-
jedine co by sem chtěl vidět, aby naká skupina hackeru napadla facebook a vyřadila ho třeba na měsíc, zajímala by mě reakce okolí, hlavně dívek ve věku 13-17 let :-D :-D
-
Jak vis, ze to nebylo 'tak snadne'? Patris k nim? Vidis jim do kuchyne? Pokud dnes neni ostatnimi nic dokonale chraneno, mame rezignovat a ani se trochu nesnazit? Musime s tim pocitat a presto by je tu vetsina lidi zavrela ci zastrelila? To, ze se to stalo i jinym spolecnostem zadnou z nich nijak neomlouva, ony jsou odpovedne za ulozeni nasich soukromych dat.
-
Ale tady ta vyloha porad stoji, jen je v ni od zacatku otvor, ktery vidi pouze nekdo ;)
-
Nezlob se. Ale kdyz ti nekdo rozmlati vylohu a ty zacnes argumentovat tim, ze na ni nemel mriz, je zcestny a detinsky. To neni smula, je to trestny cin.
-
ja sa spolieham na steam...tam problem nebol ;)
-
Taky mi připadá, že to není náhoda. Ale stejně doufám, že je odhalí, pokud ty informace mají. Normálně nevydávám prohlášení ve stylu, pověsit je za péra, ale tihle by si zasloužili dostat pár let.
-
a ted mi nekdo rekne at se v tyhle dobe spolehnu na cloud *1*
-
A kde máš ten důkaz, že ty fotky měl?
-
jeho věc když tráví čas hraním nebo se baví otravováním jinejch ale přidávat k tomu že nemuže mít holku je kravina a navíc to vyznělo jako že nemá holku tak je méněcenej to je dalši kravina pořád jeho věc já na ženskou taky třeba teď nemám čas sem proto pako? + bych dodal že ono většina lidí v téhle zemi má tyhle názory aneb někdo dělá to co ostatní ne první dotaz prosimtě kolik ti je pak kdo je tu ten i**ot nikoliv narážka na tebe ae je to tak v dnešní době O.o
-
Zakomplexovaný nejsou členové LulzSecu jak se tvrdí v článku (?), ale ty. Padej si najít ženskou a neplácej tady nesmysly na dikuzním fóru. Ale ono když někdo sedí 15 hodin denně u pc, aby mohl oblažovat ostatní svými moudry v diskuzích, aby si přišel na chvilku velkej - jakou má šanci (tady NENÍ ČÁRKA) najít si fungující vztah? Je mi tě líto.
-
To tvrzení je špatný, ale konec konců - když někdo sedí 10 hodin denně u hry - jaký je jeho život? A teď - když někdo klidně i 15 hodin denně sedí u pc, aby zveřejnil nějaký ip a přišel si chvílu velkej - jakou má šanci, najít si fungující vztah?
-
Jak už jsem napsal, někteří UBOŽÁCI...
-
No a pochybení na straně společností snad hackery omlouvá? Přes prsty mají dostat všichni. hackery opravdu pozavírat. A na hacknuté společnosti pořádný bezpečnostní audit. A pokud se ukáže, že systém opravdu nebyl dobře zabezpečen (je rozdíl pokud nějakej frajer prolomí firewall, kterej firma kupuje jako spolehlivej. A je rozdíl, když tam ten firewall třeba není, nebo není nakonfigurován) tak začít rozdávat tak mastný pokuty, že si firmy rozmyslí jak budou dál nakládat s datama zákazníků. Jakože v IT dělám a musím říct, že se občas nestačím divit co dokáže natropit línej admin aby si ušetřil trochu. Proč mí firewall, když mu to blokuje script a right-click+disable mu vyřeší automatizaci jednoho pravidelnýho reportu?
-
Jak vis ze to bylo 'tak snadne'? Patris k nim? Vidis jim do kuchyne? V dnesnim svete neni nic dokonale chraneno. Na internetu to plati 1000x vice. Musi se s tim bohuzel pocitat. Ale to ty trotly nijak neomlouva.
-
Se lekli skutečných hackerů, jejichž jméno špinili
-
O hackerech si myslim sve,ale tvuj prispevek je jinak uplne mimo. Je to asi takove klise,jako tvrzeni 'hrajes hry,takze nevis co je real zivot'. Nebo mluvis z vlastni zkusenosti? *2*
-
jo, třeba já je rád pochválím, velice dobře sem se bavil sledováním, koho dalšího napadli, samozřejmě nejvtipnější byly tragédi ze Sony, to je jasný
-
Ano, nakládání s osobními údaji. Těmi údaji které byly uloženy za účelem !placených! služeb. Těch služeb, ze kterých šla tato citlivá data získat tak snadno, že se tím 50 dní bavila odpadlá skupinka 4chanu, která dosáhne ve znalostech sítí a databází tak možná na základy (plus jeden nebo dva, kteří mají hlubší znalosti).
Popravdě? Nezavírat. Ti vývojáři softwaru za to pravěpodobně nemohou, asi na ně někdo tlačil, aby šli s cenou co nejníž. Ale takové opomíjení bezpečnosti neomlouvá a je zajívavé že nikde to není o dost přísnější - zákazníků smůla. -
Absolutne neexistuje, ze vlastne nic neudelali. Zverejnenim hesel a emailovych adres nakladaji s osobnimi udaji, ktere v dnesnim svete nemaji obdoby. Vetsina lidi ma heslo kolikrat dano tak, aby melo nejake logicke vazby pri pripadnem zapomenuti. Takze pri trochu hledani a stesti je mozno danemu cloveku zpusobit dost velkou skodu.
Popravde? Pozavirat. A jak vam rekne kazdy pravnik - neznalost zakona neomlouva. a nakladani s osobnimi udaji podleha pravnimu radu. V americe je o dost prisnejsi - jejich smula.
Na druhou stranu i na drivejsim tiscali jsem byl svedkem vytahnuti IP adresy od tehdejsiho sefredaktora JD (diky bohu je uz jinde) a zaslani ultimata zamestnavateli, jen aby si resil sve osobni spory. Coz je samozrejme nepripustne a protipravni a nemelo by byt za zadnou cenu omlouvano. -
"různých herních fór" bodlo by info kterých for abych si případně mohl změnit heslo.
A doufám že ten 17 letej kluk co jim natřel pr.el zveřejní informace o nich aby ochutnali svoji medicinu.