Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vocas: Haha, ty si ale šašo :-))
  • Haha, ty si ale šašo :-)))
  • splash
    Podle mě se jim nelíbí že byli moc na očích a začnou znovu ve větším utajení...
  • Cosi
    Moje heslo na Batlefield Heroes ať si mají, už to přes rok nehraji.
  • Každý návštěvník diskuzních fór je nenáviděl, našli se i ubožáci, kteří tyto zločince chválili.
    • jo, třeba já je rád pochválím, velice dobře sem se bavil sledováním, koho dalšího napadli, samozřejmě nejvtipnější byly tragédi ze Sony, to je jasný
      • Jak už jsem napsal, někteří UBOŽÁCI...
  • A nebylo to nahodou z toho duvodu, ze jim 17 hoch s jeho skupinou hackli web a sdelili jim, ze to byl prvni krok a ve druhem kroku zverejni jejich fotografie, adresy a telefony ? :) A tak grupa ze strachu skoncila.
    • Taky mi připadá, že to není náhoda. Ale stejně doufám, že je odhalí, pokud ty informace mají. Normálně nevydávám prohlášení ve stylu, pověsit je za péra, ale tihle by si zasloužili dostat pár let.
    • A kde máš ten důkaz, že ty fotky měl?
      • miker17
        kdybi něměly tak by neskončily
    • miker17
      dostali bobky a zmizely k*rvy jedny
  • A takhle člověk dopadne, když si nikdy nenajde ženskou..je mi jich trochu i líto
    • Zakomplexovaný nejsou členové LulzSecu jak se tvrdí v článku (?), ale ty. Padej si najít ženskou a neplácej tady nesmysly na dikuzním fóru. Ale ono když někdo sedí 15 hodin denně u pc, aby mohl oblažovat ostatní svými moudry v diskuzích, aby si přišel na chvilku velkej - jakou má šanci (tady NENÍ ČÁRKA) najít si fungující vztah? Je mi tě líto.
    • O hackerech si myslim sve,ale tvuj prispevek je jinak uplne mimo. Je to asi takove klise,jako tvrzeni 'hrajes hry,takze nevis co je real zivot'. Nebo mluvis z vlastni zkusenosti? *2*
      • To tvrzení je špatný, ale konec konců - když někdo sedí 10 hodin denně u hry - jaký je jeho život? A teď - když někdo klidně i 15 hodin denně sedí u pc, aby zveřejnil nějaký ip a přišel si chvílu velkej - jakou má šanci, najít si fungující vztah?
        • jeho věc když tráví čas hraním nebo se baví otravováním jinejch ale přidávat k tomu že nemuže mít holku je kravina a navíc to vyznělo jako že nemá holku tak je méněcenej to je dalši kravina pořád jeho věc já na ženskou taky třeba teď nemám čas sem proto pako? + bych dodal že ono většina lidí v téhle zemi má tyhle názory aneb někdo dělá to co ostatní ne první dotaz prosimtě kolik ti je pak kdo je tu ten i**ot nikoliv narážka na tebe ae je to tak v dnešní době O.o
    • njn, ženský.. důkaz že zpomalujou rozvoj myšlení. Člověk se pak spokojí s "tím" co má doma, a nehledá zábavu jinde..
      • Na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu ale spíš nejsou schopni si ani tak ženskou najít, tak si to vynahrazují takový řáděním. :D Jasně, kdyby hledali lék na rakovinu, málokdo by jim to vyčítal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit