-
grafika pri bojich je humus.
-
W: Tak to grindování je základ skoro všude, ale zažil jsem už i zábavnější cesty a to teď mluvim třeba o tom tak hroznym a všema nenáviděnym ale paradoxně nejhranějšim WoWku (určitě je spousta jinejch variant, já mam zkušenosti s touhle). Před několika lety.. Když jsme progressovali raidy a na každym bossovi jsem se mohl těšit, že mi může něco padnout a zároveň když nepadlo, měl jsem alespoň radost z pokoření těžkýho bosse.
V GW2 můžu maximálně furt dokola chodit pár dungů (respektive pokud chci jeden set, tak JEDEN JEDINEJ dung) abych měl dost tokenů na armor, kterej pak koupim u vendora. Žádnej překvapivej exotic drop, kterej by mi udělal z ničeho nic radost, se zatim nekonal a imho ani nebude. -
Zase technicky co by si chtěl po levelcapu dělat? Jak máš 100% světa tak už prakticky cokoliv co můžeš vymyslet je grind. Ale je pravda, že to s tou reklamou přehnali ... místo bez grindu měli říct, že tě hra nenutí grindovat.
Jinak jedna otázka já sem nějak moc klasických MMO nehrál a v těch co sem hrál sem se nikdy do engamu nedostal (většinou sem skončil po dosažení max levelu) ... je nějaké level MMO ve kterém se po dosažení max levelu negrinduje lepší nebo pěknější gear? -
Jako mě grindění v zásadě nějak extrémně nevadí. Ale to, že byl před releasem plnej internet toho, jak bude GW2 bez grindování, a teď je PvE po lvlcapu víceméně jen o grindování, je pravda. To si mohli odpustit.
-
Tak v některých MMO musíš grindovat proto, aby si měl nějakou výbavu, statistiky apod., jinak existuje velké riziko, že si nezahraješ raidové instance. Tzn., že existuje v tomto případě riziko, že si nezahraješ část obsahu hry. Takže pokud se člověk nechce vzdát části herního obsahu, musí prostě vyvinout snahu a grindovat a dělat podobné věci...
Hrát GW2 stylem doexpit a odinstalovat, to je prostě škoda. -
ono je taky rozdíl, hrát s randomákamakteří, dělají větsinou všechno špatně, na TS se docela dobře domluvíme a staráme se o sebe, chystáme si skilly které budou potřeba, jestli někdo leží atd
-
Karlovi není potřeba nikam čichat, stačí se na něj podívat. Doufám že jsi o tom poučil i svého čokla.
-
body se snižujou podle anetu kvůli tomu aby lidi nefarmili, ale přijde mi, že to jen zhoršují, dělají dungy obtížnější, body dají až na konec
-
Tak nezbytně nutný neni ve hře asi nic, vzhledem k tomu že je to volnočasová aktivita (ty co to maj jinak docela lituju). Ale je fakt že v GW2 se grindění vyhneš jednoduše. Doexpíš a odinstaluješ. *15*
-
No nesnaž se to zamluvit ... čichat cizím lidem k rozkroku je mnohem horší, než chyba ve slově.
-
Ocihavat? Zdá se že ti tam něco chybí. Dej si na půl hodinky Pandy, to tě uklidní, ale žádná honitba!!
-
trolle trolle ty jsi ale prase,
ocihavat Karlovi varlata zase! -
Karle, Karle,
smrdí Ti varle! -
http://www.mdc.sk/img/Subject/480.jpg pravda říkáš? *1*
-
Pouhá pravda.
-
A ty jsi co? že si to sem tak potřeboval napsat?
-
Já teda počkám jak dlouho mi vydrží GW2 - což, uznávám, má výraznej boost v absenci poplatků - a pak dám MMOčkám sbohem. *4*
-
Jó, víš co se říká, každej experiment nevyjde.
A žádná holy trinity v podání ArenaNet moc teda nevyšla.
Snad to bude fungovat lépe v podání Team Bloodlust v Blade & Soul. -
Zatím nejlepší dungeony, co jsem v MMO viděl, mělo Dungeons & Dragons Online. Tohle se tomu ani vzdáleně nepodobá.
-
Tak tak. Přijde mi, jak když chtěli udělat dungy, který budou co se taktik týče volnější a variablinější a bude to prostě prdel, ale vznikly z toho dungy s bossama, do kterejch prostě všichni chaoticky rubou a občas si doběhnou z waypointu, protože tě díky tomu hrozně inovačnímu nápadu odstranění trinity systému nikdo nehealuje a každej se stará o sebe (což u mě v dungách budí pocit, že ta teamová spolupráce oproti hrám s trinity výrazně klesá). Ale prostě žádný přemejšlení, nic.. Prostě zerg na všechny bosse a buďto to vyjde napoprvý nebo napodruhý.