Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem překvapen, že si to vubec někdo da jako AVATARA. Diť už ten symbol sám o sobě je na zbliti.
    • Tak běž a řekni svůj názor budhistům. Na tom symbolu neni nic výjimečného to jen někteří lidé nedokáží rozlišovat fakta.
      • Ja o tom symbolu vím dost a stačí mi to že ho použili NÁCKOVE .... prostě se mi hnusí ....
        • takže kdyby náckové použili srdíčko se smajlíkem, bude se ti to hnusit taky, protože to používali ti oškliví náckové.
          • To asi ne. Ale tenhle symbol ve mne budi nechutenstvi. Tot vse. Nemam nic proti tomu vehrach a kdekoli jinde jen nechapu jak si to muze dat jako avatar a nebo vystavovat to na odiv jako neonacisti.
            • no vidíš, to je věc názoru, mě se zase naopak swastika jako symbol líbí, má dobrý efekt, vyzařuje sílu, je to povedený symbol, je smutný, že ho takhle proflákli nacisti, ale pokud ten symbol nenávidíš jen proto, že je to nacistický tak je to divnej přístup, to by si pak jak říkám mohl nenávidět i to srdíčko s kytičkou : )
  • jak kdys napsal Level :posrání z hákoše.Mám zato že to zkráta do našich dějin patří.A zakazování vede k tomu že to lidi víc chtěji. *3*
  • +1
  • Stan: v té hlavě napáchala zlo nejvíc, jak vidím. Máš to ve své hlavičce popletené.
    • A ještě jsem chtěl dodat, že komunismus není tak špatnej jak se o něm tvrdí.
      • Ne, je ještě horší.
    • zapomněl si zase napsat, že jsem komouš, protože křesťanství nemají rádi jen komunisti, viď : D
  • oligarchia
    • mi to hodilo uplne mimo:D
  • Myslím, že jestli chtějí zpátky tu dobu, tak jen tak dál. Mimochodem Davidova hvězda někdy někomu ublížila (kromě toho že si o ní nějakej nešika propíchnul břicho) nebo byla symbolem něčeho špatnýho?
    • Zabili nám Ježíše, parchanti!
  • Muj taťka byl nácek. *10*
    • kazdy ma pravo byt co chce
  • tak teď už tu za mě Bilpoc píše mým nickem, tak to jo.. :D
  • Hákáč je v každé druhé hře, tak vo cogou?! *1*
  • podivejte se kolik je jen za krestanstvim mrtvol..Staci se podivat kolik smrti se skryva za tim vasim krizem oslavujicim boha...vsechno je to jedna pakaz.. tak tu nereste hindskou svastiku...kdo vi co tenhle symbol konkretne znamenal je si vedom tech zverstev cvo Adolf napachal kdyz to prevzal..Vemte si kdyby pouzil klasicky kriz ve jmenu tech svinstev tak by dneska zas ebyl klasicky kriz zakazany symbol ,tak tu nemecte blbe..
    • no jsi idiot, je vidět, že křesťanství vůbec nerozumíš, je to jenom o tom, že to lidi ve jménu křesťanství spáchali, ale v Bibli a ani v žádné knize související s křesťanstvím nenajdeš žádnou větu typu: Běžte a zabíjejte lidi!. Možná, že kdybys měl aspoň všeobecný přehled tak víš, že je dokonce jedno z přikázání říká: Nezabiješ!
      • Tak proč je tedy Bible plná násilý a vražd???????? I
        • to je stary zakon, tym sa riadia len drbnuty zidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit