Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jěště že na takové platby používám paypal ... ale až někdo hackne paypal to bude fičák na kontech pánové. *5*
  • ja myslel že hackeri jsou pro zdejsi nedospelou komunitu frajeri, kteri beznym lidem neškodí ne? tak o co jde *3*
    • EuroSamurai
      Když sem napsal že bych je postřílel tak sem dostal kopu mínusů a ty máš samý plusy.
      Tady řáděj náký breberky!
  • Helghast1996
    K***y hekerský *16*
  • Lidi ono to zas nebude tak horké ,to jen musel Gabe napsat kdyby došlo k nejhoršímu .Změnil jsem heslo a dál to řešit nebudu.
    • Stejně i já, těžko můžu udělat víc. Nadávat? Na Valve/Steam/Gabea? Proč? Makají, abychom my pohodlní hráči měli hry včetně servisu pod nosem. Že se našla banda idiotů co hackla fóra a bůhví co ještě za to těžko mohou. Jako všude, každý je svého štěstí strůjcem, takže důvěřuj a prověřuj a držme Valve palce ať to dobře dopadne.
  • Velké halo pro nic. Lidi to že vám někdo ukradne kartu si díky šikovnosti zlodějů může stát i při výběru z ATM nebo při placení v restauraci. A bojí te se vybírat z ATM? Určitě ne, nepřikládal bych tomu takovou Váhu. Navíc kdo používá krytí platby pomocí SMS klíče a mám steam guard tak může být v klidu.
  • No nevím jestli to tu už zaznělo, ale když se chcete přihlásit na Steam z jiného počítače a je to poprvé, tak vám ještě na email posílají nějaký kód který musíte zadat. I kdyby měli vaše heslo, nepomůže jim to, musí mít i stejnou IP adresu...
    • Ellendway
      To platí pouze v případě, že máš Steam Guarda.
      • Tak samozřejmě, proč bych ho taky neměll mít že..
        • Ellendway
          Lidi jsou divní, nikdy nevíš :)
          • A taky blbí, jestli to vypnuli.
            • fixcz
              Source: Steam Users' Forums *2* Né, teď vážně. Pokud si dobře pamatuji, musel jsem ho zapínat manuálně. Rozhodně je k fungování SG nutné mít ověřený email - což také někdo nemusí splňovat.
            • smejki
              sauce plz. já mám starý úřčet a hned při spuštění služby mi to SG defaultně zaplo
            • fixcz
              V případě starých účtů není SG defaultně zapnutý, takže někteří ani nemusí vědět, že takováto funkce vůbec existuje.
  • Merwis
    Hmm a to jsem si ve středu kvůli Skyrimu založil na Steamu účet.. To mi ta přítomnost tam hezky začíná.. :-))
    • Jazz
      Je to 'hejkr' rychle ho chyťte!
  • Vypadá to, že se jako omluva bude rozdávat DOTA 2 a Portal 2.

http://static08.gog.com/upload/forum/2011/11/5329e189a00dde5b3bb9a190a9959fd30ca18031.png
    • fake
  • Teda ne, ze bych se chtel hackeru zastavat, ale kdo jiny ma ty firmy upozornit, ze maji tak slabe zabezpeceni? Evidentne firmy tohle resi, az kdyz nastane takovyto pruser, misto aby se o to zajimaly samy.
    • Souhlas. Mračím se v první řadě na Valve, neb těm platím. Ačkoliv je zase třeba uznat, že informovanost zákazníků je u nich ze všech dosud proběhlých případů hacků nejférovější.
  • Anarcha
    V tomhle ohledu mě to neděsí mám to řešený trvalým limitem přes net na nule a zapínám si vždy třeba na 30min dočasnej limit jenom když zrovna platim.
    • filias
      Tohle je nejlepší řešení (sám to nedělám, banka to neumožňuje ale asi si jí změním). Tedy být apriori nedůvěřivý k platbám přes internet a nespoléhat se na to, že citlivý údaje nemohou leaknout - ať máš informaci o kartě uloženou u kohokoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit