-
Jeden z důvodů pořízení konzole do domu byla série Halo. No na 4 se chystám až někdy v únoru, po zkouškovém:) Takže jsem potěšen, že se můžu těšit:)
-
Kdyz ono tyhle srovnani moc vypovedni hodnotu nemaji,pokud se nedaji do nejakeho kontextu.
Uplne zakladni problem spociva v tom,ze v soucasnosti hraje na konzolich mnohem vice hracu,nez je tomu na PC.
Takze uz jen z toho duvodu srovnavat pocet prodanych kopii na konzolich s PC a pak vinu shazovat na piratstvi je fakt dost zavadejici.
A pak tu je ten problem,ze hraci na PC maji trochu jiny vkus na hry,nez je tomu u konzolovych hracu.
Takze ne kazda konzolova hra ma sanci na PC uspet a nemusi za to hned vyhradne piratstvi,i kdyz to ma samozrejme taky velky vliv. -
A co cekas,kdyz zacnes hrat od tretiho dilu.To je jako si pustit treba treti dil Lotra a pak ndavat,ze to nedava zadny smysl.
Na druhou stranu je to porad jen fps,takze tezko od tohoto zanru cekat kdovi jak hlubokou zapletku s presahem ze.
Vazne nekdy tuhle kritiku na ucet Halo nechapu.Delate jako kdyby tady byly stovky fps her se zapletkou ,kterea resi smysl existence.
Pribeh to ma v ramci fps zanru slusny imho. -
To si to chce treba zahrat a samozrejme ne zacit nekde v pulce.
A popravde vazne nechapu proc maj vsichni narazky na to,zda ma hra nejaky hluboky pribeh.
Kolik her opravdu ten "hlubsi" pribeh ma?Myslim ,ze moc jich napocitat nejde,zejmena co se fps zanru tyce.
Jinak Halo ma v ramci zanru pomerne slusnou zapletku.Ale cekat od toho neco svetoborneho se fakt neda.Na to tu jsou jine zanry nez zrovna fps. -
Myslim, že Halo je v MP daleko lepší, než nějakej CoD. Je to takovej konzolovej Counter strike
-
Ono je to spíš tim, že tyhle konzolové hry jsou určené pro jiný druh "hráčů". Když se mi nějaká hra líbí, koupím si ji. Je to zhruba 1 hra za rok. Halo, musim uznat, byla povedená FPS. Ale snad si nemysleli, že udělají na PC scéně díru do světa s Gear of War (a kolik už od té doby vzniklo klonů....)
Kdyby raději Microsfot udělal kvalitní pokračování Age of Empires II (ten paskvil s amerikou ani nepočítám, Age of Mythology mě docela bavilo), myslím, že by to spousta lidí brala všemi deseti. -
Taky proto na PC nikdy nevznikly další díly. Což je asi škoda, já jsem se, i díky tomu, nikdy moc daleko v Gearsech nedostal. Ale jestli bude X360, tak je mám na seznamu (společně s Halo, Final Fantasy....)
-
Není náhodou Borderlands a Halo žánrově trochu někde jinde?
-
Jj, torrenty by byly narvany. Ms to uz tuhle generaci zkusil s pcckarema s Gears of war. Na x360 to prodalo 6 mega na pc asi 200 000. Pritom to byl jeden z nejpoctivejsich portu s kapitolou navic. I cesky vyvojari si stezujou jak si u hry za dva dolary s prodeji 10 000 stahne patch desitky tisic lidi.
-
Nechtěl jsem nic srovnávat :) To jsem jen reagoval na post jednoho jedince níže...ale když už bych to měl srovnat tak můžu říct že mě Halo baví mnohem víc než AC :) už AC:Brotherhood mě zklamalo a další jsem ani nezkoušel
-
No budu po 7 letech kupovat novej monitor a vidím to tak, že rovnou koupím i X360...
-
no odohral som to ,oproti predošlím dielom strašne nudná hra nič sa tam nedialo pripadalo mi to arenovky kym nevistrieľaš všetko nepusti da dalej a neukaže ti cestu dalej , o ničom hra pribeh som tam žiadny nevidel čo by uputal davam tomu 5/10 grafikaje za 2 body *1*
-
to je nieco ako republic commando?
-
Vypadá to dobře. Bohužel ale nemám Xbox, tak budu muset udělat popkorn a zapnout si gameanyone. Doufám že herní doba bude delší než obligátních 5 hodin?! ?! ?! a že to bude lepší než jedna nejmenovaná konkurenční série?! ?! ?!
-
To byli časy kdy jsem čuměl na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=MyvARfjomr8
na DVD LEVELU.
Bylo to pro mně tak skvělé,že jsem se díval několikrát.Pak samotná hra nesplnila moje velká očekávaní ale stejně jsem se skvěle bavil.
Škoda,že PC verze se již nedělají. -
Ja mam dohrano a neni to spatny, ale jasnej kral fps je pro me letos Borderlands 2.
Mimochodem Halo ma zivotnost jepice. -
recenze dobra. ale z těch dojmu a pojmu to znělo jako jasná 9 *5*
halo serie je važně super. škoda že už xko nemam *9* -
jestly je halo tupa střilečka tak co je potom COD a podobny sran.ce ?
-
No jo, staré klasiky v čele s Never Forget, na ty se nesmí nikdy zapomínat! Víš že je i předělaný Never Forget od Davidgeho? http://www.youtube.com/watch?v=wXVsSaZ8FaI
-
Plusové body za tu kozatou Šmoulinku :-)