý raid, bude nadále hrát WoW. Kdo má rád takový ten věčný pocit, že neví do čeho jde, i když tady byl taky 20x a stále to probíhá jako "vylodění v Normadii", kde se musí zapojit všichni i jinou taktikou nebo pomocí, než kterou mají nalajnovánu na pomyslném "papíře" před vstupem do dungu (tedy výzva po každém vstupu), tak budou stále více hrát GW2. Jinak bez healu se to dá, je to jen víc padací, ale funguje to. Jen to lidi nebaví, že pořád umírají nebo v tomto případě tráví hodně času v downed módu. To však neznamená, že tam vždy potřebuje mít člověk nějakého "healera", když stejně dávají povětšinou prd. Jinak pak se můžeme bavit o explore dungu, to je kapitola sama o sobě. Ale chtěl jsem jen zrobit ten kompromis. *3*
  • S tvoji cestinou bych ten dung taky neprosel *15*
  • Nie je nejaká možnosť si tú hru vyskúšať pred tým než ju kúpim? Kedysi som si kúpil GW1 len preto, aby som zistil že ma to nebaví...
  • GW2 je dobre mmo ale co me stve ty dungy jsou strasne tesky treba na levelu 30 se neda projid ani nahodou a kdyz tam jdes pozdeji a mas v parte sami 30 tak taky ne .je to fakt zoufali.
  • Ano nektere veci tam pokladam za zabavne, jako treba dohrat pribeh atd. Ale vestina tam je pouze jako "udrzet hrace". Takovej seznam se da pomalu napsat ke kazdemu mmorpg.
  • Tys asi nepochopil muj prispevek....ja to nesrovnavam s wow, jen jsem udelal PRIROVNANI k tvemu prispevku. Ale tak napisu to jinak, to co si ty napsal za end-game...by me ale vubec nebavilo. Hral jsem plno ruznych mmorpg, ale u malokteryho jsem vydrzel tak kratce jako u GW2.
  • Shaker
    Bohuzel taky... Lore me nechytlo a tim padem jsou mi mechaniky hry, ktery jsou sice jiny nez u ostatnich MMO, ale taky opakujici se a nudny uplne volny. Co se tyka PvP, tak to je jeden velkej grafickej bordel.
  • Jak rikam,nemam problem s zadnym druhem hrani. Ale to slovo ''hrani'' je tam dulezite. Pokud chces byt ve spicce,musis nutne stihat nerdum co u hry sedi 10 a vice hodin denne(jsou u kazde hry). A to nutne vyzaduje x-hodin odrikani a nudnych cinnosti ve hre,ktere by jsi jinak nikdy nedelal.
    Pokud jsi ty spokojeny,pak neni problem. Koneckoncu kazdy ma svuj rozum
  • Osobne mam v GW2 level 32 a prvni dung na lvl 30 byl totalni chaos. V bene svete vsechno zlikviduju na par ran a world bossy proste jen drtime 20minut nez umrou a behem toho se vzajemne zvedame. Zadna strategie neni potreba. Rikal sem si, jak to bez existence jasne urcenych roli zvladnou v dungu a podle me je odpoved "spatne". Bez direct healu lidi porad chcipaji a kdyz se jako elementalist prepnut na water magic s 2hand staffkou, tak delam healy jako AOE. Jenze lidi porad pobihaji a vetsinou stihnout vybehnout z oblasti, kde za chvili dopadne AOE, navic HOTka, takze celkove byl muj heal k prdu. Na druhou stranu sem postizeny 7 let dlouhym hranim WoW (hlavne raidovanim ve vanilla verzi jako priest), takze asi ani nemuzu byt objektivni ;) Dneska zkusim Pandy. WoW-like raidy mi fakt chybi.
  • Někomu to sedí, někomu ne. Smiř se s tím. Někdo hraje hry, aby mohl být na nějaké pomyslné špičce. Třeba já teda určitě ne, protože co z toho? Ale někomu to příjde užitečné a dává mu to dobrý pocit. Tak proč ne?
  • End Game? Určitě bych chtěl raidový instance a smysluplné odměny za ně. Chtěl bych taky další možnosti v pvp a lepší ranky. Nebyly by taky od věci různé soutěže: např. kdo nejrychleji udělá tu kterou vistu, různé minihry atd. Je toho mnoho, co by se dalo do hry přidat. Třeba by ani nebyly špatný deskový hry v podobě miniher. Myslím si, že by to nebylo těžké udělat. A taky bych ocenil housing a větší důraz na RP.
  • To je samozřejmě blbost, že si na GW2 za 3 roky nikdo ani nevzpomene. Tohle není nějaké no name MMO. Tohle MMO má svou tradici a komunitu. Na to nesmíš zapomínat.
  • Nechci se zastávat WoW to zdaleka ne ale pravdou je že GW2 nemůže být označeno nejlepší MMO až tu bude s námi stejně jako dlouho jako WoW aspoń 5let tak pak se dá označit že to je super RPG... Jak říkal Drda MMO se hodnotí pouze zatím začátek nikoli jak tomu bude dál... nicméně na GW2 si za 3roky ani nikdo nevzpomene ... bohužel tak si to myslím... je to ale můj názor
    Ncméně hra se mi líbí z jednoho strašně dobrého důvodu první MMO kde můžu hrát sám v klidu a na prvním lvlu hned jít PVP prostě pecka *3*
  • Bod jedna: WoW PvP vůbec pro děti není. Co znám lidi, tak jedno macro za druhým, rozbindovanou celou klávesnici (i shift+ a ctrl+) a chce to u toho myslet. To, přiznejme si, není u dětí častá záležitost, proto to vyšší (zábavnější, byť pro mě z pohledu diváka) PvP nikdy pro děti nebude.
    Bod dva: Vysvětlovat ti, proč nás baví v 25ti zabíjet moby je stejně zbytečné, jako bys mi ty vysvětloval, proč tě baví bitvy 200+ lidí. Nicméně, PvE je z mého pohledu "klidnější" kategorie, postradá na straně protivníka lidský faktor, který mě osobně dokáže celkem rozčilovat. PvE je předvídatelné, tudíž se na něj lze připravit, což je faktor, který mi vyhovuje. PvP se neustále mění, vyvíjí. Nedělám si iluze, že PvP hráči zvládají obecně tu hru lépe (právě kvůli dynamickým podmínkám), nicméně je to časově náročnější, než PvE. Řekl bych, je to můj úhel pohledu. Možná ale nejen můj, protože dnes má spousta her kooperativní multiplayer, což je prachobyčejné PvE, a slaví to úspěch. Ono taky boss se ti po neúspěšném pokusu nevysměje do obličeje a nehází na tebe neustále nadávky, takže PvE taky o dost šetří nervy (neplatí pro všechny :) ).
  • Wow hraju, mám ho rád, přesto palec dolů.
  • Souhlas. AoC je jediná opravdová MMO současnosti s propracovaným soubojovým systémem a grafikou, která se dá nazvat dobrá. Nechápu proč se všichni rozlpývají nad grafikou GW2, když 4 roky starý AoC vypadá 10x líp. AoC doplatil na počátační zabugovanost. Dneska je toho už hodně odladěno. Jediné, co se nepodařilo Funcomu nikdy pořádně zprovoznit, byly siege. Bohužel dost lidí (a neříkám že neopodstatněně) nevydrželo tolerovat chyby Funcomu a odešli, dnes po spojení serverů je tam spousta otravných Rusáků a německých dětí :P Jinak hra nabízí vše PvP, PvE, raidy, dungeony jako uzavřené i open instance atd. Mě se líbí, že je to zpracované nikoli komiksovým stylem, ale realisticky, stačí se podívat na animace postav - bezkonkurenční. Do komiksového stylu řadím i GW2, o WoW vůbec nemluvě. Navíc svět podle Howarda - brutální, drsný i vášnivý, prostě trochu dospělý je podle mě mnohem zajímavější, než no name fantasy (kde se navíc střílí z bambitek a stavějí se roboti). Snad jednou vydá Funcom něco podobného a bez bugů na začátku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší