Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    LulzSec podle mě jen vytváří další pracovní místa, nejspíš nemaj práci, nakonec je najmou nějaký bezpečnostní firmy (samozřejmě, že nebudou tušit, že to jsou přesně oni). Pokud to nejsou amatéři, tak je ani nikdo nevystopuje.
    • To ze se hacker nekam dostane a je pote zamestnan v dotycne firme jako bezpectnostni spravce site je jen vlhky sen pocitacovych maniaku.Takovy Hacker je osobou neduveryhodnou a nespolehlivou nebo byste sverili zabezpeceni vaseho bytu tomu kdo se do nej vloupal,nic nevzal ale nechal vam na stole vizitku ze dela zamecnicke sluzby?
      • Spades
        Jenze vloupal by se ti do domu jen amater, kterej by te CHTEL vykrast.
        Profesional, ktery by delal pres bezpecnostni systemy by se vloupal treba do banky, pak se ohlasil a nabidl lepsi bezpecnost :)
        Dokonce jsou na to i firmy...
  • Ti teda jedou no *1*.Oni trapní rozhodně nejsou, ale až zhoděj steam tak možná změním názor.Chápu tu část která to dělá kvůli té výzvě, sám mám radost když rozjedu program v obyčejném C.
    • Specialne tobe bych pral hackuty pocitac nebo nejake ucty. Mozna by pak trapni zacali byt i pro tebe
      • Spades
        jezisi :D vis vubec co ta skupina dela ?
        mas hacker a hacker... jeden hackuje pro svuj vlastni prospech (prachy slava...)
        jenze vetsina hackeru si z toho dela pr/el - zkousi kam se vsude da dostat, co vsecko najdou, a co vydrzi vice...

Oni hackujou jen tak zprdele a vetsinou vsecko co zrboi je to, ze ukradnou soubory z kose, nebo nejake logy, aby meli dukaz, ze se tam dostali - to je vse

Nejsou o nic vic nebezpecni, nez vypadek serveru sam od sebe...
        • Fakt strasna pr/el . Zamysli se nad sebou,nebo si taky zacnu myslet ze jsi jen male dite,jak autor vyse pisewv *3*
        • Píšeš hovadiny .... hacker to dělá pro vlastní užitek ten co to dělá pro vlastní potěšení je cracker
          • větší kokotinu jsem už dlouho neslyšel *1* *1* *1* ...nejdřív si zajid aspoň na wiki než začneš mlet
        • kolik ti je, asi moc ne ze?
  • jejich poselstvi je jasne! nesedte u pocitace pri online hrach a jdete ven!
    • Oni o tom mají určitě co mluvit *1*
  • ked hackli sony tak som sa len smial a vravel som si ze aka parada ze mam pc :D...vravim si na steam si nedovolia....steam je fakt dobre zabezpeceny...a ak by tak co tych par dni bez hier vydrzim...kym nezneuziju moje data tak mi je jedno...steam padne a snad aj nejake odskodne dostaneme :D...na udobrenie...ale verim ze steam odola :)...ked nie tak stravim viac casu vonku no co :D...
    • *1* Ted si mi do hlavy nasadil nemorální myšlenky .
      A tak nák doufám že steam hacknou a valve nám zato dá náký hry zadarmo :D
      • portal 2 a BF3 by stacilo :D....ale nebudem sa hnevan ani za BF:BC2 :D
  • pre puberťakov su to hrdinovia je to vidieť aj na tejto diskusii. mate dosť nedospele nazory
    • Absolutni souhlas. A je jedno jestli tem 'pubertakum' je 15 nebo treba 30+
  • CCP by melo hoodne zamakat na zabezpeceni po tom co se sprahli se SONY *5*
  • banda kokotů co by si zasloužila kulku do palice,do p í č i se vsema za mrd anejma hackerama.
    • Chce to komplexnější badwords.txt
  • Tak asi nemají, čím se chlubit, CCP se shodili pro jistotu sami.
  • V podstatě se mi zdá, že tímle ničeho nedosáhli. EVE mě zajímalo, tak jsem to šel prozkoumat a zjistil, že na servery byl spuštěný DDoS útok, což je asi to nejjednodušší co lze udělat a v podstatě to jen zpomalí službu, případně znepřístupní (zahltí to linku/vstupní rozhraní intenetu). Servery EVE byly vypnuty jen pro jistotu.
  • Howada zatracená! EVE hraju a Escapist je můj neoblíbenější netmag...:(
    Co z toho ti šmejdi mají!?
    • Bavěj se podobnýma reakcema jako je ta tvoje.... Trolling :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit