Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Protože na tomto webu ještě není recenze ani na MW3 ani na Skyrim, beru tento článek jako pokus od tohoto odpoutat pozornost *1*
-
Ale zapnutej ho mít musíš. Proč proboha?
-
no jo alw kdyz ma nekdo stejne heslo na steamus a na mailu tak se to potom neco rika, menit si heslo nebudu mam ho uz od zacatku steamu to uz je 5 let takze asi tak
-
Rozmastí všechny hackery na kaši heheh. *15*
-
Co všichni blbnou? Když se na Steam přihlásíte z jiného PC, přijde vám na mail potvrzovací kód, který musíte při přihlašování zadat, aby vás to pustilo dál. Takže zůstávám v klidu.
-
Jestli je napadena databaze, guard je k nicemu. PSN neslo, protoze bylo odstaveno, aby mohlo byt poradne provereno a zabezpeceno. Kazdy admin ti potvrdi, ze jakmile se hacker dostane do systemu, tak jediny spolehlivy zpusob jak ho dostat pryc je preinstalace systemu, protoze backdoory jsou prakticky nezjistitelne. Steam je proto ted tezce rizikova zalezitost. Psn i steam ma databaze obecne nesifrovane, sifruji se jen nektere zaznamy, treba o platebnich kartach a to v obou systemech. Ano, porovnani tech problemu je na miste. Doslo k napadeni systemu v neznamem rozsahu, nikdo nevi cose presne stalo. Ani jedna spolecnost o tom neinformuje hned, ale interne to resi. Po zjisteni, ze je to vazne Sony odstavuje system a dava ho do poradku. Valve pouze nabada ke zmene hesla a to dokonce ani ne osobne, nebyt clanku, tak to nevim, od sony mi dosel mail. Nevsiml jsem si, ze by se ps3 hraci posmivali pc hracum za hack steamu, jako se pc hraci posmivali ps3 hracum za hack psn.
-
pri hraní single hier vôbec nemusíš byť online, steam funguje aj offline
-
A sony nemá nič z toho, že hra vychádza na PS3??? neviem, nevyznám sa do toho, ale tak myslel som, že áno; a už keď tak chceš porovnávať zabezpečenie, na steame ak chceš zmeniť heslo, musíš to potvrdzovať kódom, kt. Ti príde mailom, aj na PS je to tak? väčšina platieb ide na steame cey paypal, opäť sa potrebuješ prihlásiť, problém je len ak máš heslo všade rovnaké; steam zatiaľ funguje, psn nešlo mesiac, sony malo databázy vraj nešifrované, to vážne chceš tieto dva problémy porovnávať *7* nemám nič proti konzolovým hračom, viem, že vo všetkých táboroch sú hateri, ale ako si tak všímam, väčšinou sa nábor asi robí u hráčov PS3, česť výnimkám
-
Pokud si chceš hrát se slovíčky, tak prosím - ono dost nadávek se běžně používá v medicíně pro označení poruchy... pro tvůj klid jim ale říkejme třeba "banda ču*áků". Ať je jejich kousek jakkoliv impozantní, faktem je, že nám to nejspíš znepříjemní život.
-
S tou odstávkou radši nestrašte... Steam jako takovej mi nevadí, během jejich akcí jsem koupil hromadu her za pakatel, ale štve mě nutnost mít ho zapnutej kvůli hraní čistě singleplayer(!) her.... jestli mě tahle událost nějak omezí v jejich hraní, tak budu velice, velice nas*nej.
-
Tak jediný, kto Ťa podviedol, ak sa to tak dá vôbec nazvať je len a len predajca, kde si hru kúpil, ktorý ŤA na to mal upozorniť a nie steam; či keď v tescu predávajú zhnité ovocie ideš obvinovať pestovateľa?
-
Nazývat je "bandou idiotů" mi přijde nanejvýš patetické, vzhledem k tomu co se jim povedlo. To žádný hlupáci zrovna nebudou *7*
-
Nedivoč.
Zatím nikomu žádný účet neukradli (pokud teda není tele bez guarda a pokud nemá stejný login/heslo - nejlépe asdf nebo 12345 - na fóru i ve Steamu). Změna hesla je preventivka. Proč by Steam odstavovali? -
Darek fakt neocekavam, ale vysvetlujici email ano. Me zatim teda nic neprislo.
-
LOL, chovaji se uplne sřejne, vi to davno, ale zamlcovali to, dokud si to interne neprosetrili. Kde jsou ti sony hateri, kteri se bili v prsa, ze valve nikdy? Valve ma provizi z kazde hry 30 %, vic nez autori, jsou kralovsky placeni, kde je ta kvalita, to jejich povestne umeni programovat? A ted nemaji odvahu ani steam odstavit a poradne zabezpecit jako sony. Protoze by prestala fungovat i spousta single her. Ve skutecnosti Sony ma vetsi koule a umi se k problemu postavit celem. A spousta pc debilku aspon pochopi, ze hackerk jsou zlo a neni vuci nim obrany. Obrance by totáz musel odhalit tisice der a vsechny je zaplatovat, hackerum staci objevit jednu jedinou, maji zatracene vyhodnejsi postaveni.
-
fňuky fňuk, kňoury kňour
-
Je otázka co z nich ještě vyleze - ale takový diletanti jako Sony snad (doufám) nejsou.
-
No jo, proto mám dost velký odpor používat kartu - a Steam jedu naštěstí jen přes Paypal. A ten zbytek? Na co tam asi je ten Steam Guard *1*
-
Ale na STEAMu je jasne uvedeno od kdy bude Skyrim funkcni. Dokonce tam mas takove odpocitavani dnu a hodin takze nevim o jakem podvodu tu mluvis... To ze jsi nekde mrznul je taky jen tvuj problem. Ja si vse kupuju z pohodli domova a ted mam hackly ucet :D
-
Darek urcite necekam. Ani zavratnou omluvu. Ono se totiz (zatim) prece v podstate nic nestalo, ze... *7*