Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta
    Tos HL2 ukradla?
  • Amylee.Anderson
    Taky vtipný... Zrovna když si pořídim steam :D Ještě že jsem ještě nic nekoupila a mam tam aktivovanou krabicovku :D
  • Určitě, steam nepoužívá žádný "3rd party portal" pro platby, tudíž musí mít všechny provedené transakce uložené u sebe. Alespon bych to tak videl, mohou to klidne drzet v oddelene db.
  • Platim pres paysafe a heslo i email jsem zmenil, takze jsem v klidu.
  • Steam jde prepnout do offline rezimu. Dokonce se ti na to i zepta, pokud mas odpojeny internet...
  • jojo, tak heslo jsem pozměnil, steam guard deautorizovanej. Lepší plašit než pak brečet.
    Akorát nechápu - můžou teda mít moje údaje o platbách, když jsem údaje zadával pokaždý znovu? Dík.
  • Vypadá to, že se jako omluva bude rozdávat DOTA 2 a Portal 2.

http://static08.gog.com/upload/forum/2011/11/5329e189a00dde5b3bb9a190a9959fd30ca18031.png
  • Já taky ne, ale vony i krabicovky jsou přez steam.. Viz MafieII, Call of duty, Dead Island..... takže se tomu jenoho dne nevyhneš..
  • Ellendway
    Celkově vše, od prostředí, jednoduchosti, přehlednosti po support a ochotu.
  • ..kdo si počká, ten se dočká.. a když k tomu připočteš dokonalé uživatelské prostředí..
  • A taky blbí, jestli to vypnuli.
  • Ellendway
    Lidi jsou divní, nikdy nevíš :)
  • Až si to vyřídíte s vaším obchodníkem, který vám hru prodal a neupozornil vás na to tak dejte vědět, jinak vaše dva příspěvky výše jsou o hov*ě a brečíte tu zbytečně.
  • Tak samozřejmě, proč bych ho taky neměll mít že..
  • Ellendway
    To platí pouze v případě, že máš Steam Guarda.
  • No nevím jestli to tu už zaznělo, ale když se chcete přihlásit na Steam z jiného počítače a je to poprvé, tak vám ještě na email posílají nějaký kód který musíte zadat. I kdyby měli vaše heslo, nepomůže jim to, musí mít i stejnou IP adresu...
  • Ja nevím jak vy ,ale ja prez steam nic nekupuju ,protože je to tam předražené
  • drasta
    dmnti co to stahujou to uz davno hrajou a taky nemuseli nikde mrznout.
  • ja mam se supportem steamu velice pozitivní zkušenost
  • Joha
    Heslo zmenené a deuatorizované všety ostatné počítače cez SteamGuard... človek nikdy nevie. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit