Přejít na výpis diskuzí
Hard Reset chce být poctivá PC střílečka pro staré páky
1.8.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
per to do nás stará školo!! *5*
-
toto si kupim uz len z principu. takyto pristup developerov treba vsemozne podporovat.
-
Jsem snad v sedmém nebi? Tahle hra je jako sen! Líbí se mi přístup autorů a je mi nesmírně sympatické, že se během vývoje nenechali nijak omezovat dnešními trendy. Tahle hra prostě vypadá čím dál zajímavěji, a fakt, že se vrací ke starým herním mechanikám je víc než potěšující. Sláva bohu za to, že nebude žádná regenerace a jiné rádoby-moderní fičury. O to větší a milejší překvapení je i to, že se o hře dozvídáme až když je hotová a prakticky jen čeká na vydaní. Ne jako ty dnešní tuctové střílečky, kdy o nich víme od začátku vývoje první poslední, neustále jsme masírováni reklamní kampaní v podobě obrázků a videí a ve finále jsme zklamaní, že nám už nic nového hra nepřinesla… Hard Reset se vydalo jiným směrem a to je jen dobře. Strašně téhle slibné sci-fi akci držím palce, aby skutečně naplnila všechna hráčská očekávání! Pro mě je to jasná volba, i když to asi jako Chaser moc nebude… Jediné, co mě teď trochu děsí, je výkon mého PC :D Snad to bude stačit…
-
-
Absolutní souhlas!!!! Všechna slova jsou přesná a pravdivá!! To samé mohu říct i já, nejsem fanda dnešních her... Vůbec nedávám u her na 1. místo grafiku ale hratelnost, příběh, ty jsou nejdůležitější, pokud nějaká hra tyto 2 faktory nemá, nezajímá mě.
-
Pravda, souhlasim. *3*
-
-
Vypadá to určitě zajímavě. Je ale velká škoda že z tohohle prstředí nevytěží víc než obyčejnou střílečku. Podle mě si to o nějaké RPG prvky a dialogy přímo říká.
Jediné co mě bije do očí je ten "pouťový HUD". Vypadá to příšerně. -
-
Dost bolo RPG! Leda bys mel na mysli Rocket Propelled Grenade... ;-)
-
-
Hah, tak dle očekávání se z toho vyklubala klasická budgetovka :)
-
-
Tak tak, vydávat dneska vybuchující barely a auta za něco cool - nesvědčí o přílišné invenci.
na druhou stranu, ten harcore přístup stran healu a marketingu se mi líbí.
-
-
konecne ukazatel zdravy
-
Grafika vypadá jako z Bioshocku, tohle prsotředí mám fakt rád. Těším se :)
-
cekal jsem naky rpg ve stylu deus ex. nebo aspon realisticky pusobici strilecku se zajimavym pribehem jako chaser. tohle na me zatim pusobi jak cyberpunkovej painkiller.
-
Vypada to prinejmensim zajimave...
-
Vypada to dobre, chtelo by to nejake hratelne demo. Jeste mohli rict, jestli i hraci doba bude stejna jako u hry DOOM
-
-
Demo ? Měsíc před vydáním...ale no tak to vydržíš *3*
-
-
tak takove demo na D. Siege III mi usetrilo prachy ;]
-
-