Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim to na ostudny debakl pro tym kyselych okurek. Zmenil bych mu nazev na tym ruzovych parku.
  • Tady bych to neřešil. Pro nerda do SW je to povinnost. A ostatní bez růžových brejlí tam vidí spoustu chyb. Já to beru,ale nějaké ty chybky prominu, pže bohudík patřím k týmu růžových brýlí *14*
  • TheGGG
    protože games.tiscali.
    Sem nechodí jen fanoušci her, ale také lidé kompletně zhrzení a otrávení vším.
  • Geniální, už teď je to pro mě hra roku, beta byla neskutečná pecka
  • Firingo
    Souhlas. Také si myslím že trailer je parádní, s úžasnou atmosférou a dokázal by mě přesvědčit ke koupi *3* Nechápu co jsou tu zas všichni tak negativní ten trailer se fakt povedl *1*
  • TheGGG
    a zase budou remcat, jak na novinkách, když se nezlevní rohlíky. Trailer naprosto parádní a skutečně poprvé se cítím na hru naladěn. Jsem rád, že nepatřím do zdejšího týmu kyselých okurek *5*
  • sice pěkné cingrlátka a celkově takhle ukázka na mě působí roztěkaně a chaotiky..
  • Ještě že tyhle temporární postavy se taky nedokoupují... to už by byl vrchol z hovadilosti.
  • Princ.Jablon
    Trailer o ničem, až na vsůvku Boba Fetta která vcelku pobavila...jinak nemastný, neslaný
  • Sry to neměla být reakce
  • BF je jedna ze SW her, které si rozhodně pokračování zaslouží. Nicméně absence singleplayeru je pro mě absolutní zrada. Stejně jako pro mě byla zrada SWTOR, který s KOTORem nemá nic společného a dělá mu akorát ostudu. Disney se pokouší oživit něco co už radši mělo odpočívat. Trochu jako koncert holografického 2paca. RIP Star Wars
  • Tilwaen
    Ve FPS obvykle chceš, aby si Tě ostatní nevšímali, ne aby Tě měli jako hlavní cíl.
  • Vojta_Ilavsky
    Kdyby aspoň ty animace, na ksicht jim při hraní 2x koukat nebudeš..
  • souhlas. hlavne je to typicka ubohost typu Call of Duty... Bambilion efektu (coz neni spatne) a naskriptovane sekvence, ktere clovek musi probehnout a tudiz mu na ty vsechny efekty ani nezbyte cas. Jenom by me zajimalo, jestli pri umrti hlavni postavy bude opet slyset to trapne svisteni bomb jako za druhe svetove...
  • Očekávám placené DLC Play as Jar Jar Binks
  • Zrzzek
    Oukej, pro mě je to "must have" hra...
  • obliceje - fail. Hlavne Han.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit