Přejít na výpis diskuzí
Half Life remake Black Mesa má konečně datum vydání!
2.9.2012 | Petr Poláček
174 příspěvků
-
No tak vzhledem k tomu, že je toto období napráskané hrama, si klidně počkám na tu úplnou verzi. Ale samozřejmě se těším.
-
Já tedy nebrousím. Mám sice na Steamu koupený všechny díly HL, ale na rozdíl od většiny hráčů mě tahle série neuchvátila natolik abych si jakejkoliv díl zahrál ještě podruhý.
Což o to, co se nápadů týče super, ale chybí mi tam nějakej uvěřitelnější příběh a vůbec ta hra působí dost zvláštně. Při hraní každýho HL si vždycky připadám jako takovej němej Forest Gump, chodím, kolem mě se dějou šílený věci, zarytě mlčím, od lidí co potkám se nic kloudnýho nedovím, vždycky všechno úplnou náhodou vyřeším a jdu si dál.
*1* -
-
Nejlepší je, že máš ve svý podstatě pravdu *1* Pro mě jsou to (tedy především HL2) jedny z nejlepších FPS všech dob. Dřív holt vypadala herní scéna dost jinak a Half Life ukázal to, co nikdo předtím. Upřímně jednička se mi líbila, ale co mě skutečně nadchlo byla až dvojka. Jednak se tam začly vyskytovat zajímavý postavy, polootevřený prostředí a gravity gun! Imho jedna z nejlepších zbraní všech dob. Ale i takhle se to dá vnímat, celkem trefnej názor *1*
-
Uplně náhodou proplaveš se sudy do koše pod vodou který je připevněný ke zdvihacímu mostu, kterým si zpřistupníš cestu pro vznášedlo *1* Jo máš pravdu ty sudy tam pod vodu doplavou náhodou *15*
-
-
Přesně, a úplnou náhodou se v tý pustině ty barely válej a úplnou náhodou tam plave i ta plošina s klecí náhodou připevněnou naspod. Jak říkám, Forest Gump hadr. *7*
-
-
Divná shoda náhod *1*
-
-
-
Některým lidem z hůry dáno je a některým prostě ne. Tobě není dáno, víš příteli?
-
-
proc? v ty dobe jsem mel psx a pak jsem hral rovnou far cry kterej je lepsi.. tak jsem se nevracel.. a orange box jsem si koupil kvuli insurgency modu. tak jsem hl2 hral az pozdeji a to uz tu byli daleko lepsi hry vy nostalgici..
-
-
far cry a lepší?? :D promin ale to fakt si asi neměl brejle :D nebo já nevím (bez urážky)
-
-
hratelne se mi fc1 libilo vic - otevrenej svet a pekna grafika a i pribeh. hl 2 mi prisel nudnej. jo fyzika a puzzly, ale nejak me to nechytlo. nemej hrdina, g man vsechno vi - furt utika nepomaha / pomaha... takova nastavovana kase. ale to je jen muj vlastni nazor. kazdopadne si black mesu zahraju a treba prohlednu. *3*
-
-
Přesně tak. Half Life byl sice zajímavej vychytávkama, ale jinak poměrně nudnej. Far Cry byl až na příběh naprosto super. Z tý doby ještě musím zmínit mojí oblíbenou XIII, taky skvělá záležitost navíc s výborným příběhem.
-
-
-
Ja tých dnešných capartov odchovaných na súčasnom primitívnom mainstreame celkom ľutujem. Kto nezažil éru hier ako doom, HL, Unreal, Fallout, Planescape, atd, atd..., ten prišiel fakt o moc *5*
-
-
to je fakt - sice mi je --, ale jinak te chapu. holt jsem mel pc pozdeji a na mega drive vedl super streetfighter 2 psx me bavil nejvic tekken. + sega master system hl1 nejak minul tak sorry.
-
-
-
-
no mam z hl stejnej pocit - hl1 jsem nehral a hl2 me nijak neuchvatil, nejspis proto ze jsem pred tim hral far cry + coz povazuju za lepsi kousek. ale black mesa si zahraju abych vedel jak ten divnopribeh vlastne zacal. *3*
-
To si ze mě děláš pr*** ne?!!
-
-
Ani v nejmenším. *12*
Je sice hezký, že se kolem mě furt něco děje, ale já k pořádnýmu hraní potřebuju i nějakej ten příběh, atmosféru a hlavní postavu se kterou se dá aspoň nějak ztotožnit. To tady zkrátka chybí i když díl od dílu se to nepatrně zlepšuje, Epizoda 2 na tom už byla s atmosférou docela dobře.
-
-
-
No, Half Life 1 sem dohrál 13krát, takže se nebojím toho, že bych zapoměl na nějaké scény. *3*
-
-
to já spíš HL 2 - ten jsem dal teda asi jenom 10x ale i tak to je můj rekord
-
Tak já budu pěkný magor, já ho dohrál úplně dokonce taky zhruba 15x, ale po ten xen jsem si dal HL1 snad i 60x a myslím, že bych tu hru celou nakreslil na papír (seshora) :D
-
Pěkný výkon *4*, škoda že mam fotogenickou pamět ani oblíbené filmy neskouknu víckrát než 2x *15*
Na hru se těším, nedohrál jsem ji a poprvé ji hrál u kamaráda na počítači kde mě ta hra hodně chytla :) tak snad..! se spolu znovu utkáme! *1* -
-
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/fotogenicky
-
-
to mike731:Ano je nám jasné že myslel eidetickou paměť...
-
-
Ano přesně tu taky se koukám že jsem napsal fotogenickou místo fotografickou ,,.. *7*
-
-
-
-
Nápodobně.
-
-
super zpráva
-
K hraní je třeba pouze Source SDK, ten je dostupný zdarma od té doby co je TF2 F2P, čili není třeba vlastnit ani Source hru.
-
-
Pokud se nepletu, tak Source SDK bylo Free dávno před tím než vyšlo TF2. Bylo to na steamu volně ke stažení, takhle to dělali lidi co neměli na steamu žádnou hru a chtěli hrát třeba F2P Zombie Master nebo Zombie Panic: Source.
-
-
pekne pekne :-)
-
Holy SHEET...
Po 8mi letech vývoje je to tady! Wooooooooot.