-
:-)))))) Jasný, jasný, však si ty návyky můžou všichni dohledat. :-))))))))
-
smutne, ze takto dobra fps hra nikdy nebude hrana, tak jak by mnela, s mysi
-
Podle recenzi to bude slusna hra, skoda ze si ji nikdy nezahraju (ani kdyby vysla pc verze) vlastnit konzoli od mrkvosovtu mi za to nestoji a uz vubec bych se nesnizil k tomu koupit si od tehle zlodejske firmy hru, halo serie me zajima jen v knihach
-
hodnocení na IGN 9.8 *3*
-
Protože mrazák s kytarou.
-
Nevzdal, novinari se museli hlasit s tagy, aby nedostali ban...
-
Prosím?:) O žádném povzdechu nic nevím a tuplem se jimi neřídím při recenzování. Mám prostě určité návyky, kdy a co recenzovat v mulťáku, za těch "pár" let už to člověk odhadne...
-
Proč má od Halo 2, každá Halo hra zaměřovací kříž v dolní části obrazovky a né uprostřed ?
-
Jsem rad, ze muj povzdech mozna primel autora ten multiplayer alespon takto okecat. :))
Skoda, ze to nejde samo od sebe. -
vypadá to, že Microsoft to už vzdal a už to povoluje, ale nesmíš postovat žádné video na internet, jinak dostaneš banána.
-
No spíš budeš dodrbanej asi ty.....
-
Být tebou tak počkám na novou generaci, x360 už je na konci svého cyklu. Leda by jsi ji pořídil někde opravdu levně, ale těch cca 5000 je předražené na 6 roků staré železo
-
nekuboval bych konzoli ty by sis koupil 7 let starej mobil? teba a nebo neco jinyho co uz na byt davno ve srotu *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=mgVwv0ZuPhM *3*
-
Vztahovacnej konzolista? *1* On tim myslel to,ze na konzolich jsou urcite hry,ktere pc hrace moc nebavi a naopak na pc jsou hry,ktere zase povetsinou nebavi konzolisty.
Nechapu proc se musis hned urazet a zacit se do nej navazet.
Nejzabavnejsi je,ze ho neprimo oznacujes za dite, pricemz ten tvuj vystup byl hoden ditete *1* . -
Pro jiný druh "hráčů"? Co si o sobě, do prdele, vůbec myslíš? Hraju primárně na PC, do které pravidelně investuju nemalé peníze, ale sérii GoW a Halo se málokteré hry vyrovnají. A nějakej mlaďas tady bude prudit, že je to pro jiný typ "hráčů". Běž si pohonit ego nad svým zkurveným kompem - očividně si připadáš jako jediný PCčkář na světě, viď. Ozvi se zase, až si koupíš komp za vlastní prachy a internet ti nebude platit máma.
-
Bude, počkal bych.
-
Akurat mi to doniesol kurier, co myslite mozem to hrat aj dnes alebo mam cakat az do pondelka? Bola by asi odvaha mat achievment za prejdenie este predtym ako sa skonci odpocitavanie v dashboarde :P Nebude mi hrozit BAN?
-
Na to je snadný řešení. Prostě si kup Xbox. Taky sem chtěl God of War 3 a Gran Turismo 5, tak sem si koupil PS3. Navíc konzole mají výbornej potenciál pokud příde nějakej kámoš nebo pokud pořádáš doma kalbu. Tenisový, golfový nebo jakýkoliv další turnaje sou nekonečnou studnicí zábavy.
(nechápu tu nevraživost mezi PC gamery a konzolistama - já osobně mam obojí už hodně dlouho a nerad vidim jak se někdo snaží pošpinit tu druhou stranu..) -
ja som si to stiahol, zahral asi 5 minut a zmazal. Prestalo ma to bavit hned ako som zistil ze je dodrbane ovladanie.