Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popularita vzroste? Vždyť nejde o nic víc, než další kontrolní nástroj k uzamknutí licencí na konkrétního člověka nebo stanici.
    • smejki
      oh no, we are all fucked!
    • a komu to vadi? - po overeni identity se prihlasis napr. i z prace *3* Jsem smirenej, ze bazar je minulosti... uzivatel steamu co nakupuje (trebaze ve sleve) se casem dostane na X tisicovou hodnotu uctu a prijit o takove acc je mala tragedie
      • Tak to gratuluju, že ses dobrovolně pasoval do role ovce poddané novodobým licenčním manýrům. Uživatelská licence je na "užívání", nikoliv na člověka.
        • jasne ja jsem ovce a ty si v pripade scizeni uctu z duvodu spatneho zabezpeceni budes hrat s vlastni pindourem ze... tak prijemnou zabavu
          • Aspoň jim nebašti tu PR šlichtu. Způsobů jednoznačného ověření totožnosti už teď existuje celá řada (kreditka, osobí údaje, doručenka, atp.). S touhle pakárnou, pokud se někdo zmocní tvého počítače ať už virem nebo loupeží, tak jsi v pytli tuplovaně.
  • Na Steamu mi vadí a vadit bude to, že hra je svázaná s účtem a když chci, aby si ji na tomtéž počítači zahrál někdo další, musí ke mě. *10* TAkže Steam pořád ne-e.
    • Může se přihlásit vlastním účtem a pokud má hru koupenou může hrát. *3*
      • Hm, další placení za jednu hru?
        • smejki
          z jakých socanských hlav tyhle krávoviny lezou? *7*
        • Tak když nejsi inteligentní a nedochází Ti, že toho člověka klíďo píďo můžeš pustit na tomtéž počítači na svůj vlastní účet, Tvůj problém.
          • fixcz
            Čímž ovšem porušíš Steam Subscriber Agreement: "You may not reveal, share or otherwise allow others to use your password or Account."
        • Často někomu půjčuješ projetou jízdenku? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit