Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musim říct jediný..Kdyby neexistoval nikdo, kdo má potřebu se furt šťourat na netu v soukromí lidem a firmám, dosavadní zabezpečení by bohatě stačilo.Na co jako poukazujou, dělaji to taky, lezou kam nemaj a kradou.Tak ať se podobný paka přestanou chovat jako zloději a pak se nebude muset všechno zamykat na 1000 hesel. *7* *12*
  • Hlavně by jste se už konečně měli naučit rozlišovat hackra od lamera.
  • Zijeme v pravnim state popravde beru jako vtip, pokud to myslis vazne, uprimnou soustrast ;) Jsem taktez rad, jak casto uz jsi rekl 'nema to cenu' a presto Te to stale nuti znovu a znovu psat, holt nekdo zase jednou 'nema pravdu na internetu' coz? ;)

Nikdy jsem netvrdil, ze zverejneni udaju je spravne, ani ze jejich nedostatecna ochrana je spravna, tady nejsme v rozporu. Velice se mi libi tvuj 'lawful neutral' pristup, kde zakon je proste vse, co potrebujeme, abychom rozlisili dobre ci spatne. Ale ten zakon tez psali jen lide a zrovna u nas ma k dokonalosti daleko, nebot jak si muzes povsimnout - po potrestani hackeru vola kazdy. Ale po potrestani ci dokonce pokutach pro firmu, ktera sve udaje nehlidala, nevola temer nikdo (ani ze zde diskutujicich, ani z novinaru). To je vse, na co jsem chtel poukazat, kdyz uz jsi vytahl pravo a 'rovnost' pred pravem.
  • Trošku víc dokázali online závislé publikum rozčílit . Za Sony jim patří dík , a za to ostatní .... no ještě že pamatovali na to ,že v nejlepším se má skončit (a nebo je někdo z CIA už zaměstnal nebo jen pořádně klepl přes prsty );D
  • Pardon, jsem vorech *1* Omluva. *3*
  • Ja nikoho neomlouval. Precti si to prosim poradne.
  • miker17
    kdybi něměly tak by neskončily
  • anonymous: Pisnu ti to sem, protoze nove vlakno zakladat nehodlam a dal prispevovat do tohoto vlakna take ne.
    Ja uz nevim co ti psat abys to pochopil. Neopravneny pristup k datovemu nosici podleha zakonu. Stejne tak je v zakonech omezeno nakladni s osobnimi udaji. Clanek je o skupine, ktera se nabourala do nekolika firem a nakonec zverejnila osobni udaje 50 tisic lidi. Je mi popravde uplne jedno, jaci jsou. Ja k nim zadne city nechovam. Na nikoho neukazuji. Ja ti pouze rikam, ze zijeme v pravnim state a pro trestny cin neexistuje omluva. Take jsem uz psal, ze neznalost zakona neomlouva a ze zapadni staty maji mnohem prisnejsi zakony.
    A ty mi tu misto toho pises zcestne uplne nejakou kravinu o mestske knihovne v praze?

Dalsi vec. Pokud se nekdo nechce ridit zakony tehle zeme, ma dve moznosti. Zkouset to a byt jednoho dne potrestan, nebo se odstehovat do raje :P
    Dal to fakt nema cenu rozebirat...
  • prostě je pořád někdo naštvanej pro takový lidi je jediná útěcha že si má na koho stěžovat starý dobrý časy kdy by si člověk nemohl hubu otevřit *1*
  • a co kdyz uniknou videa s nekym jinym a uvidi to tvoje draha polovicka? to uz vznika skoda cloveku, kterej za to nemuze :-D
  • Requiem1990
    To je něco jinýho protože tim nevznikne škoda lidem který za to nemužou.
  • smejki
    on je vocas, ale ty kriminálník
  • já nechápu proč by to měl natáčet když by to nechtěl zveřejnit :D
  • Pokud je vsak napriklad pravdou, ze Sony jmena a hesla predavala jako URL parametr, pak se o nejakem zabezpeceni bavit neda napriklad. Otazka je, kde je ta hranice, coz je vec zcela jiste dosti subektivni - je napriklad hack prepsani URL z user-detai.php?id=1 na user-detai.php?id=2 a tim ziskani informaci o jinem uzivateli ac bych spravne takovou stranku videt nemel hack, nebo neni? Podle mne tedy neni, ac presne takto sla docela nedavno ziskat rodna cisla z DB mestske knihovny v Praze, coz stoji za uvahu.

Ukazovat prstem 'oni jsou ti zli' je jednoduche a dokonce zadouci v teto dobe a na tomto serveru, ale prijde mi, ze ten problem neni ani zdaleka tak jednostranny a cernobily, jak se snazis prezentovat, cimz nechci obvinovat ani obhajovat zadnou ze stran techto sporu, tohle si musi skutecne kazdy rozhodnou sam - vice chaosu, svobody ale i problemu, nebo vice radu, diktatu a trestu?
  • a? kdyz se ti vlomim na pocitac a ukradnu videa, jak klatis starou a potom to zverejnim - jsem ja zlej, nebo ty ocas, ze sis nezabezpecil pocitac?
  • Hele, na tohle nema cenu ani reagovat. Pokud pres jakekoli zabezpeceni vlezes nekomu na server a reknes, ze to je verejne pristupne je kravina. doporucuji si zopakovat vyznam slova hacking a co ta cinnost vubec znamena.
  • Requiem1990
    Čti pořádně *7*
    Poukázali?
    Pokud by na to chtěli poukázat tak nezveřejněj žadný hesla.
  • jasne, ignorovat. ze nekomu poskytnuje svoje osobni udaje a ten to blbe zabezpeci a objevi se nekdo, kdo na to poukaze, tak je ten zly a my ho budeme ignorovat. tady je videt, jak se demence siri mezi uzivateli pocitacu. preji autorovi, at prijde o sva data v cloudu asap!
  • Přesně........
  • Kr.Pa
    Ale je pravda, ze by minechraft mohl prejit na zabezpeceme spojeni, kdyz tam vyplnujete kartu a pin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit