Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v tom pripade zakazat i srp a kladivo... vsude, stejne haken kreuz
    • stejne jako haken kreuz... porad sem za to, ze kdyz existuje komunisticka strana, tak by mela (mohla) existovat i strana fasisticka (tady bych vychazel ze systemu korporatniho statu)
  • Hakovy kriz je nesmysl nazyvejme veci pravymi nazvy proto svastika. Me osobne je to jedno pro me a za me at si daj jako avatara svoje prirozeni nebo fotku Pamely. Neni to sakra jedno? At si lidi verej v co chtej. Klidne at to davaj najevo tak snad ve svobodnem modernim svete je nebudeme omezovat a narizovat jim v co verit a v co ne? Teda musim se opravit oni jen tvrdi ze je to svobodny svet :D Kdyz pujdeme do dusledku tak stejne zjistim ze komunisti, nacisti, fasisti, samozrejme i protipoli tohoto tak je to vsechno levice :D
  • Souhlasim s vetsinou lidi,to znamena ze pokud uz chteji zakazovat svastiku tohoto typu tak at uz to udelaji poradne se vsim vsudy(SS a i jineho razu)....Ja osobne mam odpor k ultrapravici i ultralevici,pokud bych mel zakazovat svastiku tak zakazu jenom tu cernou na bilem kruhu v cervenem ctverci(viz. typicky hakovy kriz),protoze ne kazdy takovy kriz ma vyznam fasismu...A zachazet tak daleko,aby se rozhodovalo co je spatne a co jeste neni je podle me zbytecne a lidem to navic nerozmluvite...
    • může se dneska vlastně hrát za Fašouny? sakra začínám mít pocit, že to tu brzo začne vypadat jak za Komančů, některé etapy historie budou mazány, likvidovány, jako by se nikdy nestaly, případně z té WW aspoň vymažou ty fašouny a jejich znaky, to určitě pomůže...za 1.světové se povraždila taky spousta lidí, Villémovské Německo s R-U taky řádilo, používal přímo na bojišti plyn a znaky Villémovského Německa se nezakazují.
      • Fašisté = Španělé, Italové, Slováci (klerofašisté)...

každopádně NE Němci. Tam fungoval nacismus. Rozdíl mezi fašismem a nacismem je značný a zásadní. Fašismus nikoho systematicky nevyhlazoval a existoval mnohem dříve, než nacismus, který se z něj vyvinul a přidal k němu rasovou teorii, genetiku, mystiku, nadpřirozeno...
  • takto presne mluvili lide pred druhou svetovou valkou v krizi zdrcenem Nemecku:-) At si lidi veri v co chtej, verili, verilo jich cim dal vic a vznikl fanaticky narod touzici po smrti zidu a vzniku nacisticke rise, ktera ovlada cely svet:-) Jestli clovek veri v nejakou viru je trochu rozdil nez clovek verici v nacismus. V dnesnim svete lide hodne zapominaji na udalosti a dopady druhe svetove valky. Svatika, neboli symbol je treba v tibetu neco jako talisman nebo znak stesti. Akorat je rozdil mezi svatikou a znakem treti rise. Akorat by me zajimalo, kdyz hrace zabanuji, cim mu zabranit verit v to co veri??:-) z fasity rudocha neudelate *2*
  • *červeném poli
  • Jestli to ti co se tu ohání svastikou nepochopili, tak znova, neřeší se SVASTIKA jako taková, ale řeší se znak 3. říše ČERNÁ SVASTIKA V BÍLÉM KRUHU NA ČERVENÉM POLI!
    • nepochopil si to, swastika jako taková i když nebude v bílém kruhu v červeném poli pootočená atd. ti udělá velké problémy, protože dnešní společnost nerozlišuje druhy swastiky, ale vidí jen pouze tu jednu, místo řečí by stačila jednoduchá demonstrace, nakresli si swastiku na triko, přesně takovou jako ta nacistická, jen vynechej bílý kruh či červené pole a grantuju ti že se za tebou nejden člověk otočí a měšťáci si tě vemou do parády co tim jako sleduješ :D

Dále se zde řeší, proč je zakázaná swastika, ale ostatní symboly zrůdných ideologiíí jako srp/kladivo, kříž atd. jsou povoleny? buď zakázat všechny, nebo všechny povolit.
      • Naprosto souhlasím. Ta kauza je fraška. A nejde jen o to, že se tolerují symboly komunismu. Jakto, že křesťanský kříž, jakožto symbol vyvražďování, pronásledování a nenávisti v minulosti, není také zakázán? A co Davidova hvězda a utlačování Palestinců s tím spojených. A co půlměsíc? Islám toho ukázal už dost. A co eMko McDonaldu - symbol vykácených pralesů a otrocky zaměstnaných farmářů dobytka? A co...a co...a co...? Je to naprosto relevantní argument. Všechno může být člověkem zneužito a inteligentní člověk by to měl rozlišovat a dokázat se nad tím povznést. Třeba za 200 let, až lidé pochopí, že hákový kříž byl zcizen východním náboženstvím a jejich vyznavači ho teď nesmí použít. Svět je komický, pokrytecký a povrchní.
        • Pán je, vidím, komunista.
          • Vždyť tam přeci píšu i o tom, že mi vadí, že symboly komunismu jsou tolerovány. Tak čtěte, prosím, pozorněji. Nejsem komunista.
          • A ty si, vidím, jasnovidec. Cítiš sa natoľko kompetentný že dokážeš "vycítiť" ideológiu človeka na základe pár viet ? Toto presne milujem. Žiadne protiargumenty, žiadna diskusia, odpovedať pár vetami a cítiť sa ako víťaz. Úžas
          • ano, to je zcela evidentní, proto píše že mu vadí symboly komunismu když je ten komunista, že *1*
            • tak já nejsem komunista a třeba křesťanské symboly mi vadí, protože organizace tím prezentovaná tu páchala a páchá zlo, ti tvoji křesťánci schovaný za tímhle symbolem sympatizovali s nacisty a aktivně se podíleli na útěku spousty nacistických pohlavarů do Jižní Ameriky. Dále mi vadí cpaní tohohle symbolu do škol, např. v Polsku, ve škole politika ani náboženství nemá co dělat atd. atd. existuje další spousta důvodů proč odmítám křesťanství a tudíž jeho symboly.

A proto jsem asi komunista co? a když nemám rád kapustu, tak jsem co? nácek, zednář, žid nebo taky komunista?
            • Křesťanský symboly vadí komunistům (komunisty zmanipulovanými jedincům), a že mu vadí jeho strana mě nesejří. :)
  • ty vole, tak si říkám, jestli mi nebudou chtít mazat screenshoty z Hearts of Iron, když v něm mám skutečný Německý vlajky...taky skutečné válečné vlajky Říše vycházejícího slunce a tak dále...no to bych se na to podíval
  • Nejsem ani nácek, ani antikrist, ale svastika v jakémkoli provedení mi nevadí. Nevěřím, že jen samotný pohled na ní přemění někoho v nacistu - ať je sebedementnější, a pořád je tu spousta lidí s dobrými úmysly, jako modeláři nebo dokumentaristé, které tenhle hon na symboly poškozuje.
    Zákazem - symbol přece nezmizí, stejně jako jeho historie, proto mi příjde i lepší, ať si "borec" nešije "kříž" klidně na bundu, s tím, že než dojde do práce tak potká x lidí co si zaťukají na čelo,- než aby ho nosil na trenkách a liboval si ve svém tajemství, -zakázané ovoce přeci nejlépe chutná.
    2 rosomak : srovnávat křest'anský kříž jak ho dnes známe s nacisticku svatikou asi nejde, v tom souhlasím, - nelze z něj vyčíst přesné hystorické období - se svými událostmi. Nicméně romantizovat si křesťanství je nesmysl, a pokud přistoupíme na počítání obětí jako měřítko pro zrůdnost, nacismus hravě předžene, hlavně proto, že na to mělo několik století.
    • Souhlasím a jenom doplním k tomu křesťanství-je křesťanská víra a církev.Podle mého názoru je křesťanská víra v pořádku- narozdíl od církve(nejsem věřící a nedělám tu agitku křesťanům,ale musím uznat,že jsem např.přemýšlel o smrtelných hříších a ono na tom fakt něco bude.Když budu tyto hříchy vesele provozovat,tak samozřejmě že neshořím v pekle *4* ,ale fyzicky a duševně na to dojedu-odtud"smrtelný hřích"...Howk
      • ...pravda nazývat to církev je korektnější, nicméně křesťanství stejně jako i jiná náboženství je stavěno na dogmatech, a tak brání kritickému přemýšlení jednotlivců o věci samé,- a to je pilířem církve.
      • v tom případě by např. takovej papež měl pojít na smrtelný hřích jako první, sám se jich dopouští a ovečky ho stejně uctívají, i když ono se vlastně stačí vyzpovídat a jede se dál :D

celá tahle církev, tohle náboženství plus x dalších náboženství je jen habaďura a hllupot a lidi to čert ví proč prostě berou a líbí se jim to, lidi asi rádi v jádru poslouchají co mají dělat, rádi se nechávají ovládat protože je to snazší než se snažit sám, jinak si to neumim vysvětlit.
        • Přesně tak to je-lidi se chovají jako ovce.Než sám zvednout zadek a něco udělat(natož používat vlastní hlavu),tak se raději nechají zhulákat.Je to jednodušší... *4* ...A toho současného papeže mi ani nepřipomínej *10* .
  • Aneb dvoji metr, jako v pripadech kde jsou ucastnici "hnedocesi"...

Jinak naprosty souhlas s Hannibalem!
    • Tohle fakt miluju... Doufám, že si připadáš jako hrdina, když se strefuješ do minorit.
      • Nemam duvod si pripadat jako hrdina a ani si tak nepripadam. Jen mi neni lhostejne jak to u nas (a vpodtate po celem svete) s touto problematikou je. Navic jsem presvedcen ze moje prirovnani je velice trefne, bohuzel.
        • A odkud víš, jak to na světě chodí? Dobře pokud chceš být paranoidní a svádět vinu za všechno zlo na světě na "hnědočechy" a "euromuslimy" (jenom typuju, kdyžtak pardon), tak prosim. Ale nemyslim si že my "běločeši" a "eurokřesťani" sme nějaká výhra. Hlavně všichni z nás co radši ostatní nenávidí, místo toho aby se sami snažili něco zlepšit.
          • Jak to vim? Internet, zpravy, znami v zahranici - napriklad?
            Ja mozna nejsu pro tuto psolecnost vyhra, ale aspon platim dane, chodim do prace, vazim si kultury a slusnych obcanu teto zeme. A kde beres jistotu ze kazdy neclen teto mensiny, se nejak nesnazil tuto situaci zmenit? Pripadne podporit snahu jinych? Zacinam mit pochyby ze opravdu patris mezi "belocechy", pripadne strkas hlavu do pisku pred touto problematikou... To je tvoje vec, kazdopadne k tomuto tematu neni urcen games.cz ani jeho diskuse. Proto pripaden presun svoje snazeni na weby k tomu urcenym.
            • Pravda, takhle se stejně nic nevyřeší. A je blbost řešit něco takovýho na serveru o hrách.
            • *Omlouvam se za preklepy, preci jen netbook ktery momentalne pouzivam, neni moje kafe.
          • Takže popíráš, že by s tou skupinou lidí byl až takový problém a omlouváš to tím, že ti ostatní nejsou o nic lepší a je to vlastně vina majority?

panenko skákavá...
            • Škatulkování je podle tebe špatné, já tomu neříkám škatulkování, jen nazývám věci pravými jmény což ale neni politicky korektní, bohužel, na základě toho pak lidé jako ty potlačují základní lidskou svobodu a tou je svoboda projevu a vyjadřování, kdy je špatné a zakázané říci "nemám rád cikány protože tohle a támhleto..."
            • Ne, jenom přistupuju na stejnou hru o "hnědo/bělo/něcočeších". V podstatě si myslím, že veškeré škatulkování je špatné.
      • nevšiml jem si, že by se strefoval do minorit, jen do té jedné, co ti na tom vadí?
  • dobrý den nechci prudit ani být níjak nezdvořilý jen bych chtěl poukázat na drobnou chybu v tomhle příspěvku. Chvíli jsem totiž nechápal smysl posledního odstavce. Jsou zde špatně použity dva zápory takže význam textu je teoreticky přesně opačný významu zamýšlenému. (Neexistuje, aby.....neřekl). Opravdu není v mém úmyslu být nezdvořilý. Jenom mě to trochu praštilo do očí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit