Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela rad bych si to zahral... kdyby to nebylo Xšrot360 only. *10*
    • Na to je snadný řešení. Prostě si kup Xbox. Taky sem chtěl God of War 3 a Gran Turismo 5, tak sem si koupil PS3. Navíc konzole mají výbornej potenciál pokud příde nějakej kámoš nebo pokud pořádáš doma kalbu. Tenisový, golfový nebo jakýkoliv další turnaje sou nekonečnou studnicí zábavy.
      (nechápu tu nevraživost mezi PC gamery a konzolistama - já osobně mam obojí už hodně dlouho a nerad vidim jak se někdo snaží pošpinit tu druhou stranu..)
  • http://www.youtube.com/watch?v=mgVwv0ZuPhM *3*
  • vyjde tadle hra na pc?
  • jako třeba CoD?
    • Omluva za SPAM byl to překlep...
  • Ja mam dohrano a neni to spatny, ale jasnej kral fps je pro me letos Borderlands 2.
    Mimochodem Halo ma zivotnost jepice.
    • Myslim, že Halo je v MP daleko lepší, než nějakej CoD. Je to takovej konzolovej Counter strike
    • Není náhodou Borderlands a Halo žánrově trochu někde jinde?
  • Akurat mi to doniesol kurier, co myslite mozem to hrat aj dnes alebo mam cakat az do pondelka? Bola by asi odvaha mat achievment za prejdenie este predtym ako sa skonci odpocitavanie v dashboarde :P Nebude mi hrozit BAN?
    • vypadá to, že Microsoft to už vzdal a už to povoluje, ale nesmíš postovat žádné video na internet, jinak dostaneš banána.
      • ales.smutny
        Nevzdal, novinari se museli hlasit s tagy, aby nedostali ban...
    • ales.smutny
      Bude, počkal bych.
  • Pani mne sa vas styl lubil, clanky, recenzie a vsetko okolo ale dat niektorym hram taketo hodnotenie ako HALO 4 8, no proste obcas mi pridete ako banda potentnych debilkov ktory kritizuju hry a samy nic nezmozu a len sa v tom rypu ako s klacikom v hovienku.... Preto si obcas precitam recenziu aj niekde inde ako na g...... vid spomenute dovody.
  • Vypadá to dobře. Bohužel ale nemám Xbox, tak budu muset udělat popkorn a zapnout si gameanyone. Doufám že herní doba bude delší než obligátních 5 hodin?! ?! ?! a že to bude lepší než jedna nejmenovaná konkurenční série?! ?! ?!
  • popravdě nechápu co někoho na tom HALO baví. Chvilku jsem to hrál a přišlo mi to takový pro děti grafikou,hratelností. Vůbec mě to nechytlo a to už je toho díl, to z toho za chvilku taky bude COD
  • to je nieco ako republic commando?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit