Přejít na výpis diskuzí
Hard Reset chce být poctivá PC střílečka pro staré páky
1.8.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Grafika vypadá jako z Bioshocku, tohle prsotředí mám fakt rád. Těším se :)
-
Hah, tak dle očekávání se z toho vyklubala klasická budgetovka :)
-
-
Tak tak, vydávat dneska vybuchující barely a auta za něco cool - nesvědčí o přílišné invenci.
na druhou stranu, ten harcore přístup stran healu a marketingu se mi líbí.
-
-
Tak tuhle gamesku budu mit rozhodne v hledacku - sympaticka prohlaseni, pokud budou alespon z vetsiny pravdiva je na co se tesit.
-
Muj zajem rozhodne maji, ac jsme defacto 'nic' nevideli, vypada to jako neco vybocujiciho z rady v tom dobrem slova smyslu (neverim, ze cela hra je doslova tech par desitek vterin dokola co jsme meli moznost videt), jen tak dal ;)
-
Vypadá to zajímavě, jen se dost bojím toho přirovnání k Painkillerovi nebo Serious Samovi. Osobně podobné hry vůbec nemusím a byla by škoda, kdyby to krásné prostředí využili jen na zabíjení milionových hord spawnujících se v jedné uličce.
-
Konečně nějaká hra na způsob painkiller rozhodně se těším doufám že to bude mít nějakje příběh. *3*
-
Zeby Hard Reset bol hard reset pre smerovanie hier ? Pretoze by to bolo treba
-
Vypada to skutecne solidne. Doufam ze tem co se to bude libit si to skutecne koupi jak zde pisi...
-
Vypada to dobre, chtelo by to nejake hratelne demo. Jeste mohli rict, jestli i hraci doba bude stejna jako u hry DOOM
-
-
Demo ? Měsíc před vydáním...ale no tak to vydržíš *3*
-
-
tak takove demo na D. Siege III mi usetrilo prachy ;]
-
-
-
Vypada to prinejmensim zajimave...