Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konečně vyjde dobrá hra call of dutyyyyyyyyyyyyyy blbečci
    • Giaco, davej si bacha na pr.del, pac Hawk by ti tam mohl neco zasunout *12*
    • H4wk
      Fanboy... je ti jedno ze zaplatis 50 eur za DLC k MW1.. ? tak plat.
      Btw posli aj mne nejake peniaze ked uz rozhadzujes, ta to naucim hrat.

http://screenshot.xfire.com/s/101576473-4.jpg
      http://screenshot.xfire.com/s/107117997-4.jpg
      http://screenshot.xfire.com/s/41259485-4.jpg
      • nevim jestli ty bys naucil nekoho hrat...to, ze se tady ohanis 3 screenama se slusnym scorem nic neznamena :D a progaming si nejspis ani nezakopnul a nebo ses arogantni pubertak kterej si timhle zehli komplexi menecenosti...
      • Každá hra jsou vyhozený prachy tak nevím proč by měl někdo platit ještě tobě..
      • A co jako??
    • No...dobrý to možná je, ale spíše než hra, tak interaktivní film:D
  • MW3 ma engine z prveho modern warfare titulu. cize ak dobre pocitam (MW,World at War,WM2,Black Op) plus MW3 = engine ma minimalne 5rokov ....to ze sa chvalia tym ze je kazdy rok "vylepseny" je sice pekne no co stoho ked stale vizera nachlp rovnako. A myslim ze doporucene karty 3xxx hovoria za vsetko kedze momentalne je vonku 6xxx a na vianoce by sa mala dostavit 7xxx.....

Plus po dnesnom Battlefield 3 launch traileri by len de*il dal 99$ za zreciklovany obsah na 5 rokov starom engine ked tu ma cisto novy engine a hru za 66$.....
    • proc menit neco co je uspesny a ma perfektni hratelnost? pro tvoji informaci znacka dolaru ($) se dava pred hodnotu. Nevim kde si vzal $99, ale je to nesmysl. Ziji v Australii a mam predobjednano za $55. Nasel jsem sice i za $90, ale normalni clovek si najde rozumny obchod s normalnima cenama, kterych sem nasel desitky....btw $99 nestoji ani konzolova verze a ty jsou vetsinou mnohem drazsi....
  • Gameplay je stejnej jako ve dvojce, úrovně tvoří tunely jako ve dvojce, grafika a animace je stejná jako ve dvojce, zvuky stejný jako ve dvojce...jakou to asi může mít HW náročnost?
    • Ja ko ve dvojce? *3* *1*
      • JohnyTheZik
        MW dvojce..
        teda mozna jsem jen nepochopil tvuj vtip, jestli tam nejaky byl O.o
  • jindra.veliky
    nechapu proc to ma vetsi naroky na procesor nez bf3 kterej vypada na nejnizsi lip nez mw3 na nejvyssi *16* mam jen E4500 nebo tak nejak. snad to bude lip optimalizovany jinak to nekoupim. *12* *12* *12* *12* *11* *10*
    • Tak zkus bf 3 hrát na dual core bez toho aby se to nelagovalo a pak to stejný zkus s mw3 a uvidíš co má prakticky větší nároky a něco ti řeknu Bf3 vypadá na nejnižší líp než mw3 protože frostbite 2 je celkem novej engine narozdíl od toho z mw3 kterej je ani už nevim od jakýho dílu furt samej jen má každej díl trošku upravený vlastnosti.
      • Od COD:MW... tedy čtvrtého :)... Jenička a dvojka běžela na Q3A enginu...
  • Ryba9
    Těšim se *14*
  • Takže žádný Punk Buster? Ten je osvědčený a fungoval dobře u prvních dílů. Nechápu proč ho tam nechtějí dát, obzvláště po tom fiasku s MW2. Celej CEG a VAC stojí za prd (via mw2).
    • PB nebyl zdaleka dokonaly, ale pravda ze oproti VAC byl milionovej...
    • H4wk
      Predsa zo spolocnosti ktore predavaju cheaty maju dost penazi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit