Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 se blíží konci současné příběhové linie a rekapitulují
7.1.2014 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Tahle hra muze bavit jenom lidi, co nemaji moc zkusenosti s MMO a nebo jim staci malo...
-
Srdíčka jsou stejně nudné jak questy v oststních mmo (jen můžeš q splnit více způsoby). Víc mě bavily quick time eventy. PvP arény moc nehraju, spíš WvW, ale tam mě dost mrzí že se to omezilo prakticky jen na zergy o +/-50 i více lidech co běhaj po mapě a když se potkaj tak nasolej všechny aoe před sebe na enemy a rozhodne asi to, která grupa stihne dřív nahodit resist.
Je smutné, že v tomhle systému dobývání stále vyniká stařičký Lineage 2, tam kolikrát během dvouhodinového dobývání nebylo jasné, kdo hrad zabere. Bohužel ,tahle hra má už slávu za sebou.
V GW2 prostě pevnost hráči jen "přejedou" jak kobylky kukuřičné pole a běží se k další, zatímco zabranou si zatím enemy začnou brát zpět. Je to jako kdyby si člověk nakládal u stavebnin cihly na vuzek a nějaký d*bil by mu pokaždé, co se ohne pro další tu cihlu zase vyložil. Tak to na mě působí. Není to špatná hra, ještě ji hraju i když už začíná nudit, ale na rozdíl od wow, nebo L2, ke kterým jsem se po čase vždy aspoň na chvíli vrátil, mám tady pocit, že jakmile to jednou na dýl vypnu, už se k tomu nevrátím. -
Tahle hra pro mě nebyla takový fail jak někteří popisují. Levelování bylo zábavné, prostředí bylo pěkné a já si hru užíval přibližně 320 hodin. Problém nastal ve chvíli kdy jsem měl max level a exotický equip. najednou nebylo co dělat což souvisí s dalším problémem který jsem tam objevil. Naprosto nudné a nezajímavé dungeony. Moje chuť projít je vícekrát se rovnala nule. Ani sám nevím proč, ale prostě mě nebavily. PVP bylo celkem fajn, menší PVP mě tolik nezaujalo, světové PVP bylo mnohem lepší, ale časem to začalo být hodně repetativní a tak šla hra nakonec z disku. Možná se k ní časem vrátím abych zjistil co se změnilo.
-
Vyborne, ted naopak zase chvily o Guild Wars dost bylo WoW!
-
Já nevím, že na GW2 snad každý dští síru, ale já si tu hru parádně užila. Systém questů mi vyhovoval, absence měsíčních poplatků také, grafika na MMO pěkná, ale jsem spíš PvE hráč, tak nemůžu posoudit PvP složku hry.
Co mi tam tedy přišlo jako rušivý element byly palné zbraně, které podle mého do fantasy prostředí nepatří, ale to se dá snadno překousnout. -
nejlepsi pay to play mmorpg,ktery kdy vzniklo,uz aby byl datadisk
-
http://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
-
Ja sem to hned prvni den vydani shanel po cely praze, nakonec sem uspel. Ale vydrzel sem to hrat 2 tydny a uz sem to nezapnul. Veliky zklamani. Zaklínač 2 a Guild wars 2 - dva moje nejhorsi kaufy za posledni roky *10* Skoda no...
-
Škoda, že Guild Wars 2 byla tak přehypovaná a špatná hra, že byla nehratelná. Koupil jsem si ji ihned po tom co obnovili po první vlně objednávek přístup, hrál tři dny a zhnuseně odinstaloval. Vrátil jsem se k ní poté ještě 3x, ale je to bída a utrpení ... lituji těch 50 euro, které jsem za to vývojářům, od kterých jsem to koupil s dobrým úmyslem maximálně je podpořit přímo z jejich stránky, poslal. Aneb vychvalované přednosti této hry byly zpracovány vpodstatě ještě hůře, než jsem byl schopen si představit. Viz. prostor pod hladinou, eventy, tucet druhů bodů a kvalit equipu, které vás bombardují od prvních deseti minut ve hře, no prostě příšerné, interface (to má být jako co??), že tam nejsou dopravní prostředky, chápu, ale teleport na deset míst v jedné lokaci? Pro mě zklamání, srovnatelné snad jen s očekávání dalšího pokračování perfektního Falloutu 1 a 2.
-
kolega Smutný bouchá pětiletku, platí vám přesčasy?! *1* jinak super článek díky za něj!