Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Maximální souhlas ;) Steam ať už jde do řiti :)
-
No to si hodně věříš :)
-
zkus postavit zeď, já ji pak zkusim zbourat.. Schválně, komu to bude trvat dýl..
-
Jen tak pro jistotu, když jsem tam ještě nikdy nic nekupoval (všechny hry mám v krabicové verzi) atd., tak jsem snad vsuchu ne. Myslím, tím aby nikdo nenakupoval na můj "účet".
Mam přirozenou averzi k uvádění čísla kreditek atd. v online obchodech. Nerad bych aby mě někdo vybílil účet. Takže žádné hry ani DLC :(. -
Když sem napsal že bych je postřílel tak sem dostal kopu mínusů a ty máš samý plusy.
Tady řáděj náký breberky! -
Stačí platit přes PayPal.
-
Jindříšku běž hajat zpátky do klícky, babička ti dá pilulky. Ju?
-
Kartu mám pro platby na netu zabezpečené nutností zadat kod z sms takže asi tak :-)
-
aleto vim taky ze bez steamu nejede ale nemusela si tu hru koupit na steamu CHAPES TO NEBO SI ZPOMALENEJ ???? *16*
-
i to se dá snadno ošetřit, když dodržuješ rozumné zásady s používáním karet a plateb po internetu. ve finále někomu nemusí vadit ani to zcizení čísla karty, kdyby došlo k nejhoršímu... štěstí přeje připraveným.
-
Hej hej, klídek šéfe..
-
Je hezke ze zde spoustu z vas opevuje steam guard. Kdyby vsak nekdo dekodoval udaje o platebnich kartach a potom s nimi nakupoval, steam guard by vam byl docela na nic . *11*
-
ta bez Steamu nejede...
-
fake
-
napsal sem jmeno acountu a seriove cislo k half life 2 (obrazek originalky). ty to udaje jsou podle me dostacujici, podle serioveho cisla si muzou najit k jakemu acountu to patri a jestli se shoduje s tim mim
-
a pokud tim napalenim myslis, ze muzes hrat bez toho, abys byl na internetu tak ano. pokud tedy zrovna nenarazis na jednu z tech her, u kterych to uchylni vyvojari/vydavatele vyzaduji.
-
kkte a to te nenapadlo ze si mohla koupit krabicovku v obchode ty jeden hnupe?
-
V pořádku, prosimtě :D Jediný co jsem upirátila je HL1... Na steamu ale nic kupovat nehodlam, já ráda krabice.
-
Mno tak pises ze jsi si zrovna poridila steam a nic jsi si tam nekoupila a tva vasen pro hl neni tajemstvim tak jsem se jen polekal ze ani sve oblibene vyvojare nepodporis koupenim kopie te hry. Byl to ocividne omyl a timto se ti za nej omlouvam.
-
HL2 měl na steamu bratr. Ja tam mam epizody. Ale trochu jsem tu otázku nepochopila...