Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hesla zmeneny :D projistotu jak na steam tak na email. (samozrejme jsem mel ruzna hesla a i nadale mam) Akorat jsem si vsiml ze jsem mel na steamu ulozene udaje o kreditce a ted je musim zadat znovu... bezpecnostni opatreni? nebo se mi tim snazi namluvit ze moje udaje nemaji ulozene a tim padem je nikdo neukradl? Tezko rict ...
  • I s banem na VAC (tak to bývá ve většině případů).
  • Microsoft by to na sebe neprásknul :). Spíš ale zůstává Google a Apple iTunes.
  • Já právě paltím kartou rovnou přes steam, ale info si tam uložené nenechávám. Vždy jej ručně vypisuji.
  • S tím se ani nemá cenu zabývat *1*
  • Tak nám ukaž, cos jim napsal a co ti odepsali, nejspíš jsi jim nedodal dost údajů atd...
  • Asi jsi psal špatně, když jsem podával na support dotaz ohledně DLC pro New Vegas, odpověděli mi do pár hodin.
  • 1. Neběží. 2. To není argument. :-)
  • Ahoj, ja sam mam Steam asi jen pul roku, dlouho mi trvalo, nez jsem si ho poridil, ale nelituju. Zalozis si ucet, stahnes si klienta a po vybrani tve hry si ji koupis. Bud kreditkou, nebo pres PayPal, coz delam ja. Po zaplaceni, ktere trva ani ne minutu si hru stahnes a podle rychlosti tveho netu pak hrajes. Jazyk u her si muzes zvolit jaky chces, vcetne cestiny, pokud v cestine hra vysla. Stahnutou hru si muzez zazalohovat a vytvorenou zalohu vypalit. Ja to nedelam, mne prijde jednodussi si tu hru znovy stahnout.
    Jak nekdo pise, pokud mas na Steamu zname, pridas si je do pratel a vidis, co maji za hry, co prave hraji, muzes s nimi komunikovat a tak. Vyhoda Steamu je imho jednoznacne v akcich. Koupil jsem Empire Total War se vsemi DLC a datacem za 10 EUR a Metro 2033 v akci za 3.99 EUR coz je supr cena. Navic pokus si koupis Steam hru na mediu v kamennem obchode, staci si ji na Steamu zaregistrovat a DVD muzes zalozit (v horsim pripade ztratit :) ).
  • Ci bol Steam zabezpeceny dostatocne uvidime casom... Kazdopadne udaje z diskusnych for by nemali mat vplyv na prihlasovacie udaje do samotneho Steamu.
    Ak ma niekto rovnake heslo vsade, tak to uz nie je chyba Steamu, PSN ani nikoho dalsieho. Je to chyba len a len tej dotycnej osoby.

Steam ma navyse SteamGuard a podla dostupneho infa aj sifrovane vsetky udaje (na rozdiel od Sony, ktora nesifrovala vobec nic).

Jasne, ze utoky na taketo distribucne kanaly vzdy boli a vzdy budu, ale tak isto sa prepadavaju aj banky a dalsie "hmotne" institucie.
    Ani vyber hotovosti z bankomatu a nasledny nakup fyzickeho media ti nezaruci, ze ta neajky neprisposobivy obcan neklepne po hlave a neoberie ta o prachy... Bohuzial, zijeme v takom svete...
  • Na lámání toho hesla bys potřeboval takovou výbavu a výp. výkon, že by to nikdo kvůli pár Steam účtům určitě nedělal, ještě k tomu když by ti to nakonec prolomil a ukradl, stejně by sis pak o účet napsal na Support, takže není co celkem řešit.
  • steam je sr*cka nejvetsi ta jejich podpora neni schopna po 5 mesicich odpovedet jen auto odpoved. a kdyz sem na forum napsal ze mi ucet hackly tak mi napsali at napisu na suport. kde mi ani neodpovedeli
  • Jenže ty procesy běží kvůli něčemu jinému, takže tvoje přirovnání trošku pokulhává, ale proč když chci hrát SINGLEPLAYER OFFLINE, tak proč je k tomu potřeba spouštět Steam, to prostě nemá logiku. Protože Steam se samotným hraním dané hry nemá absolutně nic společného, tak proč musím stále dokola při každém zapínání startovat jejich klienta. Na tohle mi ještě nikdo nikdy nedokázal rozumně odpovědět. Tak se zdrž svých hloupých komentářů a raději mi předlož jeden argument.
    Navíc já tu nebrečím, samozřejmě jako spousta dalších lidí Steam používám a nakupuji přes něj hry.
  • Tak a už hackerom zostáva len Microsoft :)
  • Přesně tak. Ona je bezpečnost objektivně drahá. Takže se firma radši drží za ucho a doufá, že se nic nesemele.
  • http://www.computerandvideogames.com/325775/steam-hackers-compromise-users-credit-card-details/
  • Je tam překopírované vyjádření z fora Steamu.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=451667
  • No už som to našiel... ale aj tak počkam... i ked možno riskujem. :))
  • Souhlas. Mračím se v první řadě na Valve, neb těm platím. Ačkoliv je zase třeba uznat, že informovanost zákazníků je u nich ze všech dosud proběhlých případů hacků nejférovější.
  • to Petr Poláček:
    Hod sem pls zdroj. Nebudem si koli takemuto infu ku ktoremu nieje link, menit heslo a znižovat limit na karte...
    thx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší