Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
nutnost hrát skyrim přes steam mě natolik zklamal, že si snad poprvé hru nekoupím a seženu si jí jinak. ke hraní oblivionu a morrowindu jsem taky nepotřeboval nic více než originální DVD. chjo.
-
Je jasně vidět, jak si prodejci váží legálních zákazníků. Zatímco piráti si vesele hrají od cca osmé večer, já jakožto legální zákazník, který zaplatil nemalé peníze za originálku a ještě hodinu mrznul před obchodem se můžu tak maximálně dívat na DVD, které nejde nainstalovat. Opravdu seriózní přístup. Přál bych si, aby se hackerům podařil husarský kousek a to steam definitivně, neobnovitelně zrušit.
-
Že byl ten bazmek hacknutý mi nijak nevadí, kromě Skyrimu tam nic nemám a mít nebudu. Ale co mi vadí mnohem víc je, že provozovatel toho bazmeku je podvodník. Vystál jsem si frontu na půlnoční prodej Skyrimu, přijel domů a nešlo to nainstalovat, že prý mám počkat, až se hra bude prodávat. Nezajímá mne, že v ČR je jiný čas než jinde, podle českých zákonů jde o podvod. A jestli se ještě někdy objeví hra, kterou bych chtěl a bude tenhle šmejd (čti steam) vyžadovat, žádné peníze ode mě neuvidí, podvodníky nesponzoruji.
-
Uvidíme co na to Steam Guard :-)