Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se v puvodni hre Xen moc nelibil, takze to bez nej klidne preziju *3*
  • Prepare for unforeseen consequences. Chň chň chň
  • HL je jedna z naj hier ktore som hral a rovnako aj dalsi diel ako aj epizody...a ti co nechapu revolucnost HL tak nech si pozru toto
    http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/historie-hernich-spolecnosti-valve-1
    • supr, diky moc za tenhle odkaz :)
  • NonSuch
    lol, tady je dnes ale zase hateru! :D
    • Jo, ti moddeři jsou fakt hov*da. Oni ve svém volném čase dělají předělávku legendární hry a nechtějí za to ani jeden peníz. Měli bychom je za to nenávidět! A ještě si dovolí to vydat v horší grafice, než má Crysis! No to je drzost! A kromě toho to dokonce nevydají celé! No to už je urážka herní komunity! Vedle toho si ani nedali tu práci a nepředělali ten opravdu hrozný a nedomyšlený příběh z HL! Sakra, měli si nejdříve počkat na diskuzi na games, přečíst si, že příběh HL je vlastně na nic a měli se na to a) buď vykašlat, b) udělat to všechno jinak a udělat z toho tedy zcela novou hru - a samozřejmě zdarma. No ani nemluvě o tom, že si dovolili to vydat takhle pozdě! Prostě drzost!
      ( Pro pomalejší, tohle je ironie...)

A bez ironie: Jakýkoli pokus oživit herní žándr HL (ano, píšu žánr, pro mě je HL prostě celý žánr) beru pozitivně. Škoda, že spousta odpadu vychází v podstatě každý rok a takové hry, jakým je HL, nevychází.
      • calwin
        je pravda už len kôli easter eggom, schovaným odkazom a iným prkotinám by to mohol byť sám o sebe žáner :))) dokonalá myšlienka ako strčiť Gmana hocikam tak aby to nebolo nápadné ale pritom aby hráčovi doplo že ho sleduje...
    • Hanzales
      U některých se jen tiše bavím a radši vůbec nekomentuju :) Povinné to není, peníze to taky nestojí a místo aby byli lidi rádi, že mají něco zadarmo, co dalo hromadu a hromadu práce, nezmůžou se zase na níc víc než na drbání, opovrhování a brblání.
  • pekne pekne :-)
  • super zpráva
  • Super asi koupim i rozdelanou verzi at vývojáři vědí, že jejich práci taky nekdo oceni. A maji dalsí chuť pokračovat.
    • Nevím, jestli by přímý prodej byl legální, vzhledem k "duševnímu vlastnictví". Ale nějaké kontribuce by tam možné být mohly a navíc je Valve podle mě z těch firem, které okolo "okopírování" humbuk dělat nebudou. Jinak ano, vím, že to dělali z gruntu nově (levely, zvuky atd.), přesto si myslím, že minimálně z příběhu a nápadu by dobrý právník něco vytřískat mohl. Ale jak jsem psal, Valve je poslední ze slušných společností a nemuseli by okolo toho dělat obštrukce. Když se neozvali doteď.....:)
      • Oni sa ozvali, a jedina poziadavka bola vyskrtnut z povodneho nazvu "Black Mesa Source" nazov ich enginu
        • Ano presně tak, četl jsem že to bylo z toho důvodu, Aby si tak lidé nemysleli že se jedná o hru kterou má pod palcem valve a nesvádělo to lidi k domění že se jedná o komerční projekt :)
        • Aha, to jsem netušil. Stejně je to podle mě od nich ale velmi vsřícný krok. :)
    • Adam_M
      Pokud se pletu tak mě klidně opravte ale není to náhodou zadarmo?...
      • Ano, zadarmo.
  • Tak co se týče vydání, tak určitě počkám na finální verzi. A jak zde tvrdí někteří přihlouplí jazykové, že se jedná o archaismus, musím jim, odporovat! Dobrá hry NEBYLA, NENÍ a NIKDY nebude jen vizuální stránce, což dokazuje právě HL, který v době svého vydání nevypadal tak pěkně jako např. SIN. A s klidným srdcem a úsměvem na tváři si i teď po mnoha letech pustím HL2 nebo nějakou tu episodu. Jsem rád za tlupy takových fandů a držím jim palce, stejně tak doufám, i v znovu vydání STALKERa LostAlpha od skupiny Dez0wave. Přeci jen když se člověk retrospektivne koukne do minulosti, vzpomene si na staré tituly, které byly pojmem v té době ale novodobé kousky upadají mnohonásobně rychleji v zapomnění.
    • STALKER už se chystá neboj :) je pod nazvem SECTOR 23 v enginu crysis :) mňamka mrkni na odkaz :))
      http://www.moddb.com/games/cryzone-sector-23
  • Hanzales
    Fakt: Některým lidem se hold nezavděčíš ani zlatou cihlou :)
    Dedukce: Jedinci, kteří nejvíce kafrají a že to hrát nebudou, si to ani nezaslouží hrát. Pochybuju, že by se během hry byť jedenkrát nad něčím pozastavili a řekli si "tý jo tak takdy si s tím maper pěkně pohrál a tenhle problém se jim nakonec podařilo pěkně vyřešit". Ale i proti svému tvrzení to stáhnou, zahrajou, ...přinejmenším aby měli zase na co kafrat :)
    Inu někdo vidí scénu s drakem (z traileru 2009) a nic mu to nedělá. Já zase vidím každičký detail, se kterým si týpci vyhráli a žasnu nad tím, s čím vším se museli vypořádat. PS: Neřeknu, kdyby to byl remake třeba Dooma, nebo Quaka. Ale tohle je Half-Life!!! Hra, která nastavila laťku pře*urevsky vysoko na hodně dlouhou dobu (pro mně dodnes) a remake takové hry, to chce mít gule doslova kokosových rozměrů. Nehledě na to, že vývoj byl na hony vzdálený tomu "ve studiu", čímž o to větší respekt.
    Já si od 14tého beru folno, otefřu pixlu s kořením a "polibte mi pdel" *5* cože?
    • NEmyslím si, že by nasadili laťku nějak vysoko.Ten rozdíl od Doomu nebo Quaku v té době byl takový, že měl příběh a inteligentní nepřátele čímž se lišil od ostatních a proto byl lepší nebo by spíš lepší napsat 'jiný" ?

Pokud je ta hra tak boží tak je tento mod zbytečný, protože nepotřebuju novou/lepší grafiku své oblíbené hry, abych si ji mohl znovu zahrát.
      • jasan, pravda, len po 20 krat uz by to neco noveho aj chcelo ...

inak HL nasadil latku hodne vysoko, vtedy to nebola len hra roku, crysis bol tiez hra roku a co z toho ked som to nehral ... praveze HL nikdy nebol o super grafike a vdaka za to ... source engine je dostojny hrac na scene ale nie je TOP a aj tak, naco to komu je, ked po hodine hrania je to jedno; bud~alebo ... kedysi bola obrazovka plna len pixelov a nikomu to nevadilo ... ono to plati stale; hratelnost sa nezmeni, len grafiku treba spravit s dobou ... ked tento remake bude zabavny a zkysnu u neho masy, tak to len dokaze aka bola HL1 prevratna hra, pretoze samotna HRA sa nezmenila ...
      • Hanzales
        Ale jo, pamatuju plus mínus tak nějak vyšel i Unreal a ten šel taky na vedlejší kolej, a dloho trvalo, než nějaká FPS hra udělala takový boom, jako HL. Ke zbytečnosti se vyjadřovat radši nebudu ;o) Snad jen, že to není zdaleka jen o "lepší grafice"
  • Pete.palis
    ááach *14*

http://www.youtube.com/watch?v=3TsiJ3T0E2M
    • DangerousDave
      škoda, že nezachovali "vysielačkové" hlasy vojakov
      • Jj te hlasy su fail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit