-
Vždyť tam přeci píšu i o tom, že mi vadí, že symboly komunismu jsou tolerovány. Tak čtěte, prosím, pozorněji. Nejsem komunista.
-
kazdy ma pravo byt co chce
-
preco? preco odsudzujes ludi, si taky isty ako hacikari
-
Hákáč je v každé druhé hře, tak vo cogou?! *1*
-
mas to pomylene fasisti a nacisti su laviciari
-
tak teď už tu za mě Bilpoc píše mým nickem, tak to jo.. :D
-
A ještě jsem chtěl dodat, že komunismus není tak špatnej jak se o něm tvrdí.
-
Muj taťka byl nácek. *10*
-
zapomněl si zase napsat, že jsem komouš, protože křesťanství nemají rádi jen komunisti, viď : D
-
ja viem ze v mene Boha zabijali ale nesahaj mi na kriz !!!
-
v tom případě by např. takovej papež měl pojít na smrtelný hřích jako první, sám se jich dopouští a ovečky ho stejně uctívají, i když ono se vlastně stačí vyzpovídat a jede se dál :D
celá tahle církev, tohle náboženství plus x dalších náboženství je jen habaďura a hllupot a lidi to čert ví proč prostě berou a líbí se jim to, lidi asi rádi v jádru poslouchají co mají dělat, rádi se nechávají ovládat protože je to snazší než se snažit sám, jinak si to neumim vysvětlit. -
to je stary zakon, tym sa riadia len drbnuty zidi
-
mi to hodilo uplne mimo:D
-
oligarchia
-
Stan: v té hlavě napáchala zlo nejvíc, jak vidím. Máš to ve své hlavičce popletené.
-
Souhlasím a jenom doplním k tomu křesťanství-je křesťanská víra a církev.Podle mého názoru je křesťanská víra v pořádku- narozdíl od církve(nejsem věřící a nedělám tu agitku křesťanům,ale musím uznat,že jsem např.přemýšlel o smrtelných hříších a ono na tom fakt něco bude.Když budu tyto hříchy vesele provozovat,tak samozřejmě že neshořím v pekle *4* ,ale fyzicky a duševně na to dojedu-odtud"smrtelný hřích"...Howk
-
tak já nejsem komunista a třeba křesťanské symboly mi vadí, protože organizace tím prezentovaná tu páchala a páchá zlo, ti tvoji křesťánci schovaný za tímhle symbolem sympatizovali s nacisty a aktivně se podíleli na útěku spousty nacistických pohlavarů do Jižní Ameriky. Dále mi vadí cpaní tohohle symbolu do škol, např. v Polsku, ve škole politika ani náboženství nemá co dělat atd. atd. existuje další spousta důvodů proč odmítám křesťanství a tudíž jeho symboly.
A proto jsem asi komunista co? a když nemám rád kapustu, tak jsem co? nácek, zednář, žid nebo taky komunista? -
takže kdyby náckové použili srdíčko se smajlíkem, bude se ti to hnusit taky, protože to používali ti oškliví náckové.
-
A ty si, vidím, jasnovidec. Cítiš sa natoľko kompetentný že dokážeš "vycítiť" ideológiu človeka na základe pár viet ? Toto presne milujem. Žiadne protiargumenty, žiadna diskusia, odpovedať pár vetami a cítiť sa ako víťaz. Úžas
-
Toto nie je spôsob, ako dosiahnuť u ľudí aby inak mysleli. Zakázané ovocie najviac chutí a čím viac sa podobné symboly budú "banovať", tým viac budú populárne. Prečo neotvoriť diskusiu a bez cenzúry nezačať o podobných veciach diskutovať (podobne ako v Taliansku) ? Okrem toho, ak už ide o medziľudskú úctu, zakážu sa aj symboly čiernych panterov, UČK alebo iných podobných skupín ? O tom silne pochybujem