Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je jedno o koho jde, pokud jde o cílený útok, od někoho kdo ví co dělá, tak je téměř nemožné se ubránit.
  • To neni tak uplne pravda, zalezi na implementaci použití soli a hashovacim algoritmu
  • jenze zapominas, ze pokud nekdo ten SALT uhadne a dostane se k citemu hashi a nekdo ma nejake debilni heslo, tak pak uz staci jen chvilka s googlem a k patricnemu hashi naleznes i heslo, o brute-force nebo dictionary technikach nemluve. Takze ono dostat se k heslu zas tak slozity neni, pokud se nespoji vic technik dohromady :)
  • Malo by sa dať. Ak ti to píše, že sa nedá a máš skúsiť neskôr, pravdepodobne ho zadávaš nesprávne *3* Viem to, lebo som ho pred chvíľkou menil, a tiež som ho zadal správne až na tretí pokus *4*
  • Tak momentalne se heslo neda zmenit skoda. Omlouvat se nemusi staci kdyz poslou beta klic na dotu 2 *4*
  • zx_spektrum
    Stačí přesunout Steam z jednoho disku na druhý, v rámci jednoho PC, a už chce kontrolu, takže to nešidí. Tipoval bych, že na serverech budou mít uložený kontrolní součet unikátního označení počítače a cesty k souboru Steamu, vcelku jednoduchá metoda ale hodně účinná.
  • Jazz
    Ale beží...
  • zx_spektrum
    Važené Games, proč mystifikujete? Píšete "informace včetně uživatelských jmen, hesel". To ale není pravda, žádné hesla neunikly, Gabe psal, že unikly "hashed and salted passwords", ukládat hesla tak jak je zadáváte je totíž sebevražda, i když takové Sony a další toho schopní byli.
    A pro absolutně neznalé, hashed and salted passwords znamená cca tohle:
    Vaše heslo je např.: bfuasd_127, údaje které ale v databázi k tomuto heslu měli budou vypadat asi takto: 2000d644b811d4f6168c1e11a72814d986270bc2551115e00175a521f93c03cf (hash) #*AdDw(%#) (salt), dost možná obojí ještě delší. Tohle je jednosměrné a prakticky neprolomitelné (teoreticky můžete zapojit nejrychlejší superpočítač na světě, dát k němu diskové pole o mnoha stovkách terabajtů a možná do pár let jedno heslo dostanete...)
  • Jazz
    Je to 'hejkr' rychle ho chyťte!
  • A je to v riti *1* No obvykle platím cez PayPal, ale svojho času som niečo zaplatil aj priamo cez VISA kartu *7*
  • Nebudem sa hádať, lebo sa do toho až tak nevyznám; ale tak dobre, dostane sa do systému, má moje meno a heslo, a čo? zmeniť ho nevie, lebo by musel byť napadnutý aj môj mail, kúpiť si nič nemôže, pretože na steame nemám registrovanú kartu a do paypal účtu sa tiež nedostane, aspoň teda dúfam *1* určite som nechcel pôvodným príspevkom problém bagatelizovať, len pokiaľ vychádzam z toho čo zatiaľ vieme, sa mi to fakt nezdá byť až tak strašné; uvidíme, čo z toho bude, veď aj sony pôvodne tvrdilo, že vraj nič nedeje; a k tomu posmievaniu, tak mne sa napríklad zdalo, že príspevok na, kt. som pôvodne reagoval bol určitým škodoradostným výsmechom, ale tak možno je to len môj pocit. P.S: ale keď si kvôli tomu nebudem môcť zahrať Skyrim, tak sa vytočím *1*
  • Merwis
    Hmm a to jsem si ve středu kvůli Skyrimu založil na Steamu účet.. To mi ta přítomnost tam hezky začíná.. :-))
  • Vzdycky nemuzu kdyz nekdo kvuli nejakymu problemu hnedka zacne nadavat ze jsou to "podvodnici " *1* *1* Mels stanoveny oficialni datum a cas, kdy ma hra vyjit, krabici jsi koupil pred timto casem, tak na co si stezujes? Maji to tak i ostatni, ne jenom ti podvodnici *1* Steam, je to proste kvuli DRM, muzou za to z casti ti dmnti co si hry stahujou. Kdyby nebylo Steamu, tak by mozna Skyrim ani na PC nebyl ty podvodniku.. *7*
  • No rozhodně jejich akci neobhajuju, ale prostě mi to přijde celkem hloupé mít pro ně takové označení, když je to chyba steamu, že si to neumí pohlídat. Na to, že je to takový gigant. *3*
  • Ja steam nestartuji, bezi mi porad, stejne jako pc.
  • nebezi
  • Behem hrani ti bezi miliarda jinych procesu, ktere pri hrani nepotrebujes a a ni o tom nevis. Tak nechapu proc brecis ze musis mit spusteny steam :D
  • V prvu mě to taky napadlo, ale kdo ví jak ten Steam Guard funguje a jak je složitý přesvědčit STEAM, že ho spouštím na "správném" počítači.
  • MrSanta
    Zatrolení hackeři, pana Mluvčího na ně! *16*
  • Při startu STEAMU mi to tu hlášku napodruhý vyhodilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit