Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moje reakce byla na toto "Pokud jste specificky americky indian, budhisticky ci hinduisticky mnich, mate urcitou legitimaci svastiku pouzivat. Pokud ne, tak jste idioti hlasajici nejakou sympatii k nacismu a budete za ni potrestani. "

na to abych mohl použít swastiku musím být mnich, a když nejsem, je to na trest i když swastika neni přesně nacistická, to je na hlavu a pisatel je fakt mimo.
  • Jestli to ti co se tu ohání svastikou nepochopili, tak znova, neřeší se SVASTIKA jako taková, ale řeší se znak 3. říše ČERNÁ SVASTIKA V BÍLÉM KRUHU NA ČERVENÉM POLI!
  • Koncentrační tábor jako takový vymysleli angličani.
  • no jsi idiot, je vidět, že křesťanství vůbec nerozumíš, je to jenom o tom, že to lidi ve jménu křesťanství spáchali, ale v Bibli a ani v žádné knize související s křesťanstvím nenajdeš žádnou větu typu: Běžte a zabíjejte lidi!. Možná, že kdybys měl aspoň všeobecný přehled tak víš, že je dokonce jedno z přikázání říká: Nezabiješ!
  • Napsal jsi pěknou kravinu. Tento znak má právo používat každý kdo nezastává nacistický postoj. Tento znak se využívá i jinde a každý má právo ho použít.
  • *červeném poli
  • nechápeš to, přesně ten obrázek, ta černá svastika v bílém kruhu na černém poli, symbolizuje tu hrůzu co se děla za 2. sv. války :) proto se to řeší!
  • to já vím, ale autor toho komentáře pode mnou asi ne :)
  • takže když nejsem mnich, ale sympatizuji s buddhismem či hinduismem, zasloužím taky potresta za swastiku? *7*
  • víra je jedna věc, organizované náboženství jako křesťanství je věc jiná, neplést si ty pojmy, víra je totiž celkem neškodná což se o tom druhém říci nedá.
  • Na zabanovani nevidim nic zleho. Symbol ma historii takovou, jakou ma a uz navzdy bude spojovan s nacismem. Pokud jste specificky americky indian, budhisticky ci hinduisticky mnich, mate urcitou legitimaci svastiku pouzivat. Pokud ne, tak jste idioti hlasajici nejakou sympatii k nacismu a budete za ni potrestani.
  • ano, ale tady jde o to, že přesně ten tvar svastiky a barevné pole, není symbol nacismu, ale 3. říše a Hitlera. *3*
  • mně rozhodně přijde výrok : "Hlavne křesťanskej kříž zrušte, ten zabil nejvíc lidí," jako hovadina. kdo někdy studoval, nebo aspoň něco málo ví o křesťanství, tak ví, že za symboly se dá skrýt hodně věcí a myslím si, že víra nebo její znak, není tak hrozná věc jako symbol třetí říše nebo radikálního nacismu. Myslím si, že pokud už chce člověk vyjádřit to, že se mu holocaust a radikální nacismus líbí, tak ať si dá jako avatar text: "Jsem nacista a líbí se mi to co Hitler dělal." Tím vyjádří svůj názor a nemůže mu ho, aspoň v demokratických státech nikdo brát. (Jediné štěstí je, že mu může svobodně vyjádřit svůj nesouhlas :) )
  • Koncentracni tabory, neboli tabory smrti vymysleli v RUSKU, avsak nejdrive slouzil k brutalnimu uvezneni ruskych dustojniku, kteri nesdileli stejny nazor jako Stalin. Dale tam byli zavirani tzv. dezerteri a lide, kteri "nesdileli krasne" myslenky proserujiciho sovetskeho svazu. Nejduvernejsi Hitlerovi dustojnici obkoukali "skvele" metory a Hitler z nich udelali masove tovarny smrti. Tak ci tak, oba delali to same, samove vrazdy, hroby a nejhorsi zachazeni s lidma....avsak Hitler byl "lepsi" dokazal jen v Osvetimi denne zabit 13 000 zidu, samozrejme ne on:-) Takze proto je hakovy kriz asi nejvic spojovan s nacismem.
  • Amylee.Anderson
    Hlavně zakázat křesťanskej kříž. Ten způsobl smrt nejvíce lidem.
  • takto presne mluvili lide pred druhou svetovou valkou v krizi zdrcenem Nemecku:-) At si lidi veri v co chtej, verili, verilo jich cim dal vic a vznikl fanaticky narod touzici po smrti zidu a vzniku nacisticke rise, ktera ovlada cely svet:-) Jestli clovek veri v nejakou viru je trochu rozdil nez clovek verici v nacismus. V dnesnim svete lide hodne zapominaji na udalosti a dopady druhe svetove valky. Svatika, neboli symbol je treba v tibetu neco jako talisman nebo znak stesti. Akorat je rozdil mezi svatikou a znakem treti rise. Akorat by me zajimalo, kdyz hrace zabanuji, cim mu zabranit verit v to co veri??:-) z fasity rudocha neudelate *2*
  • No fakt je,že koncentráky vymysleli,tuším,Rusáci a Němčouři k nim jezdili na školení,jak to celé funguje(to ještě v době,kdy byli velicí kamarádi).Mimochodem-doporučuji film Vítejte v KLDR.Tam je krásně vidět,co umí ideologie udělat s lidma*9*
  • já také ne, všechno jsem si až postupem času našel atd. tohle totiž z nějakýho důvodu v dokumentech o válce, ve zprávách atd. nevidim, kdo ví proč.
  • Tak to jsem,přiznám se,nevěděl...
  • Souhlasim s vetsinou lidi,to znamena ze pokud uz chteji zakazovat svastiku tohoto typu tak at uz to udelaji poradne se vsim vsudy(SS a i jineho razu)....Ja osobne mam odpor k ultrapravici i ultralevici,pokud bych mel zakazovat svastiku tak zakazu jenom tu cernou na bilem kruhu v cervenem ctverci(viz. typicky hakovy kriz),protoze ne kazdy takovy kriz ma vyznam fasismu...A zachazet tak daleko,aby se rozhodovalo co je spatne a co jeste neni je podle me zbytecne a lidem to navic nerozmluvite...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší