Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak momentalne se heslo neda zmenit skoda. Omlouvat se nemusi staci kdyz poslou beta klic na dotu 2 *4*
    • Malo by sa dať. Ak ti to píše, že sa nedá a máš skúsiť neskôr, pravdepodobne ho zadávaš nesprávne *3* Viem to, lebo som ho pred chvíľkou menil, a tiež som ho zadal správne až na tretí pokus *4*
  • Amylee.Anderson
    Taky vtipný... Zrovna když si pořídim steam :D Ještě že jsem ještě nic nekoupila a mam tam aktivovanou krabicovku :D
    • drasta
      Tos HL2 ukradla?
      • Amylee.Anderson
        HL2 měl na steamu bratr. Ja tam mam epizody. Ale trochu jsem tu otázku nepochopila...
        • drasta
          Mno tak pises ze jsi si zrovna poridila steam a nic jsi si tam nekoupila a tva vasen pro hl neni tajemstvim tak jsem se jen polekal ze ani sve oblibene vyvojare nepodporis koupenim kopie te hry. Byl to ocividne omyl a timto se ti za nej omlouvam.
          • jindra.veliky
            kkte a to te nenapadlo ze si mohla koupit krabicovku v obchode ty jeden hnupe?
            • EuroSamurai
              Jindříšku běž hajat zpátky do klícky, babička ti dá pilulky. Ju?
            • jindra.veliky
              aleto vim taky ze bez steamu nejede ale nemusela si tu hru koupit na steamu CHAPES TO NEBO SI ZPOMALENEJ ???? *16*
            • Hej hej, klídek šéfe..
            • ucho
              ta bez Steamu nejede...
          • Amylee.Anderson
            V pořádku, prosimtě :D Jediný co jsem upirátila je HL1... Na steamu ale nic kupovat nehodlam, já ráda krabice.
  • EuroSamurai
    Aspon že mám na každý stránce jiný heslo .
    • Není nad to mít stovky různých hesel :). Případně mít ta hesla dokonce v jednom úložišti (paměť se nepočítá)...
  • T uz jdou ty hackeri do ... Na druhou stranu je aspon videt, ze po narazkach na Sony, jak ma vse zabezpeceno, je videt, ze hackerum neni nic cizi a dostanou se vsude!
  • Platí to jen pro uložené informace k placení nebo i pro ty, co to tam pokaždé ručně vypisují ?
    • ja by som povedal ze ano, ja platim na steame vzdy len cez paypal a predsa ten ma ulozene info o mojej karte, takze ti co platia cez paypal by nemali mat ulozene info o platobnej karte na steame vobec
      • Já právě paltím kartou rovnou přes steam, ale info si tam uložené nenechávám. Vždy jej ručně vypisuji.
  • Kde na steame je vidieť oficialne info o tom ?
    Chcel by som vidieť oficialny zdroj. Mne na mail nedošlo nič o tom, že by som mal meniť heslo tak wtf. Ako zakaznika by ma mali informovať nie ?
  • Cauko,
    citam v poslednej dobe clanky/diskusie o Steam. Je mi zrejme, ze je to obchod s hrami. Mna by vsak zaujimalo, ako to cele funguje? Zaregistrujem sa(zadarmo, ci?), a co dalej? Uvazujem o zriadeni uctu na Steam, vraj tam maju lepsie ceny ako v kamennom obchode. Su tam aj hry v cestine, alebo nie? A ked nie, da sa na ne aplikovat cestina? A ako to vyzera ked si objednam hru? Tipujem, ze sa plati prevodom z uctu, ci? A ked si ju kupim, tak si ju budem musiet zrejme stiahnut, ale mozem si ju aj napalit?
    Neberte tento prispevok zle, o Steam len viem ze existuje, nic viac, ale pocumen nanho samu chvalu.
    Nemohol by games.cz urobit nejaky clanok o Steam pre ludi ktori s nim nic nemali spolocne?(napr ako ja)
    • Ceny su dobre iba v zlavach. Ale zase tam mas stale nejake zlavy, aj 75%. Urcite si zaloz ucet, pretoze az pridu vianocne zlavy, tak nebudes vediet co skor.
    • Black_Hand
      a pokud tim napalenim myslis, ze muzes hrat bez toho, abys byl na internetu tak ano. pokud tedy zrovna nenarazis na jednu z tech her, u kterych to uchylni vyvojari/vydavatele vyzaduji.
    • Ahoj, ja sam mam Steam asi jen pul roku, dlouho mi trvalo, nez jsem si ho poridil, ale nelituju. Zalozis si ucet, stahnes si klienta a po vybrani tve hry si ji koupis. Bud kreditkou, nebo pres PayPal, coz delam ja. Po zaplaceni, ktere trva ani ne minutu si hru stahnes a podle rychlosti tveho netu pak hrajes. Jazyk u her si muzes zvolit jaky chces, vcetne cestiny, pokud v cestine hra vysla. Stahnutou hru si muzez zazalohovat a vytvorenou zalohu vypalit. Ja to nedelam, mne prijde jednodussi si tu hru znovy stahnout.
      Jak nekdo pise, pokud mas na Steamu zname, pridas si je do pratel a vidis, co maji za hry, co prave hraji, muzes s nimi komunikovat a tak. Vyhoda Steamu je imho jednoznacne v akcich. Koupil jsem Empire Total War se vsemi DLC a datacem za 10 EUR a Metro 2033 v akci za 3.99 EUR coz je supr cena. Navic pokus si koupis Steam hru na mediu v kamennem obchode, staci si ji na Steamu zaregistrovat a DVD muzes zalozit (v horsim pripade ztratit :) ).
    • Steam je vlastně taková PC sociální síť, na kterou se zadarmo přihlásíš. Je to zároveň i obchdo, kde si pomocí kreditní karty můžeš kupovat hry, přidávat si přátele a pak je zvát do svých her nebo se připojovat za nima, psát si s nimi zprávy, vytvářet skupiny, stránky o hrách, máš tam i obrovskou možnost vytvořit svůj profil, nahrávat screenshoty a obrazky, vytvářet video (samo taky nahrávat atd).

Udělej si účet, za to nic endáš.
    • Čeština tam je. Platiš kartou. A daju sa tam aj pridavat hry z kamenneho obchodu ak maju podporu pre steam.
      Steam ma svoje vyhody a teraz pridu vianočne zlavy tak neprešvyhni. :)
  • Games tiskali sa meni na Bulvar? Mi zacinate pripominat web Aktuality.sk kde len ludi strasia aby bola panika....
  • Je tam překopírované vyjádření z fora Steamu.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=451667
  • Tak a už hackerom zostáva len Microsoft :)
    • Microsoft by to na sebe neprásknul :). Spíš ale zůstává Google a Apple iTunes.
    • S tím se ani nemá cenu zabývat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit