Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zde se nejvíce ukazuje největší slabost služeb jako je Steam, PSN a spol. Firmy neinvestují dostatečné finanční prostředky na kvalitní zabezpečení, neboť je lepší cpát investice do marketingu či nesmyslných ochran.
    • Ci bol Steam zabezpeceny dostatocne uvidime casom... Kazdopadne udaje z diskusnych for by nemali mat vplyv na prihlasovacie udaje do samotneho Steamu.
      Ak ma niekto rovnake heslo vsade, tak to uz nie je chyba Steamu, PSN ani nikoho dalsieho. Je to chyba len a len tej dotycnej osoby.

Steam ma navyse SteamGuard a podla dostupneho infa aj sifrovane vsetky udaje (na rozdiel od Sony, ktora nesifrovala vobec nic).

Jasne, ze utoky na taketo distribucne kanaly vzdy boli a vzdy budu, ale tak isto sa prepadavaju aj banky a dalsie "hmotne" institucie.
      Ani vyber hotovosti z bankomatu a nasledny nakup fyzickeho media ti nezaruci, ze ta neajky neprisposobivy obcan neklepne po hlave a neoberie ta o prachy... Bohuzial, zijeme v takom svete...
    • Přesně tak. Ona je bezpečnost objektivně drahá. Takže se firma radši drží za ucho a doufá, že se nic nesemele.
  • to Petr Poláček:
    Hod sem pls zdroj. Nebudem si koli takemuto infu ku ktoremu nieje link, menit heslo a znižovat limit na karte...
    thx
    • http://forums.steampowered.com/forums/
    • No už som to našiel... ale aj tak počkam... i ked možno riskujem. :))
      • http://www.computerandvideogames.com/325775/steam-hackers-compromise-users-credit-card-details/
  • Tak hesla zmeneny :D projistotu jak na steam tak na email. (samozrejme jsem mel ruzna hesla a i nadale mam) Akorat jsem si vsiml ze jsem mel na steamu ulozene udaje o kreditce a ted je musim zadat znovu... bezpecnostni opatreni? nebo se mi tim snazi namluvit ze moje udaje nemaji ulozene a tim padem je nikdo neukradl? Tezko rict ...
  • Tak já mám informace o kreditní kartě na paypalu a na steam dávám jen info z paypalu a pak mě to hodí na platební portál PayPalu takže by se mě tahle zpráva asi něměla týkat, že?

BTW. Nedaří se mi změnit heslo, že to mám zkusit za chvíly... sick
    • Presne tak, pri platbe pres paypal by mel steam potazmo Valve dostat jen zpravu o zaplaceni plus ID transakce apod., zadna citliva data, ty ma pouze paypal.
  • trolo
    tak som si pre istotu zmenil vsetky hesla /steam,email,pp atd/
    no aj tak ked som platil cez paypal tak nemozu mat cislo mojej kreditky nie?
  • http://www.youtube.com/watch?v=q3cC-viMwu8&feature=player_embedded#! *3*
  • a keď som platil sms môže sa niečo stať?
    • Na Steame je možné platiť cez SMS???
    • Jazz
      Y U NO FUNNY ?!
      http://memegenerator.net/instance/11353313
      • sak cez progamingshop sa da kupit steam cez sms omg
  • http://i.imgur.com/ZI1Pt.png
    Jen nevím, jak moc důvěryhodné to je.
    • Podle mě to je autentická odpověď přímo od Valve (v emailu není žádná nenápadná chybka nebo přesmyčka jak to mají tyhle podvody v oblibě), ale nemyslím si že by to psal sám Gabe :)
  • Že byl ten bazmek hacknutý mi nijak nevadí, kromě Skyrimu tam nic nemám a mít nebudu. Ale co mi vadí mnohem víc je, že provozovatel toho bazmeku je podvodník. Vystál jsem si frontu na půlnoční prodej Skyrimu, přijel domů a nešlo to nainstalovat, že prý mám počkat, až se hra bude prodávat. Nezajímá mne, že v ČR je jiný čas než jinde, podle českých zákonů jde o podvod. A jestli se ještě někdy objeví hra, kterou bych chtěl a bude tenhle šmejd (čti steam) vyžadovat, žádné peníze ode mě neuvidí, podvodníky nesponzoruji.
    • Je jasně vidět, jak si prodejci váží legálních zákazníků. Zatímco piráti si vesele hrají od cca osmé večer, já jakožto legální zákazník, který zaplatil nemalé peníze za originálku a ještě hodinu mrznul před obchodem se můžu tak maximálně dívat na DVD, které nejde nainstalovat. Opravdu seriózní přístup. Přál bych si, aby se hackerům podařil husarský kousek a to steam definitivně, neobnovitelně zrušit.
      • Až si to vyřídíte s vaším obchodníkem, který vám hru prodal a neupozornil vás na to tak dejte vědět, jinak vaše dva příspěvky výše jsou o hov*ě a brečíte tu zbytečně.
      • Vzdycky nemuzu kdyz nekdo kvuli nejakymu problemu hnedka zacne nadavat ze jsou to "podvodnici " *1* *1* Mels stanoveny oficialni datum a cas, kdy ma hra vyjit, krabici jsi koupil pred timto casem, tak na co si stezujes? Maji to tak i ostatni, ne jenom ti podvodnici *1* Steam, je to proste kvuli DRM, muzou za to z casti ti dmnti co si hry stahujou. Kdyby nebylo Steamu, tak by mozna Skyrim ani na PC nebyl ty podvodniku.. *7*
        • drasta
          dmnti co to stahujou to uz davno hrajou a taky nemuseli nikde mrznout.
      • Tak jediný, kto Ťa podviedol, ak sa to tak dá vôbec nazvať je len a len predajca, kde si hru kúpil, ktorý ŤA na to mal upozorniť a nie steam; či keď v tescu predávajú zhnité ovocie ideš obvinovať pestovateľa?
      • drasta
        Ale na STEAMu je jasne uvedeno od kdy bude Skyrim funkcni. Dokonce tam mas takove odpocitavani dnu a hodin takze nevim o jakem podvodu tu mluvis... To ze jsi nekde mrznul je taky jen tvuj problem. Ja si vse kupuju z pohodli domova a ted mam hackly ucet :D
      • nutnost hrát skyrim přes steam mě natolik zklamal, že si snad poprvé hru nekoupím a seženu si jí jinak. ke hraní oblivionu a morrowindu jsem taky nepotřeboval nic více než originální DVD. chjo.
        • Maximální souhlas ;) Steam ať už jde do řiti :)
        • fňuky fňuk, kňoury kňour
  • filias
    No jo, proto mám dost velký odpor používat kartu - a Steam jedu naštěstí jen přes Paypal. A ten zbytek? Na co tam asi je ten Steam Guard *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit