Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pirátskym serveru jsem se dočet že to nemá příběh ani kampan takže hrát se to dá je s botama v single misích,to je pro mě málo na to že to vyžaduje 16GB Ram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TheGGG
    LoL, na toto mě napadla dobrá odpověď, ale nechci ban, tak ti jen poradím, že v tom figurovala tvoje matka...
  • Multiplayer jsem hrál přes 4 roky a československá komunita v Jedi Outcast i Academy byla úžasná.
  • Jedi knight se MUSÍ stát!
  • Zalez šašku....
  • Já myslím , že nový Jedi Knight by byl trhák. Ten singl i multiplayer se dal hrát pořád. Nevěřím, že u tohodle tak dlouho lidi vydrží.
  • Sithard
    posli mi prosim te cisla do sportky na email fanboy@starwars.ru diky
  • TheGGG
    řeknu ti kam nespěje...
    k potlačení arogantních hulvátů jako ty
  • TheGGG
    toto bude asi ta konstruktivní kritika, co mě s ní mlátíte přes hlavu...
  • Hra roku? Ty snad nemáš mozek. Spíš megasrágora roku. Kam ten svět spěje...
  • Ty asi nerad chodíš kolem horké kaše *1*
  • Zrzzek
    Tak každýmu to sednout nemusí... Prostě to bude frenetická akce s power-upy.. Někdo má raději více taktiky, příběhu nebo bůhví čeho jinýho...
  • Totální srágora která po pár týdnech nebude absolutně nikoho zajímat....
  • Sithard
    The Force is weak with this one.
  • kennyB
    Kde jsem psal, že konzolisti nezakladají zbytečná vlákna???
    Jestli konstruktivní kritika znamená poplivat hru, kterou nechci hrát/nelíbí se mi pak ano, té je tu spousta.
    A to lhaní??? Hm, co třeba to, že píšeš velmi milé komenty, které si vždy rád přečtu a řídím se radama, které poskytuješ???
  • kenny a jeho lharsky koutek...
    "konzolisti nezakladaji zbytecna vlakna"
    "zadna konstruktivni kritika tu neni"
    Trololol. Co dal nam nalzes? *3*
  • eStar
    Já jsem velký fanoušek především starých Hvězdných Válek, ale že by tohle byla pro mě povinnost to se říct nedá.
  • Vojta_Ilavsky
    Očekávám že reagoval celkově na veškerou kritiku na BF na Gamesech, ne jen u tohoto příspěvku, protože tady nebylo řečeno nic špatnýho po čem by mohl říct "jako na Novinkách".
  • kennyB
    Žádnou konstruktivní kritiku jsem tu ještě nečetl...
  • Vojta_Ilavsky
    Chodí. A co? Konstruktivní kritika když hra není z mnoha důvodů dobrá ani na to odreagování? Co přesně je na tom špatně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit