Přejít na výpis diskuzí
Halloweenský speciál v The Secret World běží a čeká na vás
22.10.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
ne, prostě FAIL *1*
-
Nechci rozjizdet nabozensky flamewar na hernim serveru, ale uvedom si, ze krestanstvi dnes uz spuste lidi nic nerika a to cislo kazdym rokem roste.
Je pravda ze Halloween je americky svatek a u nas nema tradici, ale Funcom ho ve hrach slavi (aspon v Anarchy Online to bylo kazdy rok). A jelikoz zdejsi redakce informuje o updatech v MMO hrach, prijde mi logicke ze o tom napisou bez ohledu na vyznani. -
MMMO? *2* Mega Massive Multiplayer? :D
-
Jste si naběhli tím článkem o Halloweenu ve WOW...po té bouřlivé diskuzi teď budete muset psát o každém Halloweenu v každé MMMO *1*
-
Hm vzpomněl jsem si na "Oblékat se do školy jako Hitler není správné." *1* Ale takovej event ulov si svýho Hitlera by byl fajne.
-
bohužel Dušičky neprodávaj tak dobře, na pár svíčkách a věncích nikdo nikdy nevydělal, zato miliardy živejch i plastovejch dýní, kostlivců, kravin okolo, to je žrádlo ;)
nicméně ve hrách mi to nevadí... -
když oni mají úchylku na ty převleky... takhle by těch variant převleků moc nebylo, jen samý vojsko nebo diktátoři :D
-
Halloween je pohansky sviatok, kresťania si v tomto období pripomínajú iný veľký sviatok. Takže by ste sa mali trochu zobudiť.
-
Ehm, budete nás informovat o všech takovýchto eventech, ve všech hrách? Protože jestli ano, měli by jste přidat nový tag "Halloween" a rovnou aj možnost filtrace. *7*
-
To je svátek stejně :)
Kdyby slavili něco důležitého.Například konec 2. světové války.Alespoň by si lidí osvěžili důležité události. -
Bože... Už aby bylo po Halloweenu. *7*