Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1*
  • Swato
    Takze takato sranda sa uz viac nezopakuje? Skoda no :)
    http://shortText.com/a9gs3h9fvrc
    • O Co tam plz přesně jde? co se tam děje? Ja totiž neumím dobře Anglicky
      • uživatel steamu napiše jinému uživateli, že pracuje pro valve a snaží s něj pod nějakými podmínkami vylákat osobní udaje apod. Načež druhý uživatel není idiot a ví že se jedná o podvod, pote řekne prvnímu, že ví o jeho podvodu protože narozdíl od něj u valve ve skutečnosti pracuje a suspenduje jeho acc pro porušení práv. Načež po něm tedy chce jeho osobní údaje aby si ověřil že se jedná skutečně o něj a ne někoho jiného. Poté se přihlásí na jeho účet a sebere mu ho. Samozřejmě ani druhý nepracuje pro valve a okradl toho původního podvodníka. *2*
    • Core
      Ikonka +10 *5*
    • Tak tomuhle teda říkám nečekaný obrat *1* prostě nádherná pohádka ze života před spaním *1*
  • Mám otázku. Co když si koupín úplně nový počítač? To se potom z toho nového nebudu na steam vůbec moci přihlásit?
    • Nezalezi na novem nebo starem PC, tam jde o IP a nebo Email autorizaci. A to jen v pripade ze se pokusis zmenit heslo :)
      • On měl asi na mysli to, že kromě Ip locku bude i lock na hardware, něco jako je nyní s OEM verzí windowsu. Já si myslím, že určitě bude nějaká linka nebo něco podobného, kde se tyhle infromace dají změnit. Je blbost aby, když někdo má lock na hardware a odejde mu třeba procesor přišel o celej steam učet.
  • Já mam přihlašovací jméno "xxxVydrysekxxx" a heslo "uzi7mivs", kdo mě hackne, může si nechat můj účet!
  • Who gives a fuck
  • Podle mě je to hodně good.
    Já mam na ůčtu 40 her. Jako všechny Half-Life 2 atd
    Dead Rising 2,CODKA atd
    Fakt by nasralo přijít o ůčet.
    • ja som si 4.3. 2011 kupil jubilejnu 60tu hru :)
  • mám to!!
  • Ehm .. chapu to spravne ze ted kdyz se budu chtiti nalogovat ze sveho laptopu tak to budu muset potvrdit na svem kompu?
    Doufam ze bude stacit jednou ... jinak to bude dost pruda :-/. Kvuli bezpecnosti omezi uzivatele :-/
    • nebo si tu funkci nemusis aktivovat. Ja jsem porad zastancem toho, ze staci pouzivat selsky rozum a jakykoli antivirus a muzete byt v klidu.
      • Zayl
        No tak to jsi dobrý optimista. Za předpokladu že PC skutečně používáš (řekněmě 5+ hodin denně) a jsi neustále připojený k internetu- dřív nebo později něco chytíš. Dneska už nejde o to jestli otevřeš přílohu k emailu jak idiot ... viry dnes jsou úplně někde jinde (nejen lokací).
        • Nevim jestli jsi vubec docetl muj komentar do konce, pisu tam "selsky rozum + antivirus".
          • Zayl
            Komentář jsem přečetl, zato ty nejspíše ne. Nebo máš problémy s pochopením textu- jedno z toho. Každopádně to nic nemění na tom, že ti dneska selský rozum nebo antivir proti skutečným hrozbám bude kulové platné. Kdyby ses o to trochu zajímal, vědel bys to.
            • Pouzivam PC denne 5 hodin a vice a jsem porad pripojenej k netu a jeste nikdy za poslednich 10 let jsem zadnej vir nechytil, takze nevim co to meles.
    • Nemusíš..dostaneš email s kodem a ten zadáš treba na hotelu kde budes hrát.. *1*
      • Core
        Dost dobře nerozumím tomu, co je na tom tak strašně revolučního? Mám účet u Komerční Banky a můžu se na něj také přihlásit odkud chci, protože certifikát je přenosný a při přihlášení zadám kód z smsky od banky. Kdekoliv na světě, z jakéhokoliv počítače... Jen se ptám, nereju... Poslané heslo na e-mail s údaji je dle mě naprosto běžný způsob, ne?
  • A k čemu mě budou dvě hry.. *1*
  • Tak mu rekni heslo kdyz chces aby to hral, ja bych to treba nechtel, jsem docela uchyl na statistiky, achievmenty atd. (takze steam je pro me v tomhle raj) a nechci aby mi do toho zasahoval nekdo jinej . Jinak steam guard je parada, uz jsem ho taky zapnul, prece jenom, nekdo tam ma desitky, nebo stovky koupenych her a takhle ma zaruku ze pokud mu nekdo neslohne comp, muze byt v klidu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit