Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by me zajimalo jaky mas level ve Fractalech, zda mas legedarni zbran nebo komplet ascended gear....
  • ano mas pravdu tato hra nebavi lidi co maji radi xy hodin progresem na raidu kde potrebuji 20+ lidi a chodit ho pravidelne aby mel DKP a ve finale mu to ani po 6 mesicich nepadlo, neumi si sami vymyslet hratelny build a prizpusobit si traity(passivni skilly) aktivite co zrovna provadi,
    pro me je GW2 naprosto idealni jsem pracujici fotr od rodiny teda causual hrac a jedine v GW2 muzu mit top gear bez pravidelne dochazky a staci mi ktomu parta 5 lidi/kamaradu a straveny cas ve hre 12-20h tydne, muzu si upravit vzhled sveho gearu presne tak jak se libi me a jen tezko budu hledat stejne vypadajici postavu
  • takze asi tak:
    1) funguje LFG tool prez ktery sezen lidi na cokoliv
    2) GW2 ma jednu supr zalezitost a to je guesting na jinych serverech ne ze by to melo nejaky zasadni vyznam, protoze jedine co je omezeno na jakem serveru jsi je WvW a vse ostatni funguje cross serverove, takze pokud mas pocit ze je nekde prazdno tak si najdi zalidnenejsi server/lokaci a muzes jit na ten server guestovat (pozor je to vazano na login, takze kdyz se odlognes tak te to automaticky vrati na tvuj server musis vzdy prez ten guest tool v logind screenu)
    3) jsem na AG myslim ze uz pomalu rok (zacinal jsem na jinem, ale kuli WvW jsme s guildou migrovali na AG) a pravidelne chodim World eventy/bosse a nikdy jsem nemel problem ze by tam nebyli lidi
    4) funguje nekolik webu, kde jsou timery vsech eventu podle tveho serveru a pak jsou weby, kde ti pisou na jakem serveru jsou otevreny Temply v Orru, kde si muzes nakoupit gear za karmu, otevreni templu je opet podmineno dokoncenim world eventu, takze kdyz nejsouo lidi kouknes na jakem serveru je to open das guest a mas vyreseno
    5) takhle bych mohl pokracovat hodne dlouho, neznamena ze kdyz to nekdo nezna nebo nevi ze to neexistuje....
  • Gossen
    pokud už máš lvl 80 a exo equip tak dokážeš spoustu group eventů sólovat. Pokud ne, tak přes map chat vždy někoho seženeš (to, že na mapě nikoho nepotkáš neznamená, že tam nikdo není)
  • Veru tak, nie kazdemu sa musi pracit hra a viem to akcepotvat ale aj ja citim zvyseny pocet haterov :) Dlhe roky som hraval Lienage 2 a WoW, skusal som rozne faily (inym sa mozno pacia) ako LOTRO, STO, SWTOR ale GW2 je velmi prijemna hra koru s prestavkami hrajem od releasu a mam pocit ze este velmi velmi dlho budem.

K tomu ako ludia pisu ze hra vymiera tak od vydania hry sa zvysil pocet servrov (pridanie servrov bolo uz davno) a mam pocit ze aj maximalny limit hracov na jeden server (s tym limitom si niesom na 100% isty). Ked sa pozriete na populacie aj cez tyzden vsetky su High alebo Very High. Ja osobne by som prave na niektorych miestach hracov ubral (Lions Arch a World Bosses :) ).

A v neposlednom rade moj screenshot - http://i.imgur.com/ELE5nSC.jpg

A v este neposlednejsom, kto by sa stazoval na grafiku - https://plus.google.com/photos/108900310701535359741/albums/5906014648718142673
  • Jen mu jeste rekni, ze od takoveho 25 lvlu mu sleze kuze z prstu nez da max lvl bez investic, tak moc "vicemene hratelny" to f2p je. Jinak hra je to samozrejme moc pekna.
  • Nezasväteným:
    Ono v skutočnosti tá hra nie je zlá.
    Píšu sem vätšinou len hateri a ľudia, ktorí to vzdali predtým, než hru pofixovali.
    Servery sú furt plné ale je pravda, že populácia je hlavne v endgamových oblastiach.
    Miera zábavnosti? Pozrite na chat v mojom screenshote ;)
    http://imgur.com/AnnyDAj

JE TO CELÉ LEN O VKUSE. Ak sa vám GW2 nepáči, neznamená to, že je to zlá hra ;) pekný večer prajem
  • Video je z patra, strukturované je jen málo. Já to musel krotit, pokud by to mělo být full feature tak je to na dvě hodiny, taková je ta hra průs*r(!!!) oproti GW1.
  • No teď schytám milion mínusek, ale na Aurora Glade šla většina čechů, což znamená ne příliš dobré a vstřícné hráčské podnebí. Zkoušel jsi hrát na jiném serveru?
    Já osobně nemám jediný problém, jsem někde přes 90% prozkoumávání světa, klidně v 6 ráno se chodí jeden vláček low lvl ve Queensdale, a odpoledne už se sleze i vláček ve Frostgorge.
    No a třetí vláček netuším, ten oblézá větší bosse, Behemotha, Jormaga, Destroyera atd. To jsem mockrát nebyl, ale pokaždé je tam tak 50-100 lidí, a myslím že i dopoledne se chodí. Samo že přes týden, o víkendu už od rána. Co se týče endgame lokací a jejich eventů, tak tam pravidelně na eventy někoho potkávám, nikdy jsem je nedělal sám a ještě jsem nemusel nikdy psát do chatu a prosit o pomoc.
  • Zkus LOTRO. Je to starší MMO, víceméně hratelný F2P a podle mě je to lepší vstup do MMO světa.
  • Na začátku se moc zadrhává na nepodstatných věcech. Ale souhlas s tím, že skill systém v GW1 byl daleko lepší než v GW2. V GW2 přišlo hodně zjednodušení.
  • http://youtu.be/maHAZt5bljQ . Asi není co dodat, importováno z twitche:). Bude se to házet na oficiální fórum hry, tak uvidíme, co oni na to:)
  • Spousta obsahu si solo nezahraješ, protože eventy jsou stavěny často pro více lidí a v mnoha regionech bývá prázdno. Aurora Glade server.
  • Na datadisk si hodně dlouho počkáš, anet celý rok dělal jen nekvalitní living "story" teď jim to hráči dávají sežrat, po roce není žádný pořádný obsah.
  • Nevím, ale GW2 je prostě jiné MMO než ostatní.
    PvP když člověk chce, umí být zajímavé - s kombinací více zbraní a přehazováním abilit má i 20 aktivních abilit, se kterýma se včasným použitím dokáže nadělat pořádný bugr.

Co se týče PvE, tak instance nejsou endgame, endgame máš třeba lvlení craftingu na ascendent věci, na legendárky - grind world bossů a chození vláčků, různé open world eventy. Nebo třeba achievmenty, za které jsou rewardy a které jsou i dost zábavné.
    Mimo to má hra nějaký centrální příběh, celou linii od prvního lvlu až po poslední lvl.
    Další věc je komunita, která je po roce strašně příjemná, na potkání si lidi pomáhají a něco jako "Barens/Orgrimmar chat" tam neexistuje. Zároveň gold selling spam je nulový, nulový zloději a ninjové atd.

A taky tu nikdo nezmínil Jump Puzzlíky, které v žádné jiné MMO neexistují, a jediná hra kde jsem je potkal jsou WoWko, a to jen na Private serverech a s ty se nedaj srovnat s GW2.

Prostě GW2 má svoje kvality, a jde hrát dlouhodobě, jde hrát jak solo, tak v grupě, jde hrát PvE i PVE, a je prostě jiné než WoWlike hry se zaběhaným systémem. Nemusí každému vyhovovat, ale špatná hra to rozhodně není a má co nabídnout. Za těch dnešních 800kč to stojí, a za ty prachy člověk dostane adekvátní zábavu. Stačí jen přistoupit na určené pravidla a nesrovnávat se svým zaběhlým stereotypem z jiných her.
  • eStar
    Aha tak to mě mrzí, zahozený potenciál. *9*
  • Nezměnilo se v podstatě nic.. díky na rychlo zplácanému Living Story téměř žádný obsah nezůstal pernamentně a hra je stejná jako při startu. Anet si to uvědomil příliš pozdě a hráčů ubývá.
  • Měl to být pro mě vstup do žánru MMO po pokusech s jinýma těžkýma vahama. GW2 mě však přesvědčili, že pro mě MMORPG není. Navíc GW2 byly snad nejnudnější chvíle mého herního života.
  • Souhlasím. Nejlepší pay to play MMO je to MMO, které není ani náhodou pay to play. *4* GW2 je buy to play. Ale já vím, kdo se v těch pojmech má pořád vyznat, že? *3*
  • Ono to tak hrozný není jako doplňková hra či sekundární MMO, když zrovna vypadnou servery primárnímu MMO. Dá se to hrát a má to určité kvality a kouzlo, ale tudy cesta za lepšími MMO určitě nevedou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit