Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte, jestli nemají také rozpracované datadisky Opposing Force a Blue Shift ? bylo by super kdyby to bylo kompletní :)
    • Tyhle datadisky jsou už dávno rozpracované, ale jiným týmem.

http://www.moddb.com/mods/operation-black-mesa

http://www.moddb.com/mods/guardduty

Jinak, jsem leader teamů, tak se klidně ptejte ;)
      • Jinak, co se otázek týče, na datum vydání a betu (která bude, ale jen MP) Vám odpovídat nebudu :P
    • tak OF bych jeste chapal, ze to chce nekdo hrat, ale BS? vzdyt to byl uplny odpad, nastavovana kase o nicem, jen nejaka ta povedoma lokace
    • Mato1987
      práve teraz som si spomenul na tieto dva datadisky, OF bolo dosť dobré, aj čo sa týka príbehu a pohľadu z druhej strany, ale ten blue shift nebolo nič moc....
    • Pokud vím tak ne, ale třeba se někdy taky dočkáme.
  • No jo, tady jde strasne videt, jak se nazory na hry lisi a je to strasne subjektivni. Nekomu ta hra nepripada dost dobra a dokonce ji pripisuji mnohem horsi hodnoceni, nez treba u Far Cry, ktery vysel ve stejnem roce. Pro me HL2 (+episode1, 2) je nejlepsi akcni hra stoleti a nic lepsiho jsem zatim nehral. Uz mam pomerne dost let a hry se odsunuli na vedlejsi kolej, ale sem tam si najdu cas a par hodinek mesicne si zaparim. Jinak velka skoda, ze tolik otaleji s pokracovanim, jestli nekdy vyjde, budu mezi prvnima, ktery si HL3 poridi, vezmu si v praci tejden volna a zavzpominam mladi
  • o tom cs go uvazuju, cena je dobra, jen nvm jestli me to bude bavit.. insurgency jsem nezapnul ani nepamatuju a hraju spis zpropadenej bf3 premium.. asi pockam na deal a uvidim.
    • Já zas čekám až spadne cena BF 3 :D ,hrál jsem betu a bavilo moc ,ale až ted na to mám pc
      • Hlavně si ten Battlefield nekupuj! Ztratíš hodně hodin svýho života... Věř mi, vím, o čem mluvím *15*
        • :D No právě tedka budu mít trochu návrat do reality po dvou týdení nemoci , no spíš po dvoutýdením paření cska :D ,takže ani nebyl by čas hrát ;)
          • takže by ani nebyl
        • Jemne_smutny_syr
          z tohodle uhlu pohledu ma surikata pravdu. radsi ruce pryc, nebo ti prirostou ke klavesnici ! *1*
      • Jemne_smutny_syr
        hele prave bf3 beta me presvedcila o koupi. a nelituju ani ze jsem si koupil ten predrazenej premium. pro me jednoznacne inovativni fps mp. vidis odlesky od sniperu pokud na tebe zrovna miri, nebo pokud mas laser zamerovac tak taky - muze te s tim oslepit nablizko, baterkou taky. pekne udelana fyzika. na kampery shodis barak atd.. dobre udelany mapy - aspon vetsina. vyvazeny zbrane.. myslim nevahej a vem tu novou verzi s premium packem co budou brzy prodavat. *14*
    • hodně lidí to v mém okolí baví ,ale najde se i dost odpůrců ,mě to baví docela dost ,já bych ti to dopuričil ;)
      • no jeste uvidim.. cus zatim..
  • Hanzales
    Ty jo jako já se teď zmůžu asi akorát na "ááááááááááááááááááááááááá" Pro mně je to jedna z nejočekávanějších věcí za poslední roky. V tuhle zprávu jsem snad už letos ani nedoufal a ono Bác!
    • když jsem viděl scénu z "blast pit" tak to ve mě rozbušilo srdce... jako malej kluk jsem se v tom levelu strašně bál
      u mně je Half-life nejlepší hra všech dob
  • Robotron3
    Z čistého nadšení a zadarmo, ne právě jednoduchá věc, ba přímo náročná. Sou to borci.
  • Tak co se týče vydání, tak určitě počkám na finální verzi. A jak zde tvrdí někteří přihlouplí jazykové, že se jedná o archaismus, musím jim, odporovat! Dobrá hry NEBYLA, NENÍ a NIKDY nebude jen vizuální stránce, což dokazuje právě HL, který v době svého vydání nevypadal tak pěkně jako např. SIN. A s klidným srdcem a úsměvem na tváři si i teď po mnoha letech pustím HL2 nebo nějakou tu episodu. Jsem rád za tlupy takových fandů a držím jim palce, stejně tak doufám, i v znovu vydání STALKERa LostAlpha od skupiny Dez0wave. Přeci jen když se člověk retrospektivne koukne do minulosti, vzpomene si na staré tituly, které byly pojmem v té době ale novodobé kousky upadají mnohonásobně rychleji v zapomnění.
    • STALKER už se chystá neboj :) je pod nazvem SECTOR 23 v enginu crysis :) mňamka mrkni na odkaz :))
      http://www.moddb.com/games/cryzone-sector-23
  • Cosi
    Mě první Half Life minul, když vyšel druhý, říkal jsem si, že bych si měl nejdříve zahrát první díl, a navíc jsem na druhý díl neměl PC. Cca po roce od vydání dvojky jsem se dozvěděl o projektu Black Mesa, tak jsem si řekl, že je to super nápad a že si počkám až to vydají. Uběhlo několik let, a Black Mesa je na světě. Bude zajímavé se na hru dívat bez nostalgických vzpomínek, jako to mám u tolika her, a posoudím to z pohledu dnešního hráče.
    • Heled nevím jestli to zaujme dnešního hráče bez nostalgickýho oparu přece jenom v základu to je furt stara hra jak prase.Ale jestli máš rád HL 2 svět a atmosféru tak by se mělo líbit . Já se teda těším neskutečně a určitě nevydržím čekat než to dodělaj :D
      HL/HL2 BEST FOREVER
      • mno ja si to zahraju urcite, jenom nvm kdy, mam tolik her na steamu, originu a gogu ze budu hrat az do duchodu kterej se kvapem blizi... :D ps: nezname se ze zing.cz? --------
        • No mě už nějak singl hry přestávaj bavit ,asi už jsem z těch wow moment americekejch her nějak vyrostl ,takže mám taky na steamu plno her který dohraju bůh ví kdy ,jestli vůbec.Poslední singl hra která mě total dostala byl zaklínač 2.
          Heled nevím spíš tě znám ze steamu ,savage tě má myslím za přítele ;)
          • jo = uz vim. *4* savage - dobrej gamer. hrals gotham impostors? stoji to za stahnuti?
            • jo jo savage je muj coop parták :D ,hele nehrál někdy vyzkouším já si ted momentálně ujíždím na novým csku ;)
    • souhlas. at si nostalgik rika co chce a slzí, ja uvidim a rozhodnu co se mi libi a urcite nenecham stado vnucovat mi co je super a co ne. *7*
  • Keyz
    To jsem zvědav jak to bude po mnoha letech vypadat.
  • Super asi koupim i rozdelanou verzi at vývojáři vědí, že jejich práci taky nekdo oceni. A maji dalsí chuť pokračovat.
    • Nevím, jestli by přímý prodej byl legální, vzhledem k "duševnímu vlastnictví". Ale nějaké kontribuce by tam možné být mohly a navíc je Valve podle mě z těch firem, které okolo "okopírování" humbuk dělat nebudou. Jinak ano, vím, že to dělali z gruntu nově (levely, zvuky atd.), přesto si myslím, že minimálně z příběhu a nápadu by dobrý právník něco vytřískat mohl. Ale jak jsem psal, Valve je poslední ze slušných společností a nemuseli by okolo toho dělat obštrukce. Když se neozvali doteď.....:)
      • Oni sa ozvali, a jedina poziadavka bola vyskrtnut z povodneho nazvu "Black Mesa Source" nazov ich enginu
        • Ano presně tak, četl jsem že to bylo z toho důvodu, Aby si tak lidé nemysleli že se jedná o hru kterou má pod palcem valve a nesvádělo to lidi k domění že se jedná o komerční projekt :)
        • Aha, to jsem netušil. Stejně je to podle mě od nich ale velmi vsřícný krok. :)
    • Adam_M
      Pokud se pletu tak mě klidně opravte ale není to náhodou zadarmo?...
      • Ano, zadarmo.
  • Amylee.Anderson
    Splendid! Ale počkám si na celou hru :)
    • Josefína? Opravdu? *15*. Respekt, tak pojmenuji svou dceru. Pokud to bude chlapec, má zarezervované jméno Ruprecht *5*
      • me se libi tvuj nick... :) co dat synovi juniora? a joke! *3*
    • Adam_M
      Ty máš snad nějaký automatický hate nebo co :D…Já si teda taky počkám na celé ať to dohraju pěkně v kuse a nemusím končit někde v polovině hry.
      • Amylee.Anderson
        Njn, jsem "fanboy", tak se to někomu nelíbí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit