Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To znamena ze pokud se nekdo bude chtit prihlasit na tvuj ACC tak mu vybehne ze musi opsat kod ktery ti zaslal steam na Mail. pokud nemas stejne heslo na mail a i na ACC na steamu nic se nedeje :D Ale hlavne ho musis mit zaply a kdyz tak premyslim o tom cos napsal tak myslim ze ho zaplej nemas to by mohl byt problem :D :D

PS: neresim pravopis uz me prestal bavit *6*
  • Stejně i já, těžko můžu udělat víc. Nadávat? Na Valve/Steam/Gabea? Proč? Makají, abychom my pohodlní hráči měli hry včetně servisu pod nosem. Že se našla banda idiotů co hackla fóra a bůhví co ještě za to těžko mohou. Jako všude, každý je svého štěstí strůjcem, takže důvěřuj a prověřuj a držme Valve palce ať to dobře dopadne.
  • To je Gabeho zlé dvojča *5*
  • fixcz
    Source: Steam Users' Forums *2* Né, teď vážně. Pokud si dobře pamatuji, musel jsem ho zapínat manuálně. Rozhodně je k fungování SG nutné mít ověřený email - což také někdo nemusí splňovat.
  • co je to vlastne ten steam guard
  • fixcz
    -deleted-
  • to nie je pravda, ja som to skusal. poslal som naskenovane cislo z cd HL1. pytali si k tomu aj fotku dokladu o kupeni, proste uctenku .... a vsetci si nechavame bloky od hier niekolko rokov, vsakze *3*
  • Situce je vážná, už je o tom zpráva i na novinkách *1*
  • hm. Mirros edge za 2,50€ Komplet GTA seria za 7,50€, Race driver Grid za 3€, Ghost busters video game za 2,50€ Bioshock 3€-- to su len veci čo som kupil ja .Vážne je steam drahý?... treba kupovať v akciách, potom je to tak lacne, že si až pripadám ako pirát.

Každopádne teraz vždy keď mi príde SMS od banky o pohybe na učete tak ma zamrazí... dúfam, že z toho nič nebude
  • Dostacujici podle tebe. Kdyby se nekdo odtal nahodou k tvymu klici (neni to az tak nemozny), tak by mu pak stacil nazev uctu a ukradl by ti ho. Takze to asi dostacujici neni, doporucuju precist, co ti odepsali /jestli umis anglicky)
  • Na Steame je možné platiť cez SMS???
  • Helghast1996
    K***y hekerský *16*
  • smejki
    sauce plz. já mám starý úřčet a hned při spuštění služby mi to SG defaultně zaplo
  • fixcz
    V případě starých účtů není SG defaultně zapnutý, takže někteří ani nemusí vědět, že takováto funkce vůbec existuje.
  • Ja som minule nieco spustil aj bez steamu, priamo z program files\steam zlozky. Ale to bola stara hra (tusim vampire bloodlines), u novych to urcite nehrozi. Inak mi steam app nevadi. Lepsie ako menit media v mechanike.
  • Me banka vnucovala spesl platebni kartu na placeni po netu. Mam ji normalne k uctu, ale je na ni limit 3000, takze me nikdo nemuze vytulenovat. U steamu ale stejne platim pres paypal, takze to nemusim resit.
  • Jazz
    Y U NO FUNNY ?!
    http://memegenerator.net/instance/11353313
  • a keď som platil sms môže sa niečo stať?
  • Ceny su dobre iba v zlavach. Ale zase tam mas stale nejake zlavy, aj 75%. Urcite si zaloz ucet, pretoze az pridu vianocne zlavy, tak nebudes vediet co skor.
  • si založ nějakej "herní" s vedením zdarma a nastav si max transakci a můžeš v klidu spát. Kdyby tě připravil o 500,- z toho se dá ještě oklepat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit