Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milop33 je hroznej ArenaDrone.
  • Bohužel je to tak.

A ceny lvl 80 dungeon armor setů jsou docela vysoký. 1200 Ascalonian Tears je hodně. 1380 jedovatých kytek z Twilight Arboru taky. atd. atd.

A blbž je, že 60 za dung dostaneš jen pokud danou cestu děláš poprvé... a ne vždycky seženeš lidi, o budou chtít dělat, co zrovna potřebuješ.
  • Souhlasim, pouze mensi poznamka: treseni obrazovky jde vypnout v nastaveni.
  • mám úplně stejnej pocit, GW2 umí spoustu věcí skvěle a lépe než ostatní, ale instance jsou prostě (alespoň pro mě) totální chaos a nuda. Pokud jde o instance, ve wowku a lotru mě bavily stokrát víc a měl jsem pocit, že v tom je řád a logika, že když boss něco udělá a já na to reaguju tak vidím nějakej výsledek. Tady nejen, že přes chaotické efekty nevidím co boss dělá nebo co se chystá udělat, většinou nevidí přes ten balast ani jeho samotného *1* Podobně u těch world bossů - ok nestát v červeném, používat dodge, milion efektů na obrazovce, která se pořád třese (chvíli mě ten efekt dost bavil, pak z toho už bolí oči) najednou bum a z mých 100% hp je 0 a absolutně netuším odkud mi přilítla. Ale tak těžko hodnotit teď, uvidíme za pár měsíců.
  • hele, gw2 je fakt supr hra, ale ty dungy stojej imho za prd. Jsem 80ka, prosel jsem je skoro vsechny, u nekolika jsem daval i explorable mode a WoW jsem nikldy nehral, ale ty dungy jsou proste totalne neorganizovana sracka, kde jedina vyzva spociva v tom ze boss ma 50x víc HPcek a zabijis ho 10 minut. Ale jestli to nekoho baví tak proc ne. Me to nebaví tak uz to nechodim.
  • najvtipnejšie je, že lifetime survivor je bugnutý a vôbec nezapočítava expy :D a keby bol funkčný, tak tých 500K expov nie je vôbec problém spraviť...
  • Možná je v tom menší rozdíl, než bys čekal. On totiž raid s partou, se kterou jedete dlouho, je něco jinýho, než když v sestavě máš dva a více nových lidí, nehledě na pug. Ano, taktiky jsou obecně známé, ale samotný souboj se může proměnit v malý organizovaný chaos (vinou jedince), že budeš potřebovat stejně výtečné schopnosti s postavou, jako v GW. A neříkej mi, že když budeš chodit s těma samýma kámošema ty samý dungy, tak nebudete mít každý svou pozici? To je jen přirozený vývoj (mínus fáze přípravy, maybe). A pug je pug, ten je chaos vždycky. :) Rozdíl je tedy jen v tom, že ve WoW, narozdíl od GW, je okamžitě patrné, kdo to podělal. Když má healer aggro, je to chyba tanka, když umírá tank, je to chyba healu, když oba dojedou na manu, je slabé dps. V GW se naproti tomu můžeš zeptat: ty jo, a nemohl jsem tam náhodou něco udělat já?
  • je dokazane, ze hodne lidi v nejake mire gring vyzaduje.
    jako treba sbirani surovin na craft.
    je v tom jisty pocit uspokojeni lidske potreby neco hromadit.
    Spatne je, kdyz je v podstate povinny.
  • hh ked nechces, nic nemusis grindovat, praveze to nieje o grinde... nieje nutny aby si mal dobry eq...
  • Bugy ve hře jsou a to v současné chvíli. Pokud o nich nevíš, hru nehraješ, nebo jsi extrémně nevšímavý. Spousta skill pointů je buglích. To jen například...

Mně nevadí, že jsou v tžhle hři bugy. Je to nová hra a má na to ještě právo. Ale nelžete tu, že tam bugy nejsou. Buď prostě lžete a nebo hru nehrajete... a nebo jste slepí. *7* *7* *7*
  • Takže updaty do hry budou zdarma? Jak šokující! To je naprosto běžné, pokud se bavíme o MMO. Tady není co chválit. Tady není co vyzdvihovat. Tohle není cashfield 3, kde se platí za kdejakou blbost...
  • Napsal si to blbě. To je naprosto jednoznačné. Pokud myslíš updaty a patche, tak ty v žádné hře nebyly placené. Tak proč to tu vyzdvihuješ? Vždyť za patche a updaty se nikdy neplatilo.

Nenapadlo mě, že jsi takový hlupák (a stále věřím, že to byl dočasný výpadek), a tak mě vůbec nenapadlo, že tu budeš nadšeně hovořit o updatech a patchech zdarma, které jsou ovšem vždy zdarma. Proto jsem se domníval, že píšeš o datadiscích.

Takže začni uvažovat nad svou mentalitou, nebo mnohem lépe řečeno, nad svým intelektem. Jistě to byl jen dočasný výpadek. *7*
  • jakej je tam grind, který je nezbytně nutný? jasně, grind tam je, ale můžeš se prostě na něj vykašlat.. z grindu není nic, co by bylo nezbytně nutné.
  • walltar
    A co třeba eve? Tam byli vždycky veškeré rozšíření zadarmo, nikdy se nic neplatilo kromě měsíčních poplatků. Já osobně bych MMO které chce měsíčn poplatky a ještě si účtujou za datadisky nehrál. To už je okrádání zákazníka.
  • ironie je, že arenanet chtel hru bez grindu a udelali Grind wars 2 *1*
  • Já taky koupě nelituju, pouze kostatuju fakta.
  • Jj přesně tak tahle hra má výhodu svejch fanoušků dobrýho příběhu atd. . Jako právě WoW takže se to nedá přirovnávat k hrám, který dneska přídou a sou o světě a hratelnosti, který sou lidem cizí. *3*
  • No konečně dungeony jaký maj bejt. Mě už štvali Dungny v jinejch hrách který člověk prošel s prstem v nose a ani nemusel sledovat obrazovku *1* . Konečně nějaká výzva a navíc když jste sehranej tým tak to většinou zas tak velkej problém nebejvá.
  • Dám ti radu, když někdy takhle nejsi jistej jak tě hra bude bavit a neni k ní ani Demo nebo možnost zdarma zkusit. Koukni na nějakej dobrej Lets play kde ty lidi jedou hezky od začátkua sleduj jednotlivý mechaniky. *3*
  • Lol zřejmě vubec nemyslíš na to co čteš.
    Já neviděl, že by tu někdo tvrdil, že budou datadisky zadarmo *7* .
    A jasně sám sem neviděl Single ani multipleyer hru která by dala nějakej datadisk zadarmo, jelikož je to čiště hovadina. Lidi co tu hru dělaj taky musej z něčeho žít a dělat další obsah a hry. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší