Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty nároky odpovídají grafice hry. Vypadá to stejně jako jednička a textury jsou opravdu vyblité, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale v této hře mi to samozřejmě tolik nevadí, protože převládá hratelnost...
    • Draken69CZ
      Přesně, pochybuju že budem mít čas se v této hře zabývat texturama :D
  • Mne zas nejde do hlavy, preco este stale karty od AMD oznacuju ako ATI, po tolkych rokoch by si uz mohli zvyknut, ze ATI neexistuje...
    • Draken69CZ
      Nejsem si úplně jistej ale nezačínali se ty GK vydávat ještě za dob ATI?
  • HD5870 z minimalnych je vykonnejsia ako HD6870 z doporucenych...nebude tam chybka?
    • Ja se v kartach prilis nevyznam,ale pan google ti dava za pravdu. Karta v minimalnich pozadavcich je o 6K drazsi nez karta v doporucenych pozadavcich *2*

A co moje Ati 5850HD 1GB? Splnuje naroky?
      Osobne neverim ze ne,protoze stale vsechny hry hraji temer na max nastaveni.
      • Draken69CZ
        Mám stejnou GK a že hraješ skoro vše na max ti teda moc nevěřím, v jakým rozlišení?
        • 1440x900. A jestli mi veris nebo ne je mi celke jedno *2*
          • Draken69CZ
            Tak to ti pak už pomalu začínám věřit :D
            • Jedine co vypinam/snizuji je vyhlazovani hran. Ale to spise z principu,protoze to je nejvetsi zrout vykonu a vyhlazene hrany jsou potreba maximalne tak na tipani obrazku. Pri pohybu si toho nikdo ani nevsimne.

edit. nejsem fanda velkych monitoru a nevidim v nich zadny benefit. Kazdy u toho stejne sedi 30 cm
      • http://www.systemrequirementslab.com/

Akorát nevím, jestli je v seznamu zrova novej Dark Souls...
    • delaji hry pro konzole, neznajii PC HW ;]
  • WhySoSad
    Nakonec tohle řešit nemusím, měsíc navíc bych nevydržel :D
    • Draken69CZ
      Těším se na tvůj rage quit až s gamepadem půjdeš po malé římse nebo mostku :D
      • Takže ty si myslíš, že trefovat písmena na klávesnici je pohodlnější, než používat ovladače pro konzole. Ah ti zaslepenci.
        • Draken69CZ
          Ono to je spojené s tím jak hrál jedničku (YT kanal-doporučuji!) a právě na podobných místech s tím měl on osobně problém, nic proti gamepadům nebo konzolím, prosím neupalovat sám vlastním konzoli a občas hraji na gamepadu
          • WhySoSad
            No ta jemná motorika mi na tom gamepadu moc nejde, to je pravda :D Ale pořád se mi to na něm hrálo tak o 100% líp než na klávesnici a předpokládám že teď na tom xboxovým to bude ještě o stupeň lepší *4*
  • KIMCID
    pohoda
  • Tak teď sem docela zaražen protože ty nároky jsou sakra nízko.
  • Ano hlavne sem dejte reklamu na hazard ked sem chodiu same deti..... Tose games opet vyznamenaly.
    Nnei vamto z redakce blbe nebo jste uz klesly tak hluboko, Tohle nie troll ale jeto opravdu hnus.
    • gesto
      Addblock je jedna s nejlepších věcí ... ne jenom na obyč stránkách ale i u videí koukat na nějaké jogurty před tím než se zapne youtube video na to bych neměl nervy *11* *11* *11*
    • Mart9
      Radši hazard, než tohle rozdováděné sádlo http://s30.postimg.org/j100ybb3l/baf.png
    • PravyMonty
      Ta reklama by mi vůbec nevadila, kdyby normálně šlo kliknout na článek(Když kliknu na nadpis článku, ak vyjede reklama a nic jiného se nestane)
      • adblock a mate po starostech...
  • Nároky jsou na dnešní dobu úplně pohodička. I kdyby se to s tím udrželo jen na grafické úrovni jedničky, tak si to s chutí zahraju, protože to byl nářez! Sice jsem u něj pěnil vzteky a rozbíjel věci *1* , ale byl to nářez, kterej nevyjde každý den.
  • PravyMonty
    Sice to nerozjedu(Ale vcelku těsně! :D), ale i přesto jsem si to předobjednal, jelikož jsem chtěl soundtrack a vývojáři takových her se musí vždycky podpořit, a možná někdy v budoucnu si to i zahraju.
    • Keyz
      To jsi dlouho nevylepšil stroj :)

Uvidíme v praxi. Často kecají a tomuhle moc nevěřím i když je jasné, že to technický zázrak nebude, tak přeci v HD rozlišení to již chce nějaký výkon.
    • Ano, přesně kvuli takovejmdle lidem nemame na PC ignite engine.... Muj tablet je silnejsi nez co mas doma a hrajes na tom boze....
      • A kvuli takovym lidem co si koupi kdejaky kryptofasisticky burzoazni skvar co mu natlucou do hlavy za poslednich skoro deset let nevysel duvod proc si porizovat lepsi stroj.
        • Když na to mám tak proč ne. Timhle přístupem akorád podporujete růst konzolí když budete 10let mít starej HW bez investice... je mi te lito...
    • A co ti k tomu chybí? 100 Mhz na procáku?
      • PravyMonty
        Skoro máš pravdu. Chybí mi 600 Mhz.
        • Overclock?
        • Tak to se hra rozhodně ani nespustí.
          • PravyMonty
            To je mi jasné.
            • ak tych chybajucich 600Mhz na cpu myslis vazne, tak s tym prestan...pobezi to aj bez nich v pohode *1*
    • yenda1
      Tomu řikám fanda! *8*
    • celkem zajimava logika , nevylepsit si PC , ale kupovat si hry co na svem PC nerozjedu :)
  • nejdulezitejsi u rpg je propracovany pribeh otevreny svet a nelinearni hodne rozvetveny dej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit