Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minecraft? Tak to už ale fakt přehnali!
    • Copak..máš rád kostičky?
      • Si zááábbbiilll !
        • Kááááámo.
  • vidime sa na ulici smradi kto potom koho hackne!
  • 2posila@tiscali.cz-nadherne napsano.
  • Hanzales
    Naplácat jim na holou, holomkům jednim *3*
  • Koukám, že se ty namyšlený parchanti předhánějí kdo je větší rádoby chytrák. Už musím měnit třetí heslo a už mě pomalu začínají sr*t.
  • Jako malí ničili ostatním dětem hračky a měli z toho děsnou srandu ... pak vyrostli
  • Minecraft? Co ještě. Kolika lidem ještě chtějí pokazit hraní? Jen tak ze srandy prostě shodí servery her a ještě se tím chlubí. To už rovnou může vypuknout anarchie, půjdem rabovat do ulic a bude to v pohodě. Doufám že šulci z Lulz Sec tvrdě narazí. Jedna věc je shodit servery firmě, co se chová arogantně a druhá věc je ze srandy shazovat servery her a webů.
  • Nevim, nic z toho co hackli nehraju ani nesleduju, ale prijde mi to docela debilni. Jenom nekde udelaj skodu a maj z toho srandu, to je fakt teda obdivuhodny. Jako recesi to taky nechapu. Proste budto je to pocin nejakej zakomplexovanejch debilu, nebo sou to nejaky anarcho-hackeri, kterejm vadi velkej marketing velkejch spolecnosti, nebo proste nic jinyho neumej. Pridelavat problemy a starosti lidem, ktery nijak neposkodili je ani nikoho jinyho, nevidim jako dobrej zpusob zabavy, a to je muj smysl pro humor a zabavu vetsinou hodne otevrenej, kolikrat az kontroverzni.
  • Jsou to pubertalni hovadka no.. Nekteri si honi po.rna a oni si honi pri tom, ze dokazali shodit server. Sice nic z toho nehraju, ale je mi to proti srsti.
    • asi tak nějak. doufám, že je dostanou.
  • Ale já nevím že na tyhle lidi sou všichni tak nasraní .... oni něco hacknou a chlubí se tím ... horší sou ti co hackují potichu a dělají opravdové škody. To že někdo shodí server EVE na 2h nebo magazín na půl dne to jenom donutí kravaťáky aby líp zabezpečili svoje data. Někde ukradnou pár emailů a sou z toho aféry jako prase, ale přitom lidi rozhazují svoje data kde je napadne a vůbec nikomu to nevadí. Až hacker ukradne někomu z účtu v bance pár milionů tak potom řeknu je to zloděj a měli by ho zavřít.
    • Neni uz pak trochu pozde?
      Ha zase nechapu to jejich neustale obhajovani.
      Lidi si chteji odpocinout u hry a jedine ceho se dockaji jsou vypadky. A nebylo to na pul hodiny(viz treba Sony). O nutnosti pak menit hesla pripadne loginy ani nemluve. I sebelepsi zabezpeceni jde hacknout.
      Jestli nekdo rozhazuje svoje data jak ho napadne,po tom ti s prominutim nic neni. Kradez je kradez,at uz ma zlodej treba bohulibe umysly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit