Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasne, ignorovat. ze nekomu poskytnuje svoje osobni udaje a ten to blbe zabezpeci a objevi se nekdo, kdo na to poukaze, tak je ten zly a my ho budeme ignorovat. tady je videt, jak se demence siri mezi uzivateli pocitacu. preji autorovi, at prijde o sva data v cloudu asap!
    • Requiem1990
      Čti pořádně *7*
      Poukázali?
      Pokud by na to chtěli poukázat tak nezveřejněj žadný hesla.
      • a? kdyz se ti vlomim na pocitac a ukradnu videa, jak klatis starou a potom to zverejnim - jsem ja zlej, nebo ty ocas, ze sis nezabezpecil pocitac?
        • Requiem1990
          To je něco jinýho protože tim nevznikne škoda lidem který za to nemužou.
          • a co kdyz uniknou videa s nekym jinym a uvidi to tvoje draha polovicka? to uz vznika skoda cloveku, kterej za to nemuze :-D
            • prostě je pořád někdo naštvanej pro takový lidi je jediná útěcha že si má na koho stěžovat starý dobrý časy kdy by si člověk nemohl hubu otevřit *1*
        • smejki
          on je vocas, ale ty kriminálník
        • já nechápu proč by to měl natáčet když by to nechtěl zveřejnit :D
  • A takhle člověk dopadne, když si nikdy nenajde ženskou..je mi jich trochu i líto
    • Zakomplexovaný nejsou členové LulzSecu jak se tvrdí v článku (?), ale ty. Padej si najít ženskou a neplácej tady nesmysly na dikuzním fóru. Ale ono když někdo sedí 15 hodin denně u pc, aby mohl oblažovat ostatní svými moudry v diskuzích, aby si přišel na chvilku velkej - jakou má šanci (tady NENÍ ČÁRKA) najít si fungující vztah? Je mi tě líto.
    • O hackerech si myslim sve,ale tvuj prispevek je jinak uplne mimo. Je to asi takove klise,jako tvrzeni 'hrajes hry,takze nevis co je real zivot'. Nebo mluvis z vlastni zkusenosti? *2*
      • To tvrzení je špatný, ale konec konců - když někdo sedí 10 hodin denně u hry - jaký je jeho život? A teď - když někdo klidně i 15 hodin denně sedí u pc, aby zveřejnil nějaký ip a přišel si chvílu velkej - jakou má šanci, najít si fungující vztah?
        • jeho věc když tráví čas hraním nebo se baví otravováním jinejch ale přidávat k tomu že nemuže mít holku je kravina a navíc to vyznělo jako že nemá holku tak je méněcenej to je dalši kravina pořád jeho věc já na ženskou taky třeba teď nemám čas sem proto pako? + bych dodal že ono většina lidí v téhle zemi má tyhle názory aneb někdo dělá to co ostatní ne první dotaz prosimtě kolik ti je pak kdo je tu ten i**ot nikoliv narážka na tebe ae je to tak v dnešní době O.o
    • njn, ženský.. důkaz že zpomalujou rozvoj myšlení. Člověk se pak spokojí s "tím" co má doma, a nehledá zábavu jinde..
      • Na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu ale spíš nejsou schopni si ani tak ženskou najít, tak si to vynahrazují takový řáděním. :D Jasně, kdyby hledali lék na rakovinu, málokdo by jim to vyčítal
  • Trošku víc dokázali online závislé publikum rozčílit . Za Sony jim patří dík , a za to ostatní .... no ještě že pamatovali na to ,že v nejlepším se má skončit (a nebo je někdo z CIA už zaměstnal nebo jen pořádně klepl přes prsty );D
  • musim říct jediný..Kdyby neexistoval nikdo, kdo má potřebu se furt šťourat na netu v soukromí lidem a firmám, dosavadní zabezpečení by bohatě stačilo.Na co jako poukazujou, dělaji to taky, lezou kam nemaj a kradou.Tak ať se podobný paka přestanou chovat jako zloději a pak se nebude muset všechno zamykat na 1000 hesel. *7* *12*
  • splash
    Podle mě se jim nelíbí že byli moc na očích a začnou znovu ve větším utajení...
  • Haha, ty si ale šašo :-)))
  • Vocas: Haha, ty si ale šašo :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit