Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Jen tak pro jistotu, když jsem tam ještě nikdy nic nekupoval (všechny hry mám v krabicové verzi) atd., tak jsem snad vsuchu ne. Myslím, tím aby nikdo nenakupoval na můj "účet".
Mam přirozenou averzi k uvádění čísla kreditek atd. v online obchodech. Nerad bych aby mě někdo vybílil účet. Takže žádné hry ani DLC :(. -
-
si založ nějakej "herní" s vedením zdarma a nastav si max transakci a můžeš v klidu spát. Kdyby tě připravil o 500,- z toho se dá ještě oklepat..
-
-
Me banka vnucovala spesl platebni kartu na placeni po netu. Mam ji normalne k uctu, ale je na ni limit 3000, takze me nikdo nemuze vytulenovat. U steamu ale stejne platim pres paypal, takze to nemusim resit.
-
-
-
Kdyby měl někdo ukradený steam, tady je návod jak ho dostat zpět.
http://www.playzone.cz/blog/bog/ukradeny-steam-co-s-tim -
S tou odstávkou radši nestrašte... Steam jako takovej mi nevadí, během jejich akcí jsem koupil hromadu her za pakatel, ale štve mě nutnost mít ho zapnutej kvůli hraní čistě singleplayer(!) her.... jestli mě tahle událost nějak omezí v jejich hraní, tak budu velice, velice nas*nej.
-
-
Ja som minule nieco spustil aj bez steamu, priamo z program files\steam zlozky. Ale to bola stara hra (tusim vampire bloodlines), u novych to urcite nehrozi. Inak mi steam app nevadi. Lepsie ako menit media v mechanike.
-
pri hraní single hier vôbec nemusíš byť online, steam funguje aj offline
-
-
Ale zapnutej ho mít musíš. Proč proboha?
-
-
Behem hrani ti bezi miliarda jinych procesu, ktere pri hrani nepotrebujes a a ni o tom nevis. Tak nechapu proc brecis ze musis mit spusteny steam :D
-
-
Jenže ty procesy běží kvůli něčemu jinému, takže tvoje přirovnání trošku pokulhává, ale proč když chci hrát SINGLEPLAYER OFFLINE, tak proč je k tomu potřeba spouštět Steam, to prostě nemá logiku. Protože Steam se samotným hraním dané hry nemá absolutně nic společného, tak proč musím stále dokola při každém zapínání startovat jejich klienta. Na tohle mi ještě nikdo nikdy nedokázal rozumně odpovědět. Tak se zdrž svých hloupých komentářů a raději mi předlož jeden argument.
Navíc já tu nebrečím, samozřejmě jako spousta dalších lidí Steam používám a nakupuji přes něj hry. -
-
Steam jde prepnout do offline rezimu. Dokonce se ti na to i zepta, pokud mas odpojeny internet...
-
Mluvíš mi z duše.
-
-
Ale beží...
-
-
1. Neběží. 2. To není argument. :-)
-
-
nebezi
-
-
-
-
-
Heslo zmenené a deuatorizované všety ostatné počítače cez SteamGuard... človek nikdy nevie. :)
-
-deleted-
-
co je to vlastne ten steam guard
-
-
To je Gabeho zlé dvojča *5*
-
-
To znamena ze pokud se nekdo bude chtit prihlasit na tvuj ACC tak mu vybehne ze musi opsat kod ktery ti zaslal steam na Mail. pokud nemas stejne heslo na mail a i na ACC na steamu nic se nedeje :D Ale hlavne ho musis mit zaply a kdyz tak premyslim o tom cos napsal tak myslim ze ho zaplej nemas to by mohl byt problem :D :D
PS: neresim pravopis uz me prestal bavit *6*
-
-
-
Zakódovaná data karet hlavně neznamenají čísla. Ten systém je pokud vím stavěný tak, že ta data slouží k přístupu k uloženým jiným datům, která leží ale někde u třetí strany. Teda správně to tak má být, když to obchodník posere a implementuje si to po svém a blbě, tak je to pak na nějakou žalobu a náhradu případných škod.
-
no to se mi ulevilo ze to priznali
-
Je hezke ze zde spoustu z vas opevuje steam guard. Kdyby vsak nekdo dekodoval udaje o platebnich kartach a potom s nimi nakupoval, steam guard by vam byl docela na nic . *11*
-
-
Stačí platit přes PayPal.
-
Kartu mám pro platby na netu zabezpečené nutností zadat kod z sms takže asi tak :-)
-
i to se dá snadno ošetřit, když dodržuješ rozumné zásady s používáním karet a plateb po internetu. ve finále někomu nemusí vadit ani to zcizení čísla karty, kdyby došlo k nejhoršímu... štěstí přeje připraveným.
-
-
Heh? Trochu objektivity a méně rozhazování "idioty" by neškodilo...