-
keby vyhrali HAKOSI tak si tu vy dementi nepisete lebo by nic take ako internet nehohlo existovat ... HAKOVY KRIZ JE SYMBOLOM ANTISLOBODY ... jebnute decka ktore nevedia voco go...
-
ty hloupa ovečko *2*
-
pokud je jasně určen nepřítel, máte tři možnosti, ano, pouze tři
a) nepřítele zlikvidovat
b) nepřítele zajmout
c) nepřítele nechat být
člověk je živý tvor a pokud se cítí ohrožen, tak jedná, někdo radikálně (nepřítele zničí, tim se ho zbaví a už nebude mít strach, nebude se cítit omezován), druhej nepřítele zavře do věznice atd
tak a nyní si představme nepřítele, může to být mimo jiné pedofil, vrah, muslim, cik án, zloděj, dealer drog, američan, kapitalista, komunista, a ano, i žid, vsadim boty, že z tohoto seznamu byste si vybrali a rázně jednali, vyhrává (přežije) silnější, zákon přírody, a pozor, ta vaše pravda je naprosto stejná, jako pravda vašeho nepřítele, nejste o nic víc über, v boji fungují jednoduchá pravidla a ne nadarmo si většina vojevůdců v historii lidstva zvolila možnost a) -
podla mojho nazoru symboly ako take neublizuje ale ludia. keby mal hitler v kruhu obrazok banana zakazeme vsetky banany? :D
-
-
zkus se na to podívat trochu jinak, hitlerův knírek byl v té době naprosto normální, nejeden muž ho nosil a dnes? 60 let po válce? takže ano, i ten banán by moh dostat banána *1*
-
-
Panove ohledne krestanstvi rozlisujte to take trochu. Protoze pokud rikam ze krestanstvi je spatne tak tim myslim uplne vsechny odnoze. Zidi maj svuj zpusob krestanstvi, Pravoslavne krestanstvi, Nemecko neboli treti rise bylo dost protestantske, do krestanstvi spada i cirkev bratrska, husiti proste vsichni az na islam budhismus, hinduismus. Za zivoty mnoho ale opravdu mnoho lidi je odpovedna Katolicka Cirkev nikoliv krestanstvi jako takove.
-
-
"Židi mají svůj způsob křesťanství." Co to je proboha za blábol? *7* Judaismus křesťanství předcházel a je to základ křesťanství.Když o tom prd vím, tak si o tom aspoň něco prvně přečtu než začnu psát takový blbosti.
-
-
Neostava mi nic ine len to zakoncit inteligentnym -> PEKNE VELKA PICOVINA. hej, budes si vybavovat kecy o nabozenstve, ano nebudes ohrnovat nos, ano nebudes pozerat na cloveka na ulici co ma tricko s h. kr. ANO. za monitorom doma na internete akurat.... ludska hlupost je vecna.....
-
-
? nerozumím řeči tvého kmene a neni to tim, že je to po slovensku
-
-
" proto na na takovýho člověka budu zírat stejně blbě jako na někoho s hákáčem, je mi u zadku, že veřejnost tyhle symboly rozlišuje, já ne, pro mě je to stejná pakáž,.... " vidis a o tom to presne je. kazdi nie je uvedomely a bez predsudkov, tak spolocnost nikdy nebude fungovat, spolocnost su vsetci ludia dokopy a prave o tu spolocnost ide. ak pre 98 percent ludi je hakovy kriz symbolom nacizmu , tak sa stava symbolom nacizmu bezholadu na to ci ho niekto vnima ako keltsky symbol alebo indiansky alebo neviem aky. A ked mam pravdu povedat, nacisticke symboly sa po vojne zakazali preto, lebo to bolo obrovske zlo a preto je propagacia nacizmu [ symbolmy, helovanim etc ] nezakonna. A j jedno, ze to bol zauzivany pozdrav vstarom Rime [ Grecku? ] , kazdy jeden clovek vie,ze heilovanie je prejav sympatie k nacizmu. Oni to zakazali hlavne preto, aby uz nikto nikdy v zivote nemusel tak ttrpiet ako za 2 sv. vojny. Kto ma problem s tym , ze su tie znaky zakazane, by si mal hlavne nastudovat preco su zakazane.
-
-
"je to otom, ze to co si napisal je sice pekne ale v zivote by si sa tak nezachoval ty ani ziadny iny clovek, vies? o tom to je "
No to je moc hezký, nemyslíš, že já sám vim přeci jen o něco líp než ty jak se zachovám a jaký mám názor na tyhle věci? možná když už si u toho mi můžeš udělat horoskop nebo mi aspoň říct na co budu mít chuť k večeři... *7*
Pro tebe je prostě hákový kříž symbol nácků a proto zákaz a tim to hasne, však podle tebe většinová společnost říká, že je to špatné a nacistické a co je špatné podle většiny se musí zakázat abychom byli bezpeční viď. Chlape ty musíš mít opravdu mrzutý život, žít na světě kde cca 2 miliardy lidí dost možná ani netuší co to nacismus je, a swastiku uznává úplně v jiném kontextu svých náboženstvích, své kultury.
Tak hlavně nejezdi do Asie, tam je těch nácků plná pérdel *3* -
-
TAk si take tricko kup, zajtra si ho oblec a chod sa prejst po meste na namestie ako na teba budu ludia pozerat, ked uz si taky strasne nad vecou a uvedomely , ze pre teba to nie je symbol nacizmu. To je problem dnesnej doby, ze kazdy radoby inteligent za pocitacom ma potrebu vyjadrovat "svoj nazor", vidim to pomali v kazdej diskusii pod roznymi clankami, rozhovormi etc. Toto je diskuzia k clanku kde sa rozobera ci je to moralne, eticke a spravne ked microsoft zakaze mat na avataroch hak. kriz. Nie o tom ako ty vnimas hakovy kriz alebo ine symboly. a hned v prvom odstavci tohto clanku mas vsetko co ktomu potrebujes vediet "Nejde o politickou korektnost, ale základní mezilidskou úctu," tvrdí Tolouse. Neviem co viac k tomu ma clovek dodat, ale to je v poriadku, kludne si vyjadruj nadalej "svoj nazor" , lebo uznat chybu a povedat , ano je to tak, ved generacie ludi predomnou museli mat dovod preco nieco take ako je hak, kriz zakazali vyobrazovat je prilis tazke. Nie, ty musis mat pravdu, ved je predsa 21 storocie, streda, 24.10.2010 a tebe hakovy kriz nevadi. Preco ho teda nepovolit, hned zajtra?
A to je vse prateleeee, to je koneec . -
-
ještě jsem zapomněl, ve výsledku tyhle tvoje fašounský názory, který sdílíš s politiky, znamenají, že hákový kříže nesmí být ani ve hrách, nesmí být na dobových modelech pro modeláře, nesmí se malovat na dobových věcech, nesmim použít swastiku ani kdybych chtěl udělat dobovou uměleckou práci atd., až do takovýho extrému směřují tyhle tvoje pokřivený názory.
-
Takový triko si těžko koupim když je hákový kříž zákázaný, problém je v tuposti lidí a ty jsi toho zářným příkladem, neustále se informuje o nacistech že hákový kříž je jejich, výsledkem je pak skutečnost, že 95% lidí vůbec netuší, že swastika je naprosto běžná mnoha zemích i kulturách a je staletí stará, jedno území v Panamě ji má dokonce na státní vlajce.
Ještě jednou ti opakuji už několikrát mnou napsané, na triko si nacistickou swastiku, která má své náležitosti nikdy nedám ani to neschvaluju, jsem proti tomu, ale proti swastice, která nemá s NSDAP nic společného nic nemám a je naprostá kravina zakazovat jakoukoli swastiku ! Ty řeči co tu máš jsou zářným příkladem fašounských manýrů, kdy by si nejradši zakázal asi úplně všechno, nehledě na to, že zákazem swastiky jako takové porušuješ svobodu vyznání.
jakou mezilidskou úctu? zákaz swastiky je proti svobodě vyznání náboženství, tak jaká mezilidská úcta? ty si úplně mimo, tvůj svět je černobílý a tvůj rozhled a myšlení omezený, ale klid, s tebou je vtom drtivá většina populace.
Ztrácim tu s tebou čas, tak hodně štěstí v tvých fašounských manýrech, máš recht, zakaž všechno!
-
-
-
-
je to otom, ze to co si napisal je sice pekne ale v zivote by si sa tak nezachoval ty ani ziadny iny clovek, vies? o tom to je
-
-
-
Myslím že chápat svastiku jenom jako symbol nacismu není dobré používali jí budhističtí mniši daleko dříve než byla válka viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Svastika použival jí dokonce basketbaloví národní tým USA.