Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pravdu, je to pohanský svátek, stejně jako vánoce...
  • Zato v ČR genialita přímo kvete...
  • Je fakt, že jsem takovej "fat man" :3
  • Proč nemáš rád Brity?
  • Fajn, to beru, ale jednak, kopírovat obsah na který odkazuje autor ve článku je hloupé, a pak odkazovat na téma, který je vypiplané právě pro fanstránku dané hry se prostě na "obecnější" web nehodí. Když už, tak odkaz, ale zkopírování takového podrobného textu není vzhledem k reklamnímu tématu ideální. Klidně něco jiného, ale na tohle si prosím dát pozor, páč to nějak odpuzuje. Teda alespoň pár lidí, co to rozumně okomentovali.

A když není čas psát obsáhlejší/kreativnější každotýdenní "článek", tak bohatě stačí jeden odstavec s odkazy a obrázkem.
    Všechno to ale vztahuji jen ke dvěma článkům, né ke všem, čtu si to rád, ale tyhle podslední prostě... bah! Každopádně je to jen můj názor.
  • sleepless
    No, tomuhle říkám jasně formulovaný názor. Díky. Samozřejmě, že ohlasy na WoWfan články řešíme pořád, ale jen pro info - i když byly u některých článků vypnuté komentáře, tak jejich čtenost zdaleka převýšila obvyklý argument z diskuse, že to nikoho nezajímá. Naopak, zájem o to je a nesmí se zapomínat, že tyhle články jsou přiznané promo na WoWfan jako de facto součást Games. Třeba souhrny z ABCgames nikomu nevadí a já se samozřejmě zamýšlím proč? Že by opravdu šlo jen o to, že jde o WoWko? Chtě nechtě mi to z toho leze jako jasný závěr. Pokud jde o formu těch článků, tak podobu okomentovaných odkazů měly jen párkrát, protože to je jaksi časově dost náročné a hlavně hraje roli ten faktor, že nikdo z redakce WoWku moc neholduje, takže nemůže nic moc logicky komentovat, nebo to prokládat vlastním názorem. Jinak články v 99 % procent připravuju já (ten poslední výjimečně ne) a vždy se snažím vybrat něco, co není zas až tak výlučně hardcore. A jejich čtenost naznačuje, že na Games chodí spousta lidí, které to zajímá...
  • A co je tvůj příspěvek? Záblesk geniality? Projev inteligentního člověka? *7*
  • Hloupej svátek, hloupé země, která je plná hloupejch lidí.... co dodat jiného *3*
  • walltar
    No ještě by ses mohl převlíknout za atomovku ...
  • walltar
    OMG další članek o halloweenu ve hře? To si tady z lidí dělate pr*el ne? Všichni tu chcou číst bomba články a tady samej Halloween wodpad. Ten halloween mě totálně nezajímá a proto ten článek ani nebudu číst, ale už z nadpisu vím, že je to strasněj wodpad s nulovou informační hodnotou ... určitě to psal wowfan, ale bojí se pod to podepsat, protože je to wodpad jak ostatní články z wowfanu, který sem taky nečetl a vůbec mě nezajímají. A pokud se tady nechcete zažít podobat bonuswebu taky už o haloweenu nepište!
  • Tak teda něco k WoW (hlavně ke dvoum, předchozí a před předchozí nebo který to byl pokud tu ještě je) článkům. Ale taky se chci omluvit, že jsem opomněl důvod v minulém, ale vypích jsem to v tom před před nebo kolikátém (ctrl+c, ctrl+v článku). A snad napsal trochu hnusnou reakci :-[.
    1. By bylo super, kdyby text článku nebyl okopírovaný ze zdroje, teda né víc jak odstavec, ale byl podložen spíše vlastním textem a odkazy.
    2. Měly články charakter odkazů s vlastními názory, nebo jen popisy oč jde a odkazy, a podobně. Prostě jako ty články bývaly předtímto. Asi to píše někdo nový, což?
    3. Obsah článků by měl být správně formulovaný a cílený. Měl by obsahovat informace, hodnotné pro lidi, co danou odkazovanou stránku nenavštěvují, jež se o hru zajímají jen zběžně, kteří o ní ví jen velmi málo nebo nic, ale zajímají je MMO.
    4. Bylo by sem tam dobré do článku přidat srovnání nových věcí s ostatními MMO tituly, ale tohle je asi mimo mísu, když je to reklama pro jednu hru.
    Protože takhle to jen odpudí, když bude téma článku pro hráče, kteří to nejspíš stejně dávno vědí... Hlavně stylem, který je určený spíš pro fanoušky než váš herní portál. Rád se dozvím něco nového o WoW, formou odkazů klidně, ale né takhle.

Sorry za off-topic.
  • MickeyMutant
    S tím feedbackem to bylo samozřejmě jen takové drobné rýpnutí, ale je fakt, že v situaci, kdy se pod nějakým článkem objeví větší množství nespokojených čtenářů, bych možná občas zauvažoval, jestli něco není špatně na mém konci internetu. Výtky tam padly celkem konkrétní - taková marginální záležitost, jako je pravidelné slavení svátku v MMO, určitě nestojí za samostatný článek a zasložila by si maximálně bleskovku. Chápu, že WoW přitahuje trolení jako mucholapka vlasy, ale to, že se tady jedná spíš o sportovní trolling, nemusí nutně znamenat, že pro něj neexistuje logický důvod.
  • cumpi3
    snažil jsem se to psát s nadsázkou, což zřejmě nevyznělo *4*
  • sleepless
    To je právě ten věčný omyl. Nadávání několika stále stejných lidí není feedback, který nám a ve výsledku celému webu v něčem pomůže. Potřebujeme vědět, co by si čtenář konkrétně přál, nebo by zlepšil, a jak podle něj. Takový feedback si necháme prohnat hlavou. Hulákání o tom, že tohle a tohle je na nic bez uvedení důvodů je nám prostě k ničemu. Takový feedback jde jedním okem tam a druhým ven, protože nemá hodnotu.
  • MickeyMutant
    To přijdou dušičky, to tu zas bude samej zombík.
  • MickeyMutant
    To máte ten feedback, jak se pořád ptáte, co se nám líbí a nelíbí, abyste se mohli zlepšovat*3*
  • MickeyMutant
    Už se těším na prosinec, tam se sejde Mikuláš, Santa Klaus, Ježíšek a Nibiru.
  • Keyz
    Hlavně pro německé hráče *3*
  • sleepless
    Ne, budeme vás informovat, jen když to nám přijde zajímavé. :)
  • sleepless
    Nevím, jak jsme si naběhli, ale nechám si to rád vysvětlit. Že pár stále stejných vtipálků něco brebtá pod každým WoW článkem? Ono to někoho to zajímá? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit