Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Ringwraith: Než začneš plkat tyhle kraviny, tak si nepřed rozšiř obzory chytráku. Ne, opravdu MMO nejsou jen WoW a GW2...
  • ocihavat jako ocumovat a co pri tom delas navic necham fantazii ctenaru
  • co to meleš ja nemluvím o sobe ani nemam lvl 80, jen nechci aby menili design hry kvuli kadejakym nobum a nakonec to skončí jako wowko
  • Obecně mi na forech bioware her přišlo, že když neznáš každej prd z universa, tak seš podřadnej a tvoje existence je plýtvání kyslíku na tomto bioware světě. Cítil jsem se tam jak čůráák.
  • Tvoje sebenadřazené elitářství smrdí. Lépe bys seděl na SWtOR fórech.
  • OFC protože JENOM WoWko má nějakej jinej systém hledání party než v podstatě žádnej. *7*
  • Jojo.. tak jakejkoli systém, kde sou si všichni rovni je demotivujcí, viz. komunismus.. a sPvP v GW2 takovej malej komunismus je, to je fakt. *13*
  • to snad ne, doufam že nebudou updatovat hru podle ohlasu hracu wow, kteri prilezitostne zapli gw. doufam ze bude nejaky filtr a na forum budou moct prispivat jen hrači kteri dosahli lvl 80 nebo vice
  • Uvazoval nekdo nad tim, ze hra bude za rok/pul roku vypadat uplne jinak? Podivejte se na Wow kdyz vyslo a na wow ted.. :) Autori tam muzou plno veci pridat/ubrat/vylepsit. Sami nekde rekli ze budou hru updatovat podle ohlasu hracu co jim nejvic chybi.
  • Pošetilče. To nevíš, že všechny MMO na světě jsou WoW a GW2, a GW2 da best!
  • GW2 se současnými dungeony a bez raidů, to je jako vydat Borderlands bez dropu/lootu zbraní. *7*
  • No důležité hlavně je, aby byla nějaká ta motivace, jak píšeš níže. U jiných her víš, že z instancí dostaneš lepší equip, který se ti bude hodit jak třeba v PvP tak i v raidu. Tady tohle prostě chybí. K čemu v GW2 chodit dungeony, když si stejně dobré brnění můžeš ucraftit nebo si ho koupit na AH od někoho, kdo tak učinil. Navíc to brnění je stejně nepotřebné, protože ve hře už nemáš kam dál pokročit, jakmile máš level 80 a 100% světa (pro toho, kdo tohle rád). No a pak PvP, kde jsou si všichni rovni.
  • Z těch her, které jsem kdy vyzkoušel, si nepamatuji ani jednu, ve které by dungeony probíhaly tak, jak popisuješ, takže smůla chytráku. WoW jsem nehrál.
  • tak se tady par fanboiu udelalo, a za pul roku po hre ani pes nestekne.
  • jasne, lepší je 20 minut stat na jednom miste a mačkat 3 knofliky protože tank drži agro a healer te healuje jako ve wow. fakt zabava
  • Nevím, ale tři čtvrtě hodiny dělat kotouly zleva doprava není zrovna moje ideální představa o tom, jak má vypadat dungeon.
  • No právěže přirovnává, co si myslíš, že hláška "hledání party se tady dělá dost staromódně přes chat". Je to samozřejmě reakce na dungeon finder z WoW. ;)
  • http://www.youtube.com/watch?v=eNw-rx42r7E&feature=related

docela zajimave video na tema endgame v gw2
  • me dungy ve wowku nikdy moc nebavili ale v gw 2 me bavi, je to proste neco jineho. nikdy ve wowku jsem nemel pocit ze dungeony jsou vyzva, kdybych mel mluvit o kvalitnich dungonech tak kdyžtak TSW
  • Je zvláštní jak tu všichni hodnotíte především Dungy.
    Ano ta hra nemá DUngy tak propracované jako "WoWko"---
    A co jako? Než ta hra vyšla, už tehdy se vědělo že nebude mít end game, lvl 1 tutorial, lvl 2-80 end game.
    Já jsem s hrou zatím maximálně spokojen, mám hlavní 80 a 4 postavy okolo 50 lvl, nikam nespěcham, užívám si co vývojáří ukazují a co umí.
    Tohle prostě není hra na zběsilé raidování a honbou za neuvěřitelným equipem, spoustě lidí to dělá problém a spousta hráčů západních MMO co přijdou k nám do guildy, pokládají stupidní dotazy, ale to jen proto, že ta hra je prostě jiná.
    To že si člověk hru jednou koupí je geniální a klidně jim za ty datadisky budu platit každý půl rok, tahle hra za to stojí.
    Jediné co tam schází jsou pravidelné restarty serveru a ne jen při updatech...jediné bugy co hra má jsou zaseklé eventy, což prostě restart vyřeší.

Můj verdikt na tuhle hru je stejně jako u recenze 9/10.
    Ta hra nenabízí nic převratného a Hard Core hráči co potřebují ku**** velké raidy asi musí jinam, pro všechny ostatní geniální volbou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit